www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

andrewS

Newcomers
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by andrewS

  1. Cumpar chitara din titlu daca cineva este binevoitor sa o vanda sau sa o dea la schimb. Este o chitara pe care mi-o doresc de cand eram mic si inca nu mi-a trecut fantezia
  2. schimbi cu Blackstar Ht40 club MKII plus 3000 diferenta din partea mea?
  3. Se vinde chitara Epiphone LP Custom Shop Matt Heafy signature 7 strings In stare foarte buna Specificatiile sunt pe net Vine impreuna cu softcase. Schimb cu head pe lampi
  4. Iti ofer un amplificator Hughes & Kettner Club Reverb pt headul de 5 si cabinet. Ampul e de 65w este din 98 (vintage) arata si functioneaza perfect. Are dif Celestion 1x12. Reberv pe arc, 2 canale comutabile.
  5. 700!! Am scris ca are Celestion G12F - 60. . Am un footswitch facut de cineva pt el. Si il pot da.
  6. Vand URGENT!! amplificator de chitara Hughes and kettner Attax Club Reverb de 65W cu doua canale( cel de dirt suna foarte bine pe orice gen) cu reverb pe arc si difuzor Celestion de 12. Amplificatorul este vintage , fabricat in 1998 din spusele persoanei care mi l-a dat si arata ireprosabil tinand cont de varsta lui. Perfect functional totul. Fx loop , intrare de footswitch. Perfect pt concerte, repetitii sau studiu acasa avand master general dar si pe fiecare canal.
  7. Surdu Marius Chitarist caut trupa deja formata in Cluj. Am echipament gata de concerte , inregistrari and shit. https://www.youtube.com/channel/UCxceAlQcWz4gBD-jmDBOgcA?view_as=subscriber aici se pot gasi clipuri cu ce pot face. Astept contactari pe facebook sau aici!
  8. Vand pedala MXR fullbore metal in stare foarte buna cu cutie si carticele. Pedala suna de rupe pentru metal dar nu numai. Se pot scoate foarte multe tonuri avand noise gate incorporat 3 band eq. Accept schimburi cu procesor sau diverse.
  9. daca la inceputul lunii decembrie o mai ai o iau eu.
  10. Schimbi cu un bc rich warlock revange cu seymour duncan in bridge si husa plus dif din partea ta?
  11. Schimbi cu un bc rich warlock revange cu seymour duncan in bridge si husa?
  12. Un bc rich warlock revange in stare foarte buna cu husa si o pedala mxr prime distorsion?
  13. Vand sau schimb chitara electro acustica Cort Mr100f. In stare foarte buna functional. Estetic are cateva semne de uzura ( se vede in poze) tastele sunt in stare foarte buna. Schimb cu Vintage Les Paul sau ceva cu Floyd Rose.
  14. Schimbi cu o electro acustica cort mr100f?
  15. Stiu ca nu e ce cauti dar am un Cort Mr100F electro acustic. Vezi poate te intereseaza.
  16. Vand Pedala delay analog facuta de Analog Sound (Riot Devices acum) 150 Ron . Schimb cu Boss metal zone sau boss dd3 sau boss dd7 sau boss ch1 cu diferenta din partea mea evident. Poza aici la cerere fac altele.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.