www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

In sfarsit, si-au "modernizat" si cei de la Guitar Shop site-ul... printre noile "feature-uri", acum exista posibilitatea de filtrare a rezultatelor in cautari (ca la MC Music), si se pot ordona produsele in ordine crescatoare/descrescatoare dupa pret (printre alte optiuni de sortare).

Nu stiu cum vi se pare voua, dar eu sunt de parere ca e mai ok versiunea asta a site-ului decat cea veche. Enjoy!

http://guitarshop.ro/

Posted (edited)
L.E: Am obsevat ca momentan nu merge perfect. Daca biffez doze pasive, am gasit prin rezultate si chitare cu doze active :)

Am observat si eu ulterior niste mici imperfectiuni de genul - bifasem curea de chitara si site-ul mi-a afisat si un strap-lock.

Designul nu ma deranjeaza atat de tare, probabil asta tine si de obisnuinta - stii cum se zice, ca obisnuinta e a doua natura. Dar totusi, la capitolul ergonomie, eu zic ca s-a avansat destul de mult, desi nu functioneaza inca perfect...

Edited by mike KidLazy
Posted

Schimbare nu e sinonim cu imbunatatire. Dupa parerea mea, ce au facut ei acolo e de c*cat. Designul e un exemplu de "how not to use the whitespace". Meniul principal, cu tocul de chitara ca background e si el un exemplu de "how to suck lots of cocks as a designer". Overall, saitu' arata foarte sloppy.

Dragi aia-care-au-facut-saitu, keep shit simple. Renuntati la efectele "cool", ca ne zgiriati retina.

• Like 1
Posted

@Les Paul 1960: De acord, insa cred ca schimbarile de pret au fost efectuate cu ceva mai mult timp inainte sa schimbe fata site-ului... acum cateva luni au marit si pretul la Fender Mustang I, l-au scumpit si pe-asta de i-a venit rau... acum, daca ar fi sa imi mai iau o data amp, n-as mai da atatia bani pe el... mi-as lua altceva, cu siguranta...