www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

gicacontra

Veteran
 • Content Count

  355
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Everything posted by gicacontra

 1. gicacontra

  vând Strap-Uri Piele Naturală Italiană

  Confirm si eu cele scrise mai sus - dialogul a fost unul foarte bun si continuu in timpul confectionarii strap-ului
 2. gicacontra

  vând Jazz Bass Pickup Cover

  Pret: 50 RON Localitate: Bucuresti Contact: c_georgian@yahoo.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi http://www.thomann.de/ro/fender_vintage_jazz_bass_pickup_cover.htm
 3. Pret: 500 Localitate: Bucuresti Contact: c_georgian@yahoo.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi http://www.thomann.de/ro/hipshot_bt7_dtuner_chrome.htm E abia cumparat, dar de curand am facut rost de un alt bas si i se potriveste mai bine un alt model de la Hipshot. Accept si schimb - cu anumite pedale (compresor, tuner), corzi, curea de piele.
 4. gicacontra

  vând Cheita Bass Drop D (Hipshot Bt-7 D Tuner Nickel)

  Use the BT2 Bass Xtender to drop-tune your USA '67-'82 Fender P- or J-Bass with a flick of its lever. Also retrofits Geddy Lee, reissue '67-'82 Fenders. Fits 11/16" headstock holes. Allows you to drop-tune your bass—from E to Low C.
 5. gicacontra

  vând Cheita Bass Drop D (Hipshot Bt-7 D Tuner Nickel)

  Este de fapt modelul Hipshot BT2 H20200 din link-ul de mai jos, cel din titlu imi trebuie mie pe un Fender MIM http://www.thomann.de/ro/hipshot_h20200c_dtuner_ebass.htm
 6. Pret: 250 RON Localitate: Bucuresti Contact: c_georgian@yahoo.com Link producator: http://www.samsontech.com/hartke/products/accessories/pedals/vxlattack/ Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Nu o mai folosesc de ani de zile, de cand am cumparat un SansAmp. Accept si schimb, cu pedala tuner Boss / Korg / Fender, discutam si de diferenta.
 7. gicacontra

  vând Preamp / Pedala Hartke Bass Attack

  Se poate inchide, multumesc.
 8. gicacontra

  vând [EXPIRAT] Vand Bass Aria Vintage 1981 - Made In Japan

  Vechile Aria sunt basuri bune, eu as alege oricand un astfel de bas vechi in locul unui bas nou low-budget. Dar e de vazut si cat trebuie investit in el ca sa fie pus la punct. La basurile mele similare am schimbat rand pe rand si doze, si cheite, si freturi
 9. gicacontra

  Patru Betze

 10. gicacontra

  Patru Betze

  Am bagat cu baietii niste RHCP la sala
 11. gicacontra

  Cele Mai Bune Trupe De Coveruri

  Poate ati audiat si vizionat trupe de coveruri si ati fost impresionati de cat de buni instrumentisti sunt, de atmosfera, de profesionalism etc. De aceea va invit aici (daca nu exista deja alt topic, eu nu il stiu ) sa comentati, sa dati detalii diverse. Poate iese si un soi de ierarhizare dupa nivel, eu cel putin as vrea sa stiu care sunt trupele "creme de la creme" Stiu ca trupele evolueaza si ca alte trupe apar etc. Cand se mai schimba situatia mai bagati o adnotare
 12. gicacontra

  Comunitate Funk Pe Rgc?

 13. gicacontra

  vând Cheite Bass 4S

  Mai bine fa-le cuiva cadou Un set nou de chei cromate tip Fender e 85 lei la guitar shop
 14. gicacontra

  cumpăr Cheite De Bass Tip Fender

  Pret: 0 RON Localitate: Bucuresti Contact: c_georgian@yahoo.com Accept schimburi: Nu accept schimburi Sa fie toate 4 cheitele pe o parte.
 15. Pret: 0 RON Localitate: Bucuresti Contact: c_georgian@yahoo.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Zilele astea imi trebuie un cablu mai lung decat am deocamdata, as dori sa fie profesional, in stare foarte buna, sa il folosesc pt bass In Bucuresti.
 16. gicacontra

  cumpăr Cablu Profesional De Instrument De Peste 5 M

  Multumesc, cred ca ma opresc la cablul Vox de chitara
 17. gicacontra

  cumpăr Bass Buget Redus

  http://forums.rgc.ro/topic/84422-vand-chitara-bass-aria-350-ron/ daca mai e actual
 18. gicacontra

  Patru Betze

  Din cantarea noastra de sambata, 13 aprilie 2013 la Rock'n Regie Bass-ul la maxim Tot de acolo, tot featuring Aria copie de Precision + Hartke 2500 + Fender 115 Pro
 19. gicacontra

  Patru Betze

 20. gicacontra

  cumpăr Bridge Bass F-Style

  Caut un bridge de bass pentru o copie de Fender Precision, mi-am pierdut unul din suruburile alea lungi cu arc si ma gandesc poate il inlocuiesc cu totul. Sau poate are cineva chiar niste suruburi din alea de vanzare. Sunt in Bucuresti.
 21. O mica corectie, de altfel e evident ca nu e chiar un "cabinet VX 410" Spor la vanzare
 22. gicacontra

  cumpăr Cumpar Husa Bass Corp Lat

  Stiu ca se gasesc si la magazin, ideea e sa ies mai ieftin In Bucuresti as avea nevoie. Husa de bass tb sa fie mai lata decat una standard, sa intre un bass cu latimea corpului de 37 cm (14.5 inch).
 23. gicacontra

  cumpăr Cumpar Husa Bass Corp Lat

  Multumesc, se poate inchide
 24. Dau un preamp de bass pe lampa (http://forums.rgc.ro...-billy-sheehan/) pentru un cabinet de bass, sa fac un stack. Un scurt sample cu preamp-ul Mai sunt interesat si de o alta combinatie, dau la schimb un head Hartke 2500 si / sau preamp-ul pentru un head mai puternic.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.