www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

MSL

Newcomers
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Iasi

Other Information

  • Gear
    Ibanez V50
    Ibanez RG321EX with Seymour Duncans
    Pod XT Live

MSL's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Salutare. Aceasta problema este cunoscuta la nivel international printre posesorii de X3 Live. Conectezi procesorul la USB, merge pentru o perioada anume(intre 10 minute si o ora, cel mai des), si la un moment dat, sunetul din PC ingheata, daca inregistrezi ceva se blocheaza, iar singurul remediu ca sunetul sa-ti revina este sa-ti restartezi calculatorul. Poate deveni destul de frustrant atunci cand inregistrezi ceva sau de ce nu, si atunci cand canti peste o melodie. Acum ideea e ca cei de la Line6 au aflat de problema, si au remediat-o. Dar pentru a-ti repara scula trebuie sa o trimiti la ei in service. Si din moment ce al meu nu este nou, nu am nici cea mai mica idee daca este vreun service in Romania. Asa ca intrebarile mele sunt: 1. Se poate repara singur? S-a incumetat careva sa incerce/ la dus la cineva care se pricepe si a scapat de acest defect? si daca nu: 2. Service Line6 in Romania exista? Astept orice fel de sugestie, multumesc anticipat.
  2. Procesorul a plecat spre Bucuresti. Multumesc tare mult RGC. Se poate inchide.
  3. Multumesc tuturor pentru raspunsuri! Dar problema mea cred ca e mai mult de la un knob-ul de volum, sau de la un fir prost prins. Pedala de volum merge perfect, e recent recalibrata. In caz de nu rezolv nimic, o sa cer ajutorul lui FiveseveN. Multumesc inca odata!
  4. Salutare. Recent am facut rost de un procesor Line6 Pod X3 Live, de care sunt foarte multumit. Numai ca si mai recent procesorul a inceput sa faca ceva ciudat. Are anumite fluctuatii de volum fara sa-i fac nimic. Trece de la aproape minim la un volum atat de mare incat sunetul se distorsioneaza si nu se mai intelege nimic. Si asta la diferente de cateva secunde. Sunt sigur ca e de la knob-ul de Master Volume, deoarece nici el nu mai reactioneaza normal (il invart si la fel, intarzie sa apara efectul de marire/micsorare de volum, si cand apare e exagerat). Acum intrebarea este, stimati colegi RGC, fosti sau actuali posesori de X3, sau pur si simplu oameni priceputi: cum pot rezolva asta?
  5. Nu cred ca toata lumea stie asta, si am crezut ca e demn de mentionat. N-am spus ca a fost cumparat. Up pentru procesorul facut ca un tanc!
  6. Intre timp am facut rost de POD X3, deci varianta cu schimbul nu mai este valabila. Procesorul ramane doar de vanzare la pretul de 800 RON. Up! Up! Are incorporat packul FX Junkie.
  7. Un alt cover facut cu procesorul: UP!
  8. Multumesc pt oferte, dar singurul schimb acceptat este Pod x3 live + diferenta din partea mea. UP!
  9. Un cover facut cu procesorul: Up! 850!
  10. Poze cu procesorul: Pot face poze din orice unghi.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.