• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  

hopsieu

Newcomers
 • Content count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

1 Neutral

About hopsieu

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  sf.gheorghe

Other Information

 • Nume
  hopsieu
 • Scule
  maruntisuri
 1. vând

  Salut! Niste poze "reale"?
 2. cumpăr

  -incercati direct la producator - CHIM GRUP SRL - 0722 456 777
 3. vând

  Vandut! Se poate inchide! Multumesc RGC!!!
 4. vând

  Deocamdata rezervat!
 5. vând

  In afara de ce se vede in poze, nimic.Griful este drept; in pozitiile I-IV se simt urmele de uzura, deasemenea si pe freeturi. Lovitura ce se vede pe corp, a fost cauzata de un stativ pus peste cutia de carton in care l-am cumparat(la aprox.2 saptamani de la achizitionare); switch-ul in pozitia de mijloc, foarte rar, parca nu face contact perfect-cind se comuta"mai cu forta" - cam astea sunt problemele. Tocmai din aceste motive am specificat ca, necesita un pic de "reinnoire".
 6. vând

  Pret: 200 RON Localitate: Sf.Gheorghe Contact: balint67@gmail.com Accept schimburi: Nu accept schimburi Salutare! Vand o chitara electrica ARIA PRO II MAGNA-SERIES, fabricat in Corea; o am din 2002, cumparat nou. Necesita ceva reinoire, dar, dupa cate mi-am dat seama, sunt multi memebri priceputi aici pe forum, carora le face placere o astfel de lucrare. Doze, comutator(5 pozitii), potentiometre, cheite- sunt cele originale; are corzi Yamaha montate nu de mult. Pt. alte informatii, va stau la dispozitie. Cu stima!
 7. vând

  mai este valabil anuntul?
 8. Caut costum schi pt.copil 8 ani-baiat-(marime costum 122-128) - pantaloni+jaca.
 9. vând

  Maarkky...toata stima! Nu m-am putut abtine, sa nu ma bag...sa nu ma intelegeti gresit, nu pt. procesor Daca va ajuta, am citit ca necesita un alimentator 12VAC/500mA, deci un transformator simplu, 220/12V -500-600mA, in orice magazin de specialitate, aprox. 10-12lei.
 10. vând

  ...daca ne uitam deasupra pozei - prima poza de sus in jos - scrie asa-ceva: pret.600 ron. Cel putin la mine asa se vede...
 11. vând

  Imprumut pt vr-o 2 ore ca sa probez?
 12. vând

  ...un microfon super la pret de nimic; i-l am de vr-o 3 ani, multumit de el. Bafta la vanzare!
 13. vând

  Salut! Maie valabil anuntul?
 14. vând

  Salut! Nu ai cumva manualul in lb.romana?
 15. Sal'Nu ai cumva manualul lb.romana pt.procesor?Sau idee unde gasesc...