• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  

Andrei Urucu

Active Members
 • Content count

  26
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

8 Neutral

About Andrei Urucu

 • Rank
  Membru
 • Birthday 19/10/95

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Craiova
 • Interests
  Music, sports, arts

Contact Methods

 • Yahoo
  darkness_boy_08@yahoo.com
 1. Salutare, niste probe de sunet cu basul se poate?
 2. Altceva, nu mai ai nimic ?
 3. vând

 4. vând

  Da, aviz pentru basiste
 5. vând

  Interesant. Pacat ca e shortscale.
 6. vând

  Draga vintage, nu inteleg ce te mananca pe dumneata faptul ca am pus unic in titlu. Voiai sa pun aparte? Prea te deranjeaza chestia asa si-ti pierzi prea mult timp pretios din activitatea ta spre a deveni un muzician de rang inalt si respectat de toata lumea. E instrumentul meu, nu am mintit si nu am exagerat cu nimic cat timp l-am descris, mai ales in legatura cu pretul. Prin unic nu se intelege neaparat o valoare imensa. Dar nu stam acum sa pierdem vremea dupa cum intelege unu si altul sensul cuvantului. Daca ziceam ca e unic si ceream 2500 de lei ma asteptam la mancarici a tot-cunoscatori. Dar revenind la aspectul lui,este aparte, cel putin in Romania.
 7. vând

  Credeam ca se subintelege ideea de "refacut cu : " . Nu, corpul nu este original dupa cum cineva care cunoaste basurile si-ar fi dat seama. Cat despre provenit, nu sunt eu lutierul de l-a refacut. De'asta avem google.
 8. vând

  Ma scuzati pentru neclaritati ! Da, m-am referit la faptul ca are electronia(potentiometrele) pasive si dozele active
 9. vând

  Ibanez SR800 fabricat în Japonia în 1998, refacut cu corpul din zebrawood, cheite Gotoh fabricate tot în japonia, nut din alama, doze active EMG, electronica fiindu-i de asemenea schimbata cu un circuit pasiv nou nouţ.
 10. vând

  Copie washburn - copie fender? interesant
 11. vând

  Alta inregistrare cu basul ai?
 12. vând

  Este cel cu corpul din maple?
 13. vând

  Puteau si ei sa-ti dea volumul putin mai mare la inregistrare pacat
 14. XL PROSTEEL SUPER BRIGHT ROUND WOUND mai ai?