sam Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 Poate ca e off topic, dar ce-am fost si ce-am ajuns... Nu ne mai convine nimic, am uitat cand instalam Windows-ul pe 7 diskette... Asta ca sa nu o iau de la MS-DOS sau de la HC-91 Tapatalk hah? 2
Nenea Rau Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 Tot offtopic, am si-acuma un laptop productie 1993, cu Win3.1 pe el, perfect functional
Crypto Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 off, mi-ai stârnit nostalgii vis-a-vis de HC91, pe care am învăţat tainele programării şi acum îl am, la ai mei acasă.
mike_KidLazy Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 Se pare ca a aparut o noua problema - s-a updatat ieri "Crapatalk-ul", si cu ocazia asta vad ca in mesajele private nu imi mai apar deloc linkurile catre YouTube. Nici ca ferestre embedded, nici ca linkuri, nici ca nimic. In topicuri in schimb, apar fara probleme. Si daca intru pe forum pe mobil dintr-un browser, iarasi nu mai sunt probleme. Deci presupun ca de la "Crapatalk" ar fi "buba"... Se mai confrunta careva cu asa ceva? Any idea what's to be done? Multumesc anticipat.
Airhead Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 eu folosesc Tapatalk pe Iphone 4S si functioneaza perfect, deschide si link-uri, merge okay.
ramurel Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 Legat de tapatalk, am o întrebare : chatul nu este vizibil de obicei în tapatalk sau îmi scapă mie ? Nu îl găsesc ! Ar trebui să fie ? Mersi ! . Restul e ok Trimis de pe al meu GT-S5310 folosind Tapatalk
mike_KidLazy Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 Legat de tapatalk, am o întrebare : chatul nu este vizibil de obicei în tapatalk sau îmi scapă mie ? Nu îl găsesc ! Ar trebui să fie ? Mersi ! . Restul e ok Trimis de pe al meu GT-S5310 folosind Tapatalk Nop, si eu folosesc Tapatalk si nu se pot folosi chatul, nu e vizibil. Ar fi super misto daca ar introduce functia asta. 1
Recommended Posts