www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Cum Ați Denumi O Asemenea Performanțã ?


Murdoc
 Share

Recommended Posts

Interesant. Mai nou faptul că un om încearcă să vadă lucruri dincolo de aparențe și de "normalul" în care s-au închistat majoritatea reprezentanților acestui popor...se soldează cu trimitere la Obregia. E din ce în ce mai interesant forumul ăsta și, desigur, plini de oameni drăguți și amabili.

 

Faptul că avem 30 de topicuri cu cea mai bună piesă, descoperiri muzicale, cel mai şmecher solo şi se deschid altele care au acelaşi subiect, mi se pare prostesc.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

ADANC!......................e inaltator ce ti-ai propus.......nu dezarma.

 

-referitor la titlu raspunsul il gasesti mai jos:

 

Adclick.g.doubleclick.net/aclkCLICK,DECKLIK,click,cliiick?sa=L&ai=ByLe1JqDXUqvWDcS8sQawpYGwAdyc_64DAAAAEAEgiMj5ATgAWLTLsLA2YIP944W0HLIBE3d3dy5zcXVpZXItdGFsay5jb226AQk3Mjh4OTBfYXPIAQnaAWFodHRwOi8vd3d3LnNxdWllci10YWxrLmNvbS9mb3J1bS9zcXVpZXItdGVsZWNhc3RlcnMvMTMwMDctMjEtZnJldHMtdmVyc2VzLTIyLWZyZXRzLWZvZS10ZWxlcy5odG1smALoB8ACAuACAOoCMi8xMDA2ODQ0L1NxdWllci1UYWxrX0FURl9BRlRFUl8xc3RQb3N0X0xlYWRlcmJvYXJk-AKC0h6QA8gGmAPxAqgDAeAEAaAGFg&num=0&sig=AOD64_2NmF-8ztP5GUnnkrEQ1k9L8RBk1Q&client=ca-pub-4379896254893945&adurl

Link to comment
Share on other sites

recunosc ca sunt dublu incurcat : odata de titlul topicului, si a doua oara de subtitlu(sau addenda, sau ce-o fi comentariul ala).

Sa le luam pe rand :

1. Cum ati denumi o asemenea performanta.

 

Pai deja mi s-a semnalat ca interpretarea pe care o voi asculta este considerata a fi ( de catre autorul topicului ) o performanta, prin urmare, sugestia fina este ca ar rebui sa ma misc in acelasi registru elogiator, completand titlul topicului cu adjective care sa intaresca sensul acestui substantiv si care sa empatizeze cu emotia estetica traita de utilizatorul @murdoc . Dar mie nu-mi plac dualismele, precum nu-mi plac nici ornamentele clasice de pe casa poporului. Si nici casa poporoului. Prin urmare nu ma voi margini la un simplu adjectiv ci voi raspunde la intrebarea din titlul topicului printr-o fraza : aceasta performanta as denumi-o un cantec popular chinez interpretat de o chinezoaica la un instrument chinezesc - la care chinezoiaca canta frumos.

 

2. am incercat, in zadar recunosc, sa-mi imaginez aceeasi compozitie pe un distors de blues

 

Sa traducem ce a vrut de fapt sa spuna autorul: imi place mai mult folclorul chinezesc decat bluesul - cantat cu distors ( dar de ce cu distors? fara reverb? fara delay? de ce nu cu overdrive? si daca da...ce fel de overdrive? de lampa, de circuit analog, de emulare digitala?

 

Intreb toate astea pentru ca nu prea inteleg ce inseamna distors de blues. si se pare ca tocmai aici, in acest distors de blues sta cheia in ceea ce priveste preferinta initiatorului acestui topic pentru muzica chinezeasca in dauna bluesului.

Edited by tudorzzz
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Chinezeascã s-au nu, este fenomenalã, n-are gore și e îmbrãcatã în roz. Deci e clar cã sunt prea multe semnale contrare trendului însã ceea ce stârnește ea e ceva la fel de unic și deosebit.

Adica, in ciuda faptului ca n-are gore si e imbracata in roz, e fenomenala ? Adica trendul impune prezenta gore-ului si adoptarea unor culori diferite de roz ? Care trend ?

 

Acest trend ?

Nicki-Minaj-Forbes-List.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.