www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

Oricum cand intretii chitara stergi corzile sa folosesti ulei fin , pui cate o picatura chiar pe punctul unde se reazama coarda de calus.

Sau Contact Spray uleios .. o idee de spray cat sa intre pana la miezul de otel ,

Otelul se oxideaza apoi se rupe in pozitia unde este si foarte solicitata.

• 1 month later...
Posted

Asa ceva nu am auzit de cand mama m-a facut! Odata da, dar de patru ori aceeasi coarda, suna ca toti dracii. Pune te rog niscaiva poze, ca deja simt ca ma ia ameteala!

Ba pardon, si mie mi s-a rupt de doua ori intr-un an La-ul. Dar aia e coarda mea de speed si thrash.

Eu zic ca bridge-ul nu are nimic. Mai mult ca sigur canti tu mai dur.

http://www.youtube.c...lbrCCyU#t=0m06s

• 4 months later...
Guest James A.
Posted

Eu in 3 saptamani de cantat intens am rupt 2 corzi. First was an A and then a mother fucker G :))

• 1 month later...
  • 6 months later...
  • 3 months later...
Posted (edited)

da' cu ce o cânți? cu pânza de traforaj? :))

cânt la chitară și bas de vreo 15 ani și, în afară de mi-uri subțiri de pe chitări, n-am rupt nicio coardă :))

LE: n-am reușit nicicum să rup! *

Edited by mikeru
Posted (edited)

a patit un amic, acum ceva ani, sa "rupa" mi-ul gros, s-a desfasurat exteriorul, si a ramas "miezul" de sarma. Nu a tras de el, s-a trezit cu chitara asa intr-o dimineata, din cate tin minte, acordajul era chiar cu un semiton mai grav fata de standard.

Locatia era undeva in zona dozelor, nicidecum in zona bridge-ului.

Edited by Cryptopsy