Gungnir Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 Salut. Va rog sa scuzati postarea din afara topicului oficial "Ce amplificator sa imi iau?", insa am considerat ca asa va fi mai eficient si, daca va fi nevoie, o voi sterge imediat ce imi lamuresc nedumerirea. Caut un amplificator pe lampi ce sa coste in jur de 20 de milioane(nu neaparat nou). As dori sa aiba in jur de 100W(poate fi si combo, si head, pentru cabinet am buget separat, in cazul in care aleg un head). Nu cred ca mai trebuie sa precizez ca sunetul este primul criteriu care conteaza: nu imi trebuie multe efecte, vreau doar clean si distors impecabile. Precizez ca sunt deschis atat la sugestiile, cat si la ofertele voastre. Multumesc anticipat tuturor!
Pava Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 Salut. Va rog sa scuzati postarea din afara topicului oficial "Ce amplificator sa imi iau?", insa am considerat ca asa va fi mai eficient si, daca va fi nevoie, o voi sterge imediat ce imi lamuresc nedumerirea. Caut un amplificator pe lampi ce sa coste in jur de 20 de milioane(nu neaparat nou). As dori sa aiba in jur de 100W(poate fi si combo, si head, pentru cabinet am buget separat, in cazul in care aleg un head). Nu cred ca mai trebuie sa precizez ca sunetul este primul criteriu care conteaza: nu imi trebuie multe efecte, vreau doar clean si distors impecabile. Precizez ca sunt deschis atat la sugestiile, cat si la ofertele voastre. Multumesc anticipat tuturor! ia incearca la user-ul Viobio de aici de pe forum 2
ValeChitara Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 Ultimul amplificator de jos, din cate stiu e din nou de vanzare. http://forums.rgc.ro/topic/68383-amplificatoare-viotubeamp/page-4 Mai negociaza cu el, era dispus sa negocieze, parca.
Mosh Craciun Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 (edited) 100w e prea mult... Daca ai de cantat in cluburi mai mici, te vei enerva ca nu vei putea forta etajul final. Un 30w e suficient(pt mine) Edited June 10, 2014 by Mosh Craciun 1
subliminal Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 foarte mult suta de w... am vazut si 15 w pe scena-oricum daca vrei sa ai sunet bun p fata microfonizezi amplifu! am vazut un fender hotrod deluxe cu 2000 la mica p.,ala are 40w-iti falfaie chilotii de la el cu volumu p 2-3 !!
baltazar181 Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 Eu am de 30w si nu il dau niciodata la maxim nici pe scenele mari
Capitanul_Nam Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 La 2000 RON, 100W si pe lampa nu iti ramane decat Bugera. Dar sustin si eu ce au spus colegii de mai sus - 100W s-ar putea sa fie overkill.
marcianpetrescu Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 Salut. Va rog sa scuzati postarea din afara topicului oficial "Ce amplificator sa imi iau?", insa am considerat ca asa va fi mai eficient si, daca va fi nevoie, o voi sterge imediat ce imi lamuresc nedumerirea. Caut un amplificator pe lampi ce sa coste in jur de 20 de milioane(nu neaparat nou). As dori sa aiba in jur de 100W(poate fi si combo, si head, pentru cabinet am buget separat, in cazul in care aleg un head). Nu cred ca mai trebuie sa precizez ca sunetul este primul criteriu care conteaza: nu imi trebuie multe efecte, vreau doar clean si distors impecabile. Precizez ca sunt deschis atat la sugestiile, cat si la ofertele voastre. Multumesc anticipat tuturor! asta e o alegere buna ! discuta cu omul ! http://forums.rgc.ro/topic/95429-engl-thunder-50-driven-e322-combo/#entry870241
viobio Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 Din păcate acel amp nu prea are clean,canalul 1 e orice numai clean nu e.
the outsider Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 Cum spun si colegii,100w e prea mult,am un combo 2x12 de 20w si nu am avut probleme cu el,in crasma sau club nici macar nu i pun mic in fata,doar pe scenele mari.
baltazar181 Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 Vezi ca aicea e vorba de un amp cu 2 canale. pe canalul clean oricat de tare ai da tot clean ramane
FiveseveN Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 Vezi ca aicea e vorba de un amp cu 2 canale. pe canalul clean oricat de tare ai da tot clean ramane De curiozitate, totuși, cam câte amplificatoare ai "dat tare" până acum?
Razvan S. Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 Vezi ca aicea e vorba de un amp cu 2 canale. pe canalul clean oricat de tare ai da tot clean ramane ...nu?
Pava Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 De curiozitate, totuși, cam câte amplificatoare ai "dat tare" până acum? eu de exemplu pe toate le-am "dat tare", fireste la jumatate de pret dupa un an de la achizitionare.. 1
Recommended Posts