Elethan Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 Deci astept evenimentul de mult timp.Clar vin, rezervati-mi un tricou cu marshel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest John_OttO Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 Lasand gluma la o parte, mi-as dori sa fie o intalnire productiva, sa puneti cat mai multe intrebari demonstratorilor, noua ( M&C Musical Instruments Distributor SRL ). Este prima intamplare de genul si avem si noi emotii! Informatie pentru tobari: Adi Tetrade va canta pe setul de tobe TAMA STARCLASSIC BUBINGA! Tamaaaa vai ce-mi curg balele.De abia astept sa vad ce are Adi de gand sa scoata din ele .Ahhh tricouri cu Tama o sa fie? Daca nu ma multumesc si cu unul cu Sabian da' prefer Tama.Si o sa fiu acolo de luni la o bere.Cine vrea sa stam la un pahar de vorba luni la workshop sa tipati .PACE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gibsonman Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 eu ajung la 2.30 ca am servici pana atunci.un tricou cu maresal si la baiatul daca se poate rezerva.in rest abea astept sa bem o berica si sa vdm scule bune.numa bine tuturor,mihnea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MrJackson Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 Stimabililor, vad ca lumea se inghesuie la tricourile lu maresalu'. Da cu Ibanez nu aveti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jack Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 Vor fi tricouri cu Marshall, Ibanez, Korg si Vox. Celelalte nu au sosit inca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jules Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 @jack: eu as fi tinut partea cu tricourile ca surpriza:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
gicacontra Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 O intrebare si eu Ce e cu promotia McMusic ? Unde dau de detalii ? E legat de acest eveniment ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted September 21, 2006 Author Share Posted September 21, 2006 O intrebare si eu Ce e cu promotia McMusic ? Unde dau de detalii ? E legat de acest eveniment ? citeste prima pagina ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gicacontra Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 (edited) citeste prima pagina ! I am blind Chiar nu am vazut nicaieri informatii concrete despre promotia de instrumente McMusic... More help ? Prima pagina e a forum-ului rgc ? Sau a topicului ? Oricum, tot nu am vazut ce cautam Adica preturi, modele prinse in promotie... Edited September 21, 2006 by gicacontra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted September 21, 2006 Author Share Posted September 21, 2006 I am blind Chiar nu am vazut nicaieri informatii concrete despre promotia de instrumente McMusic... More help ? Prima pagina e a forum-ului rgc ? Sau a topicului ? Oricum, tot nu am vazut ce cautam Adica preturi, modele prinse in promotie... Atunci orb sunt eu. Nu stiu nimic de nici o promotie. Aici e vorba despre workshop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest seraphx Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 @Cosu: nu esti orb , gica se refera la promotia de la ibanez , au niste preturi mai mici in perioada asta cel putin pentru bass-uri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jack Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 @Cosu: nu esti orb , gica se refera la promotia de la ibanez , au niste preturi mai mici in perioada asta cel putin pentru bass-uri Nu exista nici o promotie, preturile la Ibanez sunt preturile de vanzare curente. Reduceri vor fi doar in Decembrie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gicacontra Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 Atunci orb sunt eu. Nu stiu nimic de nici o promotie. Aici e vorba despre workshop. aaa, m-am informat, cineva mi-a spus ca sunt mai mici preturile la McMusic pe site decat de obicei Nu exista nici o promotie, preturile la Ibanez sunt preturile de vanzare curente. Reduceri vor fi doar in Decembrie! Ahaaaaaa, merci ! Si cam ce preturi vor fi ? Cam ce procente se scad si cam la ce scule ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MrJackson Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 Ahaaaaaa, merci ! Si cam ce preturi vor fi ? Cam ce procente se scad si cam la ce scule ? Anu trecut, cand mi-am luat eu Ibanezul, era parca 15% reducerea, la toate instrumentele. Corecteaza-ma daca gresesc, jack. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted September 24, 2006 Author Share Posted September 24, 2006 Am atasat o poza. Coyote Cafe este in zona Piata Universitatii. Nu uitati! Workshopul incepe maine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest John_OttO Posted September 24, 2006 Share Posted September 24, 2006 Am atasat o poza. Coyote Cafe este in zona Piata Universitatii. Nu uitati! Workshopul incepe maine! Nu ca nu s-ar intelege din poza dar ca sa mai dau un indiciu clubul este fix vis-a-vis de palatul telefoanelor si nou infiintatul Novotel.Eu voi fi acolo maine ne vedem la o apa plata ca n-am voie alcool. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hihi Posted September 24, 2006 Share Posted September 24, 2006 Si eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
midnight rider Posted September 24, 2006 Share Posted September 24, 2006 si eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jack Posted September 24, 2006 Share Posted September 24, 2006 Si eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert Moraru Posted September 25, 2006 Share Posted September 25, 2006 Cred ca este un eveniment de exceptie pentru Romania, sigur o sa vin, desi sunt din provincie. Referitor la Bobby, un prieten care-l cunoaste f.bine mi-a dat poza din attach. Cred ca sunt putini chitaristi din Romania care au dat mana cu................ Hmmm...Satriani...nu e rau...tare Bobby asta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest PostaL Posted September 25, 2006 Share Posted September 25, 2006 Daca stiti de evenimente de genu asta prin Timisoara, sa nu uitati sa ne ziceti si noua Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted September 25, 2006 Share Posted September 25, 2006 Vroiam sa zic "see you there kids", dupa care m'am uitat sa vad cine vine si , asa ca doar see you there, gentlemen Link to comment Share on other sites More sharing options...
pixy Posted September 25, 2006 Share Posted September 25, 2006 sa vezi ce balamucu dreaku o sa fie pe tricouri Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted September 25, 2006 Share Posted September 25, 2006 Hai ca ma pregatesc sa plec catre.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MrJackson Posted September 25, 2006 Share Posted September 25, 2006 Si eu... mananc si plec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest John_OttO Posted September 25, 2006 Share Posted September 25, 2006 Eu acum plec.Am o poza atasata in acest topic care ma vede si vrea sa stam la un pahar de vorba sa se bage peste mine.See you there guys.PACE! PS:Cred ca era bine de facut o pancarta sau un tricou pa care sa scriem: "membru RGC.RO". Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted September 25, 2006 Share Posted September 25, 2006 Mda... Gibson Custom Shop + Marshall JCM 900.... Impecabil.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mateiutzu Posted September 25, 2006 Share Posted September 25, 2006 (edited) un pic cam penibil inceputul ... nu prea a fost lume ... ma rog ... iata niste poze ... F. misto Gibsonul lui Rares ... super ton, super amp (JCM900). Edited September 25, 2006 by mateiutzu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gabrel Posted September 25, 2006 Share Posted September 25, 2006 Prima impresie: Freddy DeMarco este SUPER TARE!! Si stie de ce a venit in Romania: ca sa prezinte niste echipamente pe care le cunoaste si le controleaza foarte bine... Ca sa citez un alt participant: "daca asta canta asa, aia mari cum or fi cantand??" Probleme: Inainte chiar de a incepe evenimentul, probleme mari cu reteaua electrica... la 10 minute dupa ce Raul Kusak a inceput sa se incalzeasca, se aude o serie de paraituri puternice. Rezultatul: una din cele doua clape Korg este terminata. Vesti bune: Workshop-ul mai dureaza inca 2 zile... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mateiutzu Posted September 25, 2006 Share Posted September 25, 2006 Intr-adevar Freddy DeMarco a dat clasa. Super chitarist.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts