Razvan S. Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 (edited) Am 3 Guest Pass-uri pt Diablo 3. PM me Oai man , tu de 4 ani n-ai mai postat nimic o.O de la faza cu Kiva Team Edited May 28, 2012 by Razvan S.
NiNjA Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Unappreciated and overworked...what can a Ninja do? S-au dat doua pass-uri, mai e unul.
Trigger Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Tnx NiNjA pentru guest pass. L-am folosit dar am si cumparat jocul intre timp asa ca pot da la randul meu cuiva un GP. Cine il vrea sa dea PM.
Coddy Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Am si eu o intrebare... Stie cineva unde as putea gasi informatii in legatura cu o angajare ca Game Tester ? Cam cat ar fi un salariu si cam in ce consta, daca trebuie sa ai feedback. Din cate am inteles la Ubisoft se angajau game testeri dar nu prea am mai gasit nimic pe internet. Va rog daca stiti careva lasati un raspuns. Multumesc.
Coddy Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Ms mult. Am vazut acolo ca scrie doar PS3 , Nintendo, iPhone ... etc, nu este si pentru PC ?
Shreder_DT Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 (edited) Ms mult. Am vazut acolo ca scrie doar PS3 , Nintendo, iPhone ... etc, nu este si pentru PC ? Ca angajat al Ubisoft in testare iti pot zice ca majoritatea jocurilor se fac pentru console, PC-ul iese ultimul sau deloc, in urma unei portari a unei versiuni de consola. Nu e cazul tuturor jocurilor, dar la majoritatea asa se intampla, deci ia-ti gandul ca vei testa numai jocuri pentru PC intr-o companie producatoare de jocuri. Din cate stiu angajeaza testeri chiar in perioada asta. http://www.bestjobs.ro/firme/ubisoft-romania/1713555/1 @Dudu, Gameloft fac jocuri si aplicatii pentru telefoane mobile. Edited June 5, 2012 by Shreder_DT
Elven Roamer Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Metro 2033 cu sunet, detalii ultra, etc. e genial jocul, printre singurele care m-au captivat cat sa le termin. Si bineinteles, interminabilul World of Warcraft
Deenman Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 De ceva zile tot farmez in Diablo III , m-a pus dracu sa -mi dau reroll de la DH la barbar.
Cosu Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 am si eu niste guest passuri pentru diablo3. dati cu mesaje daca le vreti
Les Paul 1960 Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Gata, am terminat Dead Space. Ma bag la somn, maine vreau sa vad cum e Dead Space 2. Am terminat si Dead Island dupa trei zile.
comanel Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 Ba, are vreunu din voi idee de alternative similare cu Darksiders, Devil may cry.. etc? Button smashere dinastea cu combouri and stuff... Sau daca aveti vreo idee de un story driven whatever bun.. Preferabil PC...
mc.chiken Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Tocmai am terminat Yesterday. Dragut joc, mi-a alungat plictiseala cateva ore.
gigiflex Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 http://www.sinsofasolarempire.com/ super joc de strategie ... joaca careva ?
vektor Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Iese Prototype 2 cu Tara Lynne Barr. Cool button masher a fost Too Human.
Razvan Tudosa Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Tocmai am terminat Mass Effect 1. Bestial, dar cred ca tre sa il mai joc inca o data pentru a face toate side-quest urile intai. A mai jucat cineva?
Les Paul 1960 Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 L-am instalat acum vre-o 3 saptamani, am jucat 20 de minute, dar nu am mai avut timp de el. E ceva de capul lui?
Razvan Tudosa Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 L-am instalat acum vre-o 3 saptamani, am jucat 20 de minute, dar nu am mai avut timp de el. E ceva de capul lui? Mie mi-a placut foarte mult, tre sa imi fac curaj sa joc si ME2 si ME3. Zic ca trebuie sa imi fac curaj pentru ca mananca timp mult si te tin in priza, nu iti dai seama cum trece ziua.
Razvan Tudosa Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Mai recomand un joculet: Q.U.B.E. Este un joc tip puzzle in stilul Portal(mai mult sau mai putin). Cui i-a placut Portal va juca cu placere si acest joc.
vektor Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Ce final cretin are D3 Anyway... F*ckyes F*UCKYES GODMOTHERF*UCKINGDAMNITYES http://pc.gamespy.com/pc/xcom-enemy-unknown/1224799p1.html Brainboner nerdgasm.
comanel Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 Mno, i've tried Sleeping dogs. O arzi prin triade si mafii, cu kung-fu ass-kicking action.. e marfa. Tatuaje cu dragoni si batai in strada.. Dev-ii zic ca e "best fighting system ever met in an open-world game"... eu unul cred ca nu se poate ridica la nivelul Batman & company... Imi cam rupe PC-u in doua insa.. nu mi-am putut imagina ca randarea omuletilor cu ochii alungiti (care arata toti la fel) poa sa ceara atatea resurse. Try it !
Recommended Posts