Vladympv Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 salutare, as dori sa stiu cum obtii acel "pinned"? retinusem (poate gresit) ca adiministratorii rgc fac asta pentru scule mai scumpe la vanzare... am 2 chitari la vanzare - valoare in EU 2700 euro fiecare si as fi interesat de "optiunea" asta multumesc
Tintin Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Inainte mergea pe pupincurisme, poate ca intre timp s-a mai schimbat ceva. 5
Vladympv Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 =))))))))))))))))))))))) eu am vrut sa am o atitudine deschisa si sa nu sar direct la interpretari si evaluari, am zis sa pun intrebarea frumos )))) Inainte mergea pe pupincurisme, poate ca intre timp s-a mai schimbat ceva.
Razvan S. Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 daca ai 2 chitare la asa pret fiecare, sa zicem ca poate merita un pinned, dar pune-le in acelasi anunt ambele, si scrii la titlu 2 chitare bla bla de calitate
Borsec Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 nu te mai stresa, multi utilizatori nu se uita la anunturile PINNED, pentru ca de obicei sunt chitari (prea) scumpe, si anunturile sunt puse acolo pe criterii discutabile. tu pune-ti chitarile pe forum, pune poze bune si un pret cinstit, si le vei vinde, stai linistit. 2
'mnezău Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 nu te mai stresa, multi utilizatori nu se uita la anunturile PINNED, pentru ca de obicei sunt chitari (prea) scumpe, si anunturile sunt puse acolo pe criterii discutabile. Şi eu am observat că habar nu aveam ce se vinde în anunţurile pinned. Chiar m-am obişnuit să sar peste ele. Probabil nu sunt singurul. 3
Sloby Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Off topic: nu te mai stresa, multi utilizatori nu se uita la anunturile PINNED, pentru ca de obicei sunt chitari (prea) scumpe, si anunturile sunt puse acolo pe criterii discutabile. tu pune-ti chitarile pe forum, pune poze bune si un pret cinstit, si le vei vinde, stai linistit. Rima. 2
Vladympv Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 multumesc tuturor pentru raspunsuri. razvan, deduc de aici ca aveau dreptate cei mai malitiosi facand trimitere la lipsa unor criterii clare pentru care se puen un anunt "pinned"? ...sau imi scapa ceva totusi ... daca ai 2 chitare la asa pret fiecare, sa zicem ca poate merita un pinned, dar pune-le in acelasi anunt ambele, si scrii la titlu 2 chitare bla bla de calitate
George M. Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Chiar m-am obişnuit să sar peste ele. Probabil nu sunt singurul. Nu, nu esti, eu foarte rar le citesc.
'mnezău Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 multumesc tuturor pentru raspunsuri. razvan, deduc de aici ca aveau dreptate cei mai malitiosi facand trimitere la lipsa unor criterii clare pentru care se puen un anunt "pinned"? ...sau imi scapa ceva totusi ... Dar nu sunt maliţioşi spunând asta. Au doar spirit de observaţie. Nu este nici o problemă pentru că nu există anumite criterii, e alegerea administratorului, care poate face fix ce doreşte, fiind moşia lui.
Guest Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 (edited) Când vei ajunge moderator sau V.I.P. îţi vei putea pune singur topicul în cui. Edited January 17, 2013 by Guest
nothing_ro Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 sau cand vei plati pentru serviciile oferite de rgc.. pana atunci dupa cum bine spunea 'mnezau - "e alegerea administratorului, care poate face fix ce doreşte, fiind moşia lui"
Guest Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 (edited) În secţiunea cu amplificatoare sunt vreo 10 pinned: http://forums.rgc.ro...boxe-difuzoare/ Chiar toate sunt necesare? Câteva care se referă la un singur produs datează din 2010, 2011. Edited January 24, 2013 by Guest
Cosu Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 In general pinned primesc sculele foarte scumpe ce au sanse sa se vanda mai greu. Tot pinned mai primesc uneori si unii membri cu statut special (moderator, vip) sau care au contribuit in mod vizibil la dezvoltarea comunitatii (vezi topicurile din sectiunea DIY). Daca vi se pare ca va incadrati in oricare din cele de mai sus trimiteti-mi un PM.
FiveseveN Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Apropos, eu tot nu am acces la serviciul PM. Cred că se face un an acuși.
Cosu Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Fixed. Sorry ca nu am vazut pana acum. Daca stiam mai devreme rezolvam ...
Vladympv Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 salutare, merci de rapsuns. eu zic ca ma incadrez din plin ) ti-am trimis un PM cu detaiile merci In general pinned primesc sculele foarte scumpe ce au sanse sa se vanda mai greu. Tot pinned mai primesc uneori si unii membri cu statut special (moderator, vip) sau care au contribuit in mod vizibil la dezvoltarea comunitatii (vezi topicurile din sectiunea DIY). Daca vi se pare ca va incadrati in oricare din cele de mai sus trimiteti-mi un PM.
Recommended Posts