ramurel Posted April 20, 2013 Author Posted April 20, 2013 (edited) N-am prins decât finalul calificărilor, dar am văzut cursa de GP2 . Traseu cu pistă lată, depăşiri, show...Sper ca şi mâine în F1 să fie tot aşa, mai ales că iar e zăpăceală cu pneurile... La MotoGP numa' diseară...Pân-atunci : http://www.youtube.com/watch?v=nmrCp_2_fok PS : Au dispărut posturile lui Beck din topic !!! Care-i faza ???!!! Funny, dau reply-uri la posturi inexistente ! Pe bune ? E o glumă întârziată de 1 Aprilie... ? . Edited April 20, 2013 by ramurel
Septi Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 http://forums.rgc.ro/user/9482-beck-petrucciani/ acest beck?E prezent , dar fara posturi sau topicuri.
ggg Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Bade ! Daca stii la ce ore sau pe ce canale se difuzeaza evenimente de motorsport, te rog spune-ne si noua ! Nu fi egoist
ramurel Posted April 20, 2013 Author Posted April 20, 2013 Oricum acolo unde eram logat Beck Petrucciani nu mai pot intra deloc. Lasa ca-i bine, mai mult timp pt. invatat programare si alte chestii folositoare. Şi, în plus, şi-aşa tot vroiai să-ţi schimbi numele ! .
ramurel Posted April 20, 2013 Author Posted April 20, 2013 Bade ! Daca stii la ce ore sau pe ce canale se difuzeaza evenimente de motorsport, te rog spune-ne si noua ! Nu fi egoist Da, bade ! DIgiSport 1 şi DigiSport3 împart motorsportul weekendul asta ! Formula e mâine la 15.00, iar serie Moto începe undeva pe mâine seară ( acum abia au început calificările )... Nu ştiu dacă posturile Digi apar pe vreun stream pe internet. Ai putea căuta pe undeva... Poate reuşeşti sa prinzi pe stream BBC-ul sau un post german ( nu mai stiu care )... Dacă ştie cineva vreun stream pentru canale de motorsport, îl rog chiar să ne spună ( dacă nu e neregulamentar )... .
'mnezău Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 (edited) Reziliez contractul cu Romtelecom . Pfff. La ăştia am şi eu. Faza nasoală e că nu ştim cine şi ce va transmite anul viitor. Ca să fii sigur, ar trebui să îţi faci abonament la toţi. Am vrut şi eu să urmăresc F1 săptămâna trecută. Am găsit un stream de pe la un post din Turcia. Comentatorii vorbeau în engleză. Nu mai ţin minte numele... În orice caz, s-a văzut ok. Edited April 20, 2013 by 'mnezãu
ramurel Posted April 20, 2013 Author Posted April 20, 2013 (edited) Fratele meu are ceva cont pe BBC sau aşa ceva, ca mereu urmăreşte cursele pe BBC, că lui nu-i plăcea de Miki Alexandrescu de nici o culoare... El e mai "nebun" ca mine cu F1. Are toate cataloagele/atlasele scoase de FIA despre F1 şi an de an îşi cumpără DVD-urile FIA despre sezonul anterior. Eu şi cu el ştim tot despre F1 ! Nu ma crezi ? Ia, întreabă-mă orice ! LE : Ultima frază e o glumă ! Dar, probabil dacă nu stiu eu să raspund, ştie el asa ca , împreună ştim tot... . Edited April 20, 2013 by ramurel
ggg Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Mi se pare normal ca la un operator d'asta de tv-u, cand ii spui "vreau formula 1" , el sa-ti prezinte factura . Becali! In a usual way i can not write your nickname ,...ca mi se usuca si pica . Dar iti zic multam frumos 1
ggg Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Genial startul lui Alonso dar total de neinteles ce a facut dupa primul viraj . Pare ca isi conserva resursele . Oricum, Vettel is the man ! Massa are probleme de portanta , pe stanga fata
ggg Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 (edited) Gata ! S-a terminat . Daca nu apar probleme de ordin tehnic , Vettel isi mai adauga inca o victorie in palmares Edited April 21, 2013 by ggg
ggg Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Mai sunt 7 tururi iar astia de la Ferrari m-au scos din "pantofi". L-au urcat pe Raikonen pe podium din cauza prostiei lor....I N C R E D I B I L !!! 1
George M. Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 N-are legatura cu sprtul, dar are legatura cu masinile. In America se vorbeste frumos despre Dacia 1310 si chiar exista fani. Voila: http://www.3si.org/forum/f1/renault-12-dacia-1300-us-458714/ 1
ramurel Posted May 25, 2013 Author Posted May 25, 2013 Nu mã delecteazã nici Rosberg ºi nici Hamilton, însã mã încântã prima linie a grilei de start de mâine, pentru cã îmi place sã cred cã e în spatele ei munca de doi ani de zile a lui Schumi... Altminteri, Monte Carlo nu mi-a plãcut în mod deosebit... Nu prea sunt depãºiri ... Va fi iar o cursã pe strategii de pit-stop... Plictisitor ! Dupã mine, cel mai frumos circuit din punctul ãsta de vedere mi se pare cel din Canada ( Spa e pe 2 ) .
ramurel Posted May 26, 2013 Author Posted May 26, 2013 (edited) Steag roşu la Monte Carlo... Nu-mi amintesc când am văzut sau dacă a mai fost steag roşu la Monte Carlo... Cursa e atractivă mai mult prin incidente de cursă decât prin spectacol auto... N-am prin cursa din start, dar au fost cel puţin două steauguri galbene... Şi-acum steag roşu... Precis se-ncheie la limită de timp cursa.... 30 de tururi în 40 de minute ? No way ! Late edit : Tic-tac, tic-tac ! Mai 30 de minute şi nu s-a eliberat pista ! Finish pe safety car ? ... . Edited May 26, 2013 by ramurel
ramurel Posted June 2, 2013 Author Posted June 2, 2013 (edited) Warm up lap NOW ! Digisport 1 LE : Pe 2 e DTM-ul, deci avem şi 4 roţi ... . Edited June 2, 2013 by ramurel
ramurel Posted June 9, 2013 Author Posted June 9, 2013 N-am avut niciodata ocazia sa rulez pe Trans şi de mulţi ani îmi doresc... Când era sa fie, ba era închis, ba nu-ştiu-ce ... După mine, cel mai frumos circuit din punctul ăsta de vedere mi se pare cel din Canada Deci, cum ziceam... De la 21.00 pe Digi... http://www.youtube.com/watch?v=zlxIY9HyqLY Circuitul pe care se află celebrul "Wall of the champions" .
ramurel Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 A prins careva Le Mans-ul de la inceput? O competiţie cam greu de urmărit... Am încercat acum câţiva ani s-o urmăresc cap=coadă, însă... Aşa, pe sărite, mai merge. Apropo de asta, este un canal de Youtube unde este integral redată, în 3 episoade. Tot pe acel canal apar cursele unor competiţii de turisme şi a seriei americane Indy. Circuitele stradale sunt mişto, însă cele ovale... "they're making a left turn... and another left turn.... and another left turn..." ... Sau cum era vorba lu' Bubba Jay . 1
dpaul_gtr Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 (edited) Da' nu poti comprima o cursa de 24 de ore in 4-5 minute Bine, poate in afara de asta de anul asta in care jumatate din noapte cursa a fost sub safety car ca sa repare astia gardurile. Si noaptea e partea cea mai faina. Oricum, mie totdeauna mi s-a parut cursa de la Le Mans ca e la fel ca o carte buna, dar lunga rau, de care chiar nu-ti vine sa te apuci. Da' si cand te apuci de ea, apai n-o mai lasi:D. Cursa din 2011 a fost mai tare decat orice sezon de formula 1. In alta ordine de idei, documentarele astea doua scoase de cei de la Audi surprind destul de bine toata atmosfera din saptamana cursei, si pe langa actiunea de pe pista arata si ce se intampla in backstage: O competiţie cam greu de urmărit... Am încercat acum câţiva ani s-o urmăresc cap=coadă, însă... Aşa, pe sărite, mai merge. Apropo de asta, este un canal de Youtube unde este integral redată, în 3 episoade. Tot pe acel canal apar cursele unor competiţii de turisme şi a seriei americane Indy. Circuitele stradale sunt mişto, însă cele ovale... "they're making a left turn... and another left turn.... and another left turn..." ... Sau cum era vorba lu' Bubba Jay . Edited July 2, 2013 by dpaul_gtr
Razvan S. Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Alonso nu a reusit nici cum sa treaca de el decat cand a intrat Hamilton la boxe. Si Hamilton avea varza gumele, nici nu putea sa treaca de el macar bahahaha! btw! pfff http://www.youtube.com/watch?v=8FVz8rvPQYE
Razvan S. Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Bre, Raikonnen trecuse lejer de Hamilton In spate dupa Hamilton, era Alonso, care se tot cacaia sa treaca de el de 3-4 ture. Hamilton tot spunea ca are simte cauciucurile praf, de parca ar fi schimbat cu ce nu trebuie. Si tot nu reusise sa treaca Alonso. Exact ce spuneai inainte sa modifici...Alonso de ce nu putea sa treaca, ce arata asta? suna ca o intrebare retorica Imi scapa ceva? ( e drept ca eu faceam si altele si la un moment dat am adormit =))))))) )
Razvan S. Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Limba asta, e mai greu cu ea in scris. LOL! ,,Si Hamilton avea varza gumele, nici nu putea sa treaca de el macar bahahaha!'' da, nu putea sa treaca de el, Alonso atat stiu ca era pe undeva pe la turul 32, am atipit, si cand am intors capul dupa ce mi-am revenit, era deja 60 si Vettel se agita pe acolo =)) atunci am schimbat, a dreq de neamt
ggg Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 atunci am schimbat, a dreq de neamt Pai nah ! Cica Schumi ii cam "sufla in urechi" la fiecare cursa . Bine , ca Vettel are si talent ,vointa , disciplina , ca altfel Schumi putea spune aceleasi lucruri si la un stalp .
Razvan S. Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Red Bull folosesc ceva interzis. Daca ai vazut cum ies masinile lor din viraje ar trebui sa iti dea de gandit. ca in filmu ala cu submarinu, de baga whiskey sa mearga cu 7% mai tare torpila 1
Recommended Posts