Guest Bobby_3690 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 As dori sa imi cumpar un amplificator , dar sa nu fie scump. As vrea unul micut de maxim 10w. As vrea sa nu depaseasca 15 de lei, poate gasesc unul la mana a 2-a . Daca aveti sau stiti pe cineva care vine va rog spunet'mi. Multumesc anticipat.
Leumas Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 (edited) Tind sa cred ca vroiai sa scrii 150 lei nu 15. Ti-as recomanda un Fender Frontman....era un anunt la mica publicitate, l-am vazut zilele astea. LE: Despre astaera vorba. Pret:200 ron Edited November 25, 2011 by Leumas
stratosaurus Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 As dori sa imi cumpar un amplificator , dar sa nu fie scump. As vrea unul micut de maxim 10w. As vrea sa nu depaseasca 15 de lei, poate gasesc unul la mana a 2-a . Daca aveti sau stiti pe cineva care vine va rog spunet'mi. Multumesc anticipat. Unde sa vina ?... La ora asta.....vezi la mica publicitate, sigur gasesti ceva .
FiveseveN Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 As vrea unul micut de maxim 10w. De ce? Ti-as recomanda un Fender Frontman De ce?
lightfrets Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 De watti. M-ai facut sa rad! E ca in faza aia : " Cu ce va spalati pe cap?" / R: "Cu otet." I: " Da' de ce? " / R:" De mere!"
manbearpig Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Perfect pentru tine: http://www.mcmusic.ro/product_view.php?BrandsID=6&BrandCategsID=222&BrandProductID=1354 Asa suna:
Leumas Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 FiveseveN.... Fender Frontman pentru ca : 1. Se incadreaza aproximativ in categoria de pret de care dispune. 2. Pentru pretul pe care il are, nu e o investitie proasta, suna mult mai bine decat altele din aceeasi categorie de pret (nu spun ca e cel mai bun) 3. Pentru ca il gasesti la Mica Publicitate, si e o ocazie destul de buna.
Blackthorn Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Am si eu un Vox Pathfinder 15R si suna excelent pentru un amplificator mic, e printre cele mai reusite amplificatoare de putere mica si pret mic spre mediu. Are un clean foarte buna si accepta bine pedale in fata.
Doctor X Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 (edited) Teoretic e mult mai simplu sa invarti de cateva butoane decat sa-ti prinzi urechile in setarile placii de sunet si in cele ale unui soft cat de cat complex. Avantajul soft-ului e ca e moka/cracked si iti ofera mult mai multe posibilitati de ton, cu conditia sa ai minime cunostinte in ale efectelor si simularilor de amp/cab. PS: Mai exista varianta AmPlug. Edited November 26, 2011 by Doctor X
Deenman Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Guitar Rig all the way, exista tutorial, ii destul de simplu, exista si pe youtube tutorial. Iti trebuie chitara/cablu / si un adaptor jack care te costa max 10 lei. Avantaju l-a zis deja Doctorul , insa inca un avatanj in plus, daca te lasi de chitara , nu mai e nevoie sa vinzi si ampu ( care o sa fie guitar rig) , ampurile mici si ieftine nu se prea vand pe la noi, numa la preturi de nimic. Cine spune ca guitar rig nu suna bine, inseamna ca nu stie sa-l configureze ,si a cantat pe tonuri preset care sunt facute pt anumite tipuri de doze/chitari. Numai bine .
ramurel Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Cine spune ca guitar rig nu suna bine, inseamna ca nu stie sa-l configureze ... Îmi amintesc de unu' Deenman, cãruia-i plãcea Rig la nebunie, da' habar n-avea sã-l configureze... Excepția întâreºte regula ! [ Dacã te superi, sã-ți creascã un coº pã cur ! ]
death metal Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 la suma asta nu ai cam ce sa alegi dar sper sa gasesti unul bun nu itzi lua stagg 10 ga ca am si eu unul si nu e prea bun
Recommended Posts