Crypto Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 Dan Burcea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted April 23, 2015 Author Share Posted April 23, 2015 Dan Burcea. Greșit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu.Pop Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 (edited) George Baicea Electric Blues Band What do I win? Mai ai vreun ugly de pus la bataie? Edited April 23, 2015 by Liviu.Pop Link to comment Share on other sites More sharing options...
YUKU Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 viobio, on 27 Mar 2015 - 09:16 AM, said: Urmează nr90Un comBo de 50W,o sa fie cadou,pentru un chitarist roman, prieten cu mine,născut în luna luna Mai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alin Rosulescu Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 Badea Calin aka "ramurel" a fost primul care a spus numele chitaristului. Al lui e premiul pus la bataie de Vio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YUKU Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 Da, "ramurel" a fost primul , dar merita felicitari si Liviu! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu.Pop Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 Aha nu am bagat de seama, dar vad ca acu era de recunoscut personajul din poza, deci alt subiect. Dar, intr-adevar, din pagina anterioara se putea afla ca de Baicea e vorba. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 Da, "ramurel" a fost primul , dar merita felicitari si Liviu! Dap !... Felicitările la Liviu și pedala la băiatu', vă rog frumos ! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted April 23, 2015 Author Share Posted April 23, 2015 (edited) Dap !... Felicitările la Liviu și pedala la băiatu', vă rog frumos ! Bade ai un umor....credeam ca eu sunt singurul nebun! Am revenit la Master Blues Ziua 4 de lucru Cel mai idiot din parcare,eu!!! Ieri am lucrat ceva la ampul lui Baicea,imi cam dadea cu virgula,la amplasament,dai inainte cu montajul.azi incep iar lucrul,iar dadea cu virgula,la comutari,tuburi... Aprind o tigara....studiez,ce sa vezi,in ampul lui Baicea montam V-UMBLE,deci poza este cu montajul de la V-UMBLE,imi venea sa-mi trag palme si suturi in cur,e clar ,incet dar sigur o iau pe aratura!!Cu capul. Sunt un dilau Caline,la cit sunt de nebun,poate primesti un buldozer in loc de VTA-TS1 Va mai spun una,intr-o zi cautam cheia de la kompresor,injuram toti angajatii,cind unu mai cu tupeu,fost boxer,"Vio ai cheia in mana",daca simtiti ca discutati cu un nebun,luati legatura cu familia mea,poate mai este ceva de salvat.....probabil neuronii mei sunt plecati spre distoarse,biasuri,pedale..... Sper sa nu ajung ca saracul Stanescu. Edited April 23, 2015 by viobio 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 Ha ha ! Cunoastem, stai linistit ! Mai naspa e dac-ajungi sa-ti pui seara, pe noptiera, un pahar gol, in caz ca te trezesti noaptea si nu ti-e sete ! Noi sa fim sanatosi ! Las ca mai ai oleaca si ajungi la 100 ! . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu.Pop Posted April 24, 2015 Share Posted April 24, 2015 Dap !... Felicitările la Liviu și pedala la băiatu', vă rog frumos ! Mah, un OPA merit și eu, că am dat numele complet, și-mi fac io TS-ul ... Noi sa fim sanatosi ! Las ca mai ai oleaca si ajungi la 100 ! Da, și o ia de la capăt Eh, de-ar fi așa cu varsta Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted April 28, 2015 Author Share Posted April 28, 2015 Ziua patru de mesterit. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted April 29, 2015 Author Share Posted April 29, 2015 (edited) Încă puțin și finalizez Master Blues,urmează pedala lui badia Ramurel,altfel pune cinele pe mine. Edited April 29, 2015 by viobio Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted April 29, 2015 Share Posted April 29, 2015 ....urmează pedala lui badia Ramurel,altfel pune cinele pe mine. Fii serios, bade, nu-i presiune, când e timp... ...adică ... . 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted April 29, 2015 Author Share Posted April 29, 2015 Fii serios, bade, nu-i presiune, când e timp... P-tiu sa nu-l deochi, frumos e dulăul,să-ți trăiască bade ...adică ... G0020228001.jpg . Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted May 1, 2015 Author Share Posted May 1, 2015 Blues Master Finish 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted May 9, 2015 Author Share Posted May 9, 2015 Blues Master Finish George Baicea probeaza Master Blues. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu.Pop Posted May 11, 2015 Share Posted May 11, 2015 No, și ce-o zis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted May 15, 2015 Author Share Posted May 15, 2015 Blues Master, gata de cintat. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YUKU Posted May 15, 2015 Share Posted May 15, 2015 Blues Master, gata de cintat. Big like!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu.Pop Posted May 15, 2015 Share Posted May 15, 2015 Fain arată sculău'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted May 29, 2015 Author Share Posted May 29, 2015 New O noua pedala VTA,un OD cu boost comutabil și reglabil. Boostul este pentru solouri sau pentru mai mult gain,atunci cind se tine cuplat tot timpul. Am folosit 1XBC109C & 2XLME49720 Urmează un Ugly VTA-TS, pentru badia Calin,bade sorry... nu am avut timp sa fac urâțenia. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted June 2, 2015 Author Share Posted June 2, 2015 New O noua pedala VTA,un OD cu boost comutabil și reglabil. Boostul este pentru solouri sau pentru mai mult gain,atunci cind se tine cuplat tot timpul. Am folosit 1XBC109C & 2XLME49720 Urmează un Ugly VTA-TS, pentru badia Calin,bade sorry... nu am avut timp sa fac urâțenia. Seara trecuta ,VTA-OD a luat contact cu scena,la Arenele Romane,sub directa indrumare a tov.Dan Sandulescu.Urmeaza un sample audio-video,executat tot de tov .Sandulescu,activist de marca la VIOTUBEAMP. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted June 5, 2015 Author Share Posted June 5, 2015 New Un boost, special pt "bluzane ". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted June 11, 2015 Author Share Posted June 11, 2015 Pedala lui badea Ramurel e aproape gata. Mai lucrez la un fuzz vintage, cu tranzistori cu Ge,am găsit cu greu tranzistori NPN cu Ge,am folosit NPN pentru a nu apărea probleme cu alimentarea. Pedala are doua mufe de alimentare,din ea se mai poate alimenta încă o pedala. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu.Pop Posted June 11, 2015 Share Posted June 11, 2015 Faina ideea cu 2 mufe de alimentare Daca o patentezi cumpar si eu patentul Da' cum e clippingul la fuzzu' ala, ca nu vad diode pt aceasta operatie? Se face din tranzistori? Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted June 13, 2015 Author Share Posted June 13, 2015 (edited) Faina ideea cu 2 mufe de alimentare Daca o patentezi cumpar si eu patentul Da' cum e clippingul la fuzzu' ala, ca nu vad diode pt aceasta operatie? Se face din tranzistori? E derivat din antichitatea asta. Am pus doua mufe de alimentare pentru ca asa am primit doua carcase,au fost ceva linii de întârziere video,sunt de la tov.Adi Sârbu. Edited June 13, 2015 by viobio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted July 4, 2015 Author Share Posted July 4, 2015 (edited) Domnul din imagine a mai executat un fuzz, tot cu tz germaniu. Probaciul de serviciu a fost Bogdan Hladiuc, a executat o proba sub mari amenințări și strigate de Allah Akbar,Allah Akbar. Uritu asta amenință chitariștii!!! Edited July 4, 2015 by viobio 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted July 10, 2015 Author Share Posted July 10, 2015 Bade Călin, azi bag electronica în carcasa,din păcate/fericire pt tine,cum vrei sa o ei,îți trimit un TS-VTA-3P,este un TS-VTA1 cu trei moduri,zic eu ca e mai bine asa,e un prototip. Pedala poate fi folosita ca TS sau distors,pe TS are doua moduri de limitare,cu diode Si sau Ge,ai un comutator cu trei poziții de unde selectezi cum dorește mușchiul tău. Aștept cu nerăbdare adresa de livrare. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted July 10, 2015 Share Posted July 10, 2015 ...din păcate/fericire pt tine,cum vrei sa o ei,îți trimit un TS-VTA-3P,este un TS-VTA1 cu trei moduri,zic eu ca e mai bine asa,e un prototip. azi bag electronica în carcasa Chiar te rog ! Solidă să fie, să țină la tăvăleală ! ... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts