Popular Post Maarkky Posted November 23, 2012 Popular Post Share Posted November 23, 2012 (edited) Se apropie sarbatorile si ... Am gasit procesorul ratacit in debara de pe vremea cand mai indrazneam sa pun mana pe chitara si m-am gandit ca poate cineva ar avea nevoie de el si ar fi pacat sa ramana acolo neatins. Din pacate, de alimentare nu mai stiu nimic, nu am gasit-o si nici nu am gasit prin casa vreuna care sa se potriveasca. Acum vreo 2 ani cand l-am abandonat functiona perfect, deci nu vad vreun motiv pentru care astazi ar avea vreo problema, poate doar ceva contacte slabite din cauza prafului. M-am gandit si nu as vrea sa merg pe sistemul primul venit primul servit, dupa parerea mea asta tine mai mult de noroc si poate procesorul nu l-ar face pe viitorul proprietar asa de fericit cum mi-as dori eu sa fie. As vrea ca anuntul sa se adreseze in special incepatorilor si celor care poate nu isi permit financiar sa faca o mica investitie in acest sens. Asa ca rog doritorii sa imi argumenteze si poate sa-mi spuna o mica poveste din care sa reiasa dorinta sau poate nevoia de a deveni noii posesori ai jucariei:) o sa mai fac o curatenie generala in decembrie si poate atunci revin cu mai multe, cine stie :-) Edited November 23, 2012 by Maarkky 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
'mnezău Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 (edited) Me! Me! Îl vreau pentru că are pedală de expresie. Glumesc, n-am nevoie. Sper să ajungă la cineva caruia ii va folosi. Edited November 23, 2012 by 'mnezãu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crypto Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 (edited) nu-l vinzi ? Nu sunt incepator, stau bine financiar, vreau doar sa ma joc cu el Oricum necesita 12 Vac, un incepator cu siguranta ar baga 12/9 VDC si l-ar praji. Edited November 23, 2012 by Cryptopsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mckenu Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 wow...am avut un gfx 3 si s-a stricat...i-au sarit pedalele...stiu k are un sunet foarte fain si mi-ar placea sa-l mai aud...it's up to you Link to comment Share on other sites More sharing options...
kovu_tlk Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 Oricum necesita 12 Vac, un incepator cu siguranta ar baga 12/9 VDC si l-ar praji. lol, bine ca ne spune un expert cum sta treaba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ibanozzi Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 Sper sa nu-l donezi unui asemenea specimen... http://forums.rgc.ro/topic/78361-vand-fender-stratocaster-cu-floyd-rose/page__hl__vand%20fender%20stratocaster%20floyd%20rose Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreistefanp Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 As fi eu recunoscator pentru el,nu am avut niciodata un procesor si as fi curios sa vad cam ce pot face cu el.Pedalute am cadeva dar asta nu inseamna ca nu imi mai doresc si alte chestii sa experimentez. Cu siguranta nu am sa il vand si cand am sa termin cu el va ajunge tot aici donat urmatorului visator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest iosua_93 Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 pfooaai... esti tare.. nu ma asteptam sa gasesc un asemenea anunt "donez" ... sincer nu as sta sa povestesc in vazul tuturor dar chiar imi este de folos un procesor la "banii astia" mai ales ca dau din colt in colt sa fac rost si de bani.. am o chitara vintage si treaba nasoala este ca nu am procesor si nah... stagnez... chiar mi-as dori pentru un inceput bun sa am aceasta minune ... daca mai e valabil anuntul si Dumnezeu ti-a pus pe inima sa faci un bine.. as lasa un numar de telefon pentru mai multe detalii: 0720467462!! poate te intereseaza povestea mea .. cu tot respectul! zi buna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MSL Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 Subscriu si eu ofertei. Mi-ar fi de mare folos un asemnea procesor. Si ca si cei de mai sus, stagnez in ultima vreme din lipsa echipamentului. Felicitari pentru initiativa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ady marius Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 salut as fi interesat si eu de donatie o sa il donez si eu la un copil care invata sa cante la chitara .i-am dat un reghin electric si l-ar ajuta si un procesor o sa ii fac eu alimentator nu este o problema lasa-mi pe privat nr de tel si pe 29 vin eu in buc Link to comment Share on other sites More sharing options...
hopsieu Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 Maarkky...toata stima! Nu m-am putut abtine, sa nu ma bag...sa nu ma intelegeti gresit, nu pt. procesor Daca va ajuta, am citit ca necesita un alimentator 12VAC/500mA, deci un transformator simplu, 220/12V -500-600mA, in orice magazin de specialitate, aprox. 10-12lei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Hellicks Hellmet Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 Am renuntat la muzica acum 9 ani, cand cariera mea a luat-o pe un drum cu care am crezut pana acum o luna ca e incompatibila. Pot sa declar sub semnatura ca jumatate din suflet mi-a fost mort. De o luna incoace parca am inviat! Pe vremuri am fost vocal, apoi tobar (mai mult pentru sufletul meu decat pentru altii), iar acum stau intre chitara si bass. Deocamdata nu imi permit si o jucarie din asta, dar daca nu o primesc, nu e mare bai. Pana in primavara adun leii si reusesc. Merita! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crypto Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
soniaxl Posted November 26, 2012 Share Posted November 26, 2012 Gest frumos domnule Maarkky insa sa ai grija ca avem pe-aci cativa cersetori care fac mii de euro prin parcari . Sper sa ajunga la cine trebuie Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuitarSilviu Posted November 26, 2012 Share Posted November 26, 2012 si eu as fi interesat ...de mult imi doresc un procesor Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrewS Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 un gest nemaipomenti..... m-as numara si eu printre cei care il vor nu am avut nici-un procesor de asemenea tip as vrea sa vad cum sta treaba Link to comment Share on other sites More sharing options...
orban jozsef Posted December 1, 2012 Share Posted December 1, 2012 salutare, iti scriu in numele fiului meu [ care e stangaci ] are 16 ani si sunt convins ca are talent dar nu am posibilitate sa iau un procesor sau pedale nu as dori sa -l dai ca donatie ,dar in limita posibilitatilor as putea oferi si eu ceva pt procesor am sa trimit o inregistrare cu fiul meu cum canta ,[chitara eu i-am facut dintru-n orfeus vechi corpul ,si neck de les paul reghin ]o seara placuta tie si indiferent la cine va ajunge procesorul esti printre putini oameni care se spune OM si esti OM cu asemenea initiativa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rcsepei Posted December 1, 2012 Share Posted December 1, 2012 Up! gest frumos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlad H. Posted December 1, 2012 Share Posted December 1, 2012 Printre doritori pot sa zic ca ma numar si eu..am momentan o pedala si chitara..si multa dorinta de a invata.....bani nu sunt prea multi..ca is alte prioritatis a zic in familie..si de asta mi-as dori mult acest procesor.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrewS Posted December 1, 2012 Share Posted December 1, 2012 esti un om mare... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest yozzyo Posted December 2, 2012 Share Posted December 2, 2012 Vad ca sunt multi doritori aici. Si eu as vrea sa-l cumpar, daca mai e valabil... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bako Norby Posted December 3, 2012 Share Posted December 3, 2012 las dori si eu :| daca se poate doar, Link to comment Share on other sites More sharing options...
guitar_girl_2K Posted December 3, 2012 Share Posted December 3, 2012 oh man, what a piece!!! subscriu si eu cu rusinea de rigoare este un procesor suuuperbbb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Claudiu Ibanez Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 Omule,Respect maxim !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciprian. Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 Salut..As fi interesat de acest procesor.Situatia financiara nu imi permite sa imi cumpar un asa ceva.Tooate instrumentele care le am(all of them are some old Hora Reghin guitars) le am adunat de pe la rude sau le am cumparat in urma unor economii facute de ceva timp.As aprecia foarte mult acest gest.Toate cele bune Link to comment Share on other sites More sharing options...
KeopsAxx Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 si eu as fi interesat ...de mult imi doresc un procesor Domnule GuitarSilviu dar cum ramane cu BOSS ME-50-ul dumneavoastra? Nu doriti sa le dati o sansa si celor ce nu detin astfel de scule ca dumneavoastra? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wardove Posted September 3, 2013 Share Posted September 3, 2013 Foarte frumos gest! sper sa ajunga la cine are cu adevarat nevoie de el! Respecte 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts