www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Iorgu Mihai

Active Members
  • Posts

    80
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Iorgu Mihai

  1. Am pilit usor saddle-ul in punctul de contact cu coarda, astfel incat suprafata de contact este mai mare. In 8 luni nu am mai rupt nici o coarda.
  2. totul este original pe bass http://www.thomann.de/de/bc_rich_warlock_bass.htm
  3. cu siguranta asta nu e problema.
  4. Cand coarda plezneste, se rupe doar sarma din interiorul coardei, restul invelisului ramane intact. Chitara era bine intonata din saddle si avea inaltimea corecta. Saddle-ul este putin tocit de la uzura, am sa incerc sa il intorc.
  5. Este a 4-a oara in decurs de 7 luni cand mi se rupe mi-ul gros de pe bass. Locul in care acestea se rup este la saddle. Care credeti ca este problema? Si cum poate fi ea rezolvata? Bassul este Bc Rich Warlock iar corzile folosite Ernie Ball si Dunlop. Va multumesc!
  6. Am cantat si eu odata pe un bass d'asta.Nu stiu sigur ce este. Aveti aici un site unde gasiti tot felul de instrumente de genul http://www.cheesyguitars.com/index.html . Poate o gasesti pe aici, eu nu am gasit-o.
  7. mi-ul de 100 cu cat il dai? sau le dai pe toate?
  8. In Cluj aveti Politehnica.
  9. Iorgu Mihai

    Recomandari Bass

    salut! pentru ce gen?
  10. http://lectii-de-chitara.blogspot.com/
  11. Sper sa nu va puna sa cantati cu Ferdinand de la Caransebes. Succes mult in continuare!
  12. Crima si pedeapsa de Dostoievski...o carte nu mai are nevoie de nici o prezentare.Si tot de Dostoievski va recomand Omul din subterana, o carte nu prea cunoscuta, dar cu siguranta o capodopera.
  13. Iorgu Mihai

    Trupe Uitate

    Nimeni nu o sa uite de Tectonic...app, din cate am auzit, Comandorul Hoisan va avea un concert in Club A pana la finele acestui an...ca in vremurile bune.
  14. esti sigur ca e buna husa asta, basul e un pic mai mare decat un bass obisnuit?
  15. Dupa cum spune si titlul topicului cautam un chitarist si un tobar pentru infintarea unei trupe de heavy metal in Ploiesti.Pentru inceput o sa facem cateva covere, iar dupa ne bagam pe conpus.In trupa suntem un chitarist, un bassist(eu) si un vocalist. iorgumihai@yahoo.com 0727007348.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.