www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

mischike

Active Members
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5
 • Feedback

  100%

mischike last won the day on September 19

mischike had the most liked content!

Community Reputation

39 Excellent

About mischike

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Sibiu

Other Information

 • Band
  ONENIGHTSTAND, Junkyard Heroes
 • Gear
  bassuri Warwick Corvette Taranis, Fender Jazz Bass V, LTD B-204, LTD D-6, Squier Chris Aiken; chitare LTD EC-1000, LTD EC-400, LTD TE-204, Yamaha SA503 TVL, Blade strat si Vintage V6 strat, Fender Blacktop acoustic, Korg M50, amplificare Hartke LH-500, Blackstar Stage 60, diverse pedale, TC Electronics Nova System

Recent Profile Visitors

6603 profile views
 1. Update pret, si ramane aici: 9000 ron, cu case din anii 70 in loc de husa
 2. Il vand pentru ca nu am ce face cu el in apartament, deja la level 1 din volum imi vibreaza toata mobila. Head-ul este un SVT-450 fabricat in Korea acum 7-8 ani, dar folosit doar in casa, rar. Cabinetele sunt SVT-410 PRO si SVT-15E, ambele fabricate in USA, la sfarsitul anilor 80. Desi au vazut ceva concerte la viata lor, arata foarte bine, sunt solide ca un tanc, difuzoarele suna exact cum ar trebui sa sune un Ampeg vechi, foarte dinamice, punchy, imping foarte bine sunetul in mix. Rigul face fata pe orice scena, la orice volum, e o alternativa foarte buna la un 8x10. Boxele se vand doar impreuna, la 5000 ron. Headul se da separat la 1500 ron. Nu sunt interesat de schimburi. Boxele nu le trimit pe curier, deoarece au aproape 80 de kg. impreuna, doar ridicare personala sau asigur transport contracost la deplasari mai scurte de 4 ore din Sibiu. Contact pe PM sau la telefon.
 3. Luxor Jazz Bass fabricat in 1975 in Japonia. Luxor era brandul sub care Matsumoku producea instrumente de export pentru Germania de Vest, bassul acesta fiind echivalentul modelelor high-end de la Aria sau Greco. Calitatea este impecabila, si bassul e intr-o stare exceptionala pentru cei 45 de ani ai sai, arata ca nou, doar ca lacul a invechit foarte frumos pe el. Ca sound si finish e mult peste un Fender American Standard de azi. Dozele au un sunet tipic de jazz bass early 70s, si sunt foarte bine echilibrate pe fiecare coarda. Bassul vine intr-un case din perioada respectiva, in stare mai proasta dar perfect functional si suficient cat instrumentul sa fie transportat in siguranta. Nu sunt interesat de schimburi. Contact pe PM sau la telefon.
 4. Probabil cele mai renumite doze ale anilor '70 de pe stratocasterele japoneze, suna exact cum ar trebui sa sune un strat din perioada lui de glorie. Classic Jimi tone. Le vand pentru ca mai am alte 2 straturi cu ele, si caut ceva diversitate. Se dau doar dozele din poze, nu pickguard, potentiometre, etc. Schimb doar cu Raw Vintage RV-50's sau Fender Custom Shop Handwound 50's (nu Fat 50's standard) la care dau si diferenta. Contact pe PM sau la telefon. Sample:
 5. Vand 2 doze tip humbucker (Music Man, Warwick $$, Sandberg, Lakland etc) de la Bartolini, classic output. Se potrivesc si pe 4, si pe 5 corzi. Lucreaza excelent cu electronica activa. Specificatii aici: https://bartolini.net/product/mm5cbc/ https://shop.warwick.de/en/pickups/e-bass/mm-style/18737/bartolini-mmk-music-man-bass-pickup-dual-coil-4-string 350 RON bucata, 600 setul.
 6. Cel mai mic pret in momentul de fata la un model '61-'63: https://reverb.com/item/33563985-gibson-eb-0-cherry-1962
 7. Pret final: 2500 cu case Pe reverb pentru un model in starea asta: https://reverb.com/item/28293839-esp-ltd-tm-600-travis-miguel-signature-metallic-gold
 8. cel mai mic pret pe reverb: https://reverb.com/item/35093128-gibson-firebird-tribute-2019-satin-cherry pretul nou era 1099 E.
 9. Cateva specificatii: Model: SS50 Year: 1981 Body: Alder Weight: 3,4kg '60 C neck shape N-am gasit SS-50 pe reverb ca referinta, cel mai apropiat model este acesta: https://reverb.com/item/31829631-tokai-silverstar-ss40-1984-black
 10. Made in Japan, in 1981. Lawsuit pre-Fender era, chitara este o copie 1 la 1 dupa un 70's stratocaster. Arata ca originalul, multi spun ca suna mai bine, desi e la o treime din pret. E in stare foarte buna, absolut totul e original pe ea, lipseste backplate-ul. Foarte bine setata, are pur si simplu un mojo pe care straturile americane l-au pierdut din '80 incoace. Vine cu husa solida. Schimb doar cu Tokai Springy Sound sau Goldstar Sound, cu diferenta din partea mea. Sample:
 11. Made in USA in 2019, luata de noua de la Thomann in Februarie, mai are 18 luni garantie. E setata si intonata perfect, am cantat foarte putin pe ea, inca are foliile puse. Vine cu husa solida originala Gibson, toate accesoriile (manuale, chei, strap Gibson), in cutia originala in care a venit. Nu sunt interesat de schimburi. Sample:
 12. Made in USA in primul an in care au introdus modelul EB-0 cu corp stil SG. Toate componentele sunt originale in afara de thumb rest care lipseste, fiind printre primii basi produsi, inca mai are capacele de potentiometre de pe versiunea initiala stil DC, produsa in '59-'61. Imbinarea de la neck si griff precum si un crack pe headstock au fost relipite profesional de un lutier, reparatiile par foarte vechi. Se canta perfect, suna greu de descris in cuvinte, pur si simplu are tone de low-end si darama casa. Ca idee, la volum 7 din 10 suna ca un precision bass vintage, doza are un output masurat de 32.6k, e impresionant cum indiferent unde ai canta pe griff sau pe orice coarda, outputul ramane clar si echilibrat. Cu tonul inchis se poate canta Motown sau funk lejer, cu putin fuzz sau overdrive deja e in alta liga, Royal Blood sau Queens of the Stone Age suna perfect. Tastele sunt in stare foarte buna, tunerele la fel, pastreaza acordajul, bridge-ul e reglabil pe inaltime, e perfect intonat. Vizual se vad cei aproape 60 de ani, dar toate modelele de atunci au aceeasi problema, nefiind lacuite. Bassul are strap locks montate, dar pun si strap-pins originali in pachet. Vine cu husa ultra solida. Accept schimburi doar cu: Gibson Ripper, Grabber (nu G3, ca am deja) sau Thunderbird; Fender Precision sau Jazz; toate USA, fabricate inainte de '80. Un sample pe youtube, din pacate din cauza output-ului urias nu prea e relevant nici un clip, nu reusesc sa capteze low-endul si rotunjimea bassului: https://www.youtube.com/watch?v=E5iK9rH0Ftc
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.