www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Costidon

Newcomers
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Costidon

  1. The Gambler - Costidon cover.mp4 mai multe piese, aici: https://www.youtube.com/channel/UC-5dbdpcIeV73mDthZ-iq6w
  2. Piesă lucrată în Samplitude I can't stop loving you.mp3
  3. Tot pe YouRock Guitar: It don't mean a thing - performed by Costidon.mp3 The Godfather (Naşul).mp3 Crazy.mp3
  4. O piesă făcută pe YouRock Guitar! I can't stop loving you-var. finală.mp3 I can't stop loving you-Piezo2.mp3
  5. Ceva country cu orchestratia facuta tot de mine! Chatahoochee.mp3
  6. Pret: 1400 RON Localitate: Cerăt Contact: 0251358210 Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand Roland GR 20 impreuna cu doza GK3 in stare perfecta de functionare. Transformatorul este de la un aparat medical si nu se incalzeste nici dupa 5 ore de functionare continua.
  7. Chilipir!!! 1300 Ron!!! Pot să vând şi separat doar procesorul la 1000 Ron!
  8. Iată ultima mea chitară! De fapt nu e chiar o chitară ci mai degrabă o sculă midi care arată ca o chitară. Pentru a cânta la ea mi-a trebuit un timp pentru adaptarea tehnicii.
  9. Asadar am mai multe variante. Iau în considerare si varianta cu acumulatorii! Multumesc pentru sfaturi!!!
  10. Multumesc foarte mult pentru lamuriri! Raman dator!!!
  11. Am de gand sa-i pun o mufa, dar e o problema cu tensiunea de alimentare. Prin baterii se alimenteaza la 6V. Pot sa folosesc conexiunile de la pachetul de baterii pentru mufa mama? Alimentatorul trebuie sa aiba 6V. Cati mA ar trebui?
  12. Stie cineva daca se pot inlocui bateriile cu o sursa externa? Stiu ca se alimenteaza si prin USB, dar m-ar interesa sa pot folosi un alimentator, ceva...
  13. Iată şi pozele! Preţ nou!!! 1400 RON!!!
  14. Waterloo pe o singura chitara?! A fost o provocare. Iată ce a ieşit! Waterloo on a single guitar.mp3
  15. Vând Roland GR 20 cu doza GK3 şi accesorii la preţul de 1600 Ron. Alimentatorul nu e cel original. Cel original se înfierbânta foarte tare şi după un timp s-a ars. Cel de acum se încălzeşte puţin abia după câteva ore de funcţionare. Am să fac şi poze. Accept schimb cu YouRock Guitar, cu diferenţa de preţ, bineînţeles.
  16. Mulţumesc Comrade!!! Ştiu că se poate şi mai bine...
  17. Vând Roland GR 20 cu doza GK3 şi accesoriile cu 1500 Ron. Funcţionează perfect! Alimentatorul nu e cel original, dar după 10 ore de funcţionare abia începe să se încălzească. Cel original se înfierbânta în zece minute. Până la urmă s-a ars. În curând am să pun şi poze.
  18. Este o încercare de transcripţie pentru chitara electrică a unei părţi din celebra rapsodie pe o temă de Paganini a lui Rahmaninov. Cel mai greu a fost să găsesc o soluţie pentru a putea reda pe o singură chitară ceea ce cântă o întreagă orchestră simfonică. Aceasta este modesta mea realizare: https://www.youtube.com/watch?v=DBpToE4tjkA
  19. Este cântatã în maniera lui Chet Atkins, dar fãrã mute pe bass. Mi-am permis sã schimb ºi câteva note. https://www.youtube.com/watch?v=OyJE84fBR18
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.