man1ak

Active Members
 • Content count

  234
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  95%

Community Reputation

37 Excellent

About man1ak

 • Rank
  Membru
 • Birthday 01/01/2006

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Scule
  Fender American Standard Stratocaster
  Fender American Standard Telecaster
  Gibson Les Paul Southern Rock Tribute 59
  Gibson CS336
  Gibson ES175
  Gibson ES335 Dot
  Gibson Firebird
  Gibson SG Standard
  Kramer Jersey Star (Sambora reissue)
  Ibanez JS1000 BP
  Ibanez JEM77 BRMR (Mirror)
  Ibanez JEM7VWH
  Project Strat David Gilmour tribute
  Epiphone G1275 double neck
  Ibanez RG320 FM Sustainer
  Traveler Guitar EG-2

  Orange OR15H (2-channel mod)
  Marshall JVM1
  Marshall JVM205
  Viotube 80th (Plexi/JCM 3-channel)

Recent Profile Visitors

5,876 profile views
 1. Blues Deluxe Reissue (made in Mexico) sunt considerate peste seria originala Blues Deluxe (made in USA). Constructia BDRI este mai de calitate decat BD - cabinetul este mai bine facut si nu "troncane". In plus, are si potentiometru de bias pentru tuburile de putere, ceea ce face inlocuirea lor mai facila.
 2. Vand Fender Blues Deluxe Reissue complet original in stare foarte buna. Este un amp de 40W cu doua canale bazat pe Fender Bassman. Primul canal este fara master volume si este foarte versatil - corectorul de ton face o treaba excelenta - poti seta orice ton intre dark si bright cu niste medii foarte muzicale - pozitionate undeva in zona medii-joase. Cu un Strat ramane clean pana pe la 5 (din 12 - cam 11 o'clock) dupa care incepe usor-usor sa adauge overdrive natural. Al doilea canal are master volume si control de gain. Suna foarte cald - practic este foarte asemanator cu canalul 1 impins in overdrive, dar un pic mai cald. Cu un Les Paul suna senzational - cremos, cu un sustain gras. Cele doua canale sunt din acelasi film - poti face trecere de la unul la altul fara sa fie nevoie de corectii distincte - foarte bine echilibrate. Amp-ul are reverb cu arc Accutronics care este foarte muzical. Setat pe la 3-4 (tot din 12) adauga exact atat reverb cat sa nu inece sunetul - perfect pentru ritm sau lead-uri la care vrei sa auzi toate notele. Peste 4 reverb-ul incepe sa fie puternic - pentru cine doreste tonuri ambientale, cu note/acorduri rare. Difuzorul este un Eminence de 12" (8ohm) made in USA special pentru Blues Deluxe. Are un bas puternic si cald si inalte punchy - raspunde foarte bine la controlul de ton al amp-ului. Nu sunt primul proprietar, dar amp-ul este in stare foarte buna. Nu are lovituri, tweed-ul este in stare excelenta, panoul de control nu are zgarieturi sau alte defecte. Petele care se vad in poza "de sus" sunt umbre din cauza luminii din studio. Amp-ul vine cu foot switch si husa, ambele originale. Pretul la Thomann este 800 EUR. Pretul meu este 500 EUR. Livrez doar in Bucuresti - din pacate nu am cutie, deci nu pot trimite in tara.
 3. Vandut, multumesc RGC.
 4. vând [EXPIRAT] Mooer Grey Faze

  Vandut. Multumesc RGC.
 5. Vand Mooer Grey Faze - fuzz cu tranzistori germanium. Suna foarte bine, true bypass, footprint foarte mic. Controalele sunt foarte simple - Fuzz si Level. Sunetul este foarte bine calibrat, nu are nevoie de alte controale. Pretul de noua este undeva la 65 de euro (in jur de 300 de lei) fara transport. Pretul meu este 150 RON. Pedala vine in cutia originala. Trimit oriunde in tara pe costul cumparatorului.
 6. Vand EHX Pitch Fork - pitch shifter de calitate foarte buna. Pedala stie pitch shifting pana la 3 octave in sus si un jos. Are 3 moduri de lucru - Up, Down si Dual. In mod Dual pedala genereaza doua pitch shift-uri, unul sus, unul jos in semitonul selectat. Tonurile pitch shifted sunt mixate cu tonul dry in orice proportie prin potentiometrul Blend. Foot switch-ul este momentary, iar pedala poate fi setata atat in mod momentary cat si latch. In mod momentary se pot obtine pitch shift-uri pe nota cu timp de shifting fix de 60 ms pana la tonul selectat. Prin adaugarea unei pedale de expresie timpul si tonul sunt controlabile infinit. Overall, o pedala foarte cool. Pedala vin in cutie cu adaptorul original si hartiutele din fabrica. Pretul la Thomann este 811 RON fara transport. Pretul meu este 550 RON. Trimit oriunde in tara pe costul cumparatorului.
 7. vând [EXPIRAT] EHX Superego

  Vandut. Multumesc RGC.
 8. Vand pedala EHX Superego - o pedala care preia si mentine orice nota sau acord cat de mult doresti. Poate face treceri intre acorduri cu efect de glisare reglabil. Semnalele dry si wet se amesteca in orice proportie. Switch-ul poate fi setat intre momentary - acordul este mentinut atat timp cat switch-ul este apasat, si latch - odata apasat mentine acordul pana la urmatoarea apasare. Pedala vine in cutie si include si adaptorul original. Puteti vedea un review bun aici. La thomann pedala costa 1,063 de lei fara transport. Pretul meu este 700 de lei. Trimit oriunde in tara pe costul cumparatorului.
 9. Vand Dunlop CBM95 Crybaby Mini Wah in stare excelenta - folosita putin si doar in casa. Pedala vine in cutie si include si cheia imbus originala. La thomann costa 548 de lei fara transport. Pretul meu este 300 de lei. Trimit oriunde in tara pe costul cumparatorului.
 10. Black Secret s-a dat - ii urez noului proprietar sa o foloseasca cu placere. A mai ramas Grey Faze - 150 RON.
 11. Vand Joyo 6 band EQ ca nou. L-am folosit foarte putin si doar in casa. E o pedala foarte corecta si care isi face treaba foarte bine. Pretul meu este 100 RON. Trimit si in tara pe costul cumparatorului.
 12. Salut,

  Vreau eu atenuatorul Rivera. Ne putem vedea maine seara dupa 6 pm? Tot prin zona Victoriei/ Titulescu.

  Toate bune,

  Laurentiu

 13. vând [EXPIRAT] Zoom G3n

  Vandut. Multumesc RGC.
 14. Vandut. Felicitari noului posesor. Multumesc RGC