balu Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 600 RON sa'i spargi de pereti? nu prea se merita...mai ieftine's calmantele:)) Au efecte secundare...dupaia nu mai poti da un pumn la unu daca te enerveaza, nu te vor lasa nervii. Desigur depinde si de doza si de tipul medicamentului.
Dek Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 (edited) "....tu ai idee "frate" ce sunt dozele humbucker? cate chitari in "V" ai vazut raportat la numarul celor normale? te bagi in seama aiurea si acuzi cand tu esti probabil un pusti de 13 ani care nici n'a auzit de les paul.... stai jos, ai 2" ce mai poti spune?tipul e criminal.saracul les paul de l-ar auzi ar cere o invoire de la dumnezeu sa-i dea o invoire sa vina pana in romania sa-i dea idiotului cu noua chitara "LP" in cap.....dar cu cantul....probabil sa-i verifice rezonanta testei...desi nu cred ca are cineva dubii la cum va suna!!! despre corzi, grif si humbuckere reglate pe tonalitate....s-a zis destul in topic.... dar despre concerte???? unde toata crema chitaristilor s-a adunat pentru ca pana si concertul sau e in editie limitata. pariu ca are vecini de palier pe lars, slash, gary moore, nu de alta dar inca nu-si permit incredibila chitara. daca tin bine minte am vazut si un episod din dosarele x in care mulder si sculy au ajuns la concluzia ca e de prvenienta extraterestra deasupra sa sta guta cu intentii de featuring, si jos trupa bamby ca am inteles ca au dragoste mare pentru rock-eri la dracu....mare dobitoc omu!!! Edited November 21, 2009 by Dek
Guest catalin66 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 (edited) sa inteleg ca este ultimul anunt de acolo? Edited November 21, 2009 by catalin66
Guest bart Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 (edited) Radeti voi radeti dar ...BOALA se ia. De asta ce ziceti? Mai ales la pret?http://www.okazii.ro/catalog/35793314/Chit...60.html#galerie "nu pot sa-mi dau seama daca sunt single coil sau humbucker, cred ca e ceva intre" LOLLLLLLL a inventat ala o noua doza "ceva intre humbucker si single coil" )) Edited November 25, 2009 by bart
ciorap Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 (edited) 600 RON sa'i spargi de pereti? nu prea se merita...mai ieftine's calmantele:)) eu as rectifica un pic anuntul tau 600 lei pentru o chitara folosita sa dai cu ea de pereti? nu se prea merita, mai bine iei una noua costa tot cat aia http://www.guitarampkeyboard.com/en/stagg-...0-flying-v/9205 numai ca aia din linkul meu probabil nu e din seria limitata iar despre celalalt care zice ca o vinde temporar ca atunci cand va avea bani nu o vinde nici in ruptu capului, ce inteleg eu de acolo e: "cumparati chitara ca atunci cand o sa am eu bani o cumpar inapoi cu orice pret" Edited November 26, 2009 by ciorap
FiveseveN Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 (edited) a inventat ala o noua doza "ceva intre humbucker si single coil" Something like this or like this? Or maybe this? Edited November 26, 2009 by FiveseveN
ramurel Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Mai , ce oameni ! Ce-aveti cu omu', mai animalelor... Maimutelor... Ca sa nu va mai certati, va anunt ca le-am luat pe amindoua eu, si-am dat si bacsis.. Sa VA TAI !! De asemenea tin sa va anunt ca le-am si revandut ( lui marcel -vezi poza ) la supra pret.
Guest DoomShadow Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Damn, si eu care visam la Gibson. Asta e chitara visurilor
ramurel Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Nu stiu ce ti se pare hidos, dar sincer mie mi-ar place s-o am pentru colectia mea retro... "Old school"...Are ceva magic in ea. Sincer imi place cum arata..
ramurel Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 (edited) Radeti voi radeti dar ...BOALA se ia. De asta ce ziceti? Mai ales la pret? http://www.okazii.ro/catalog/35793314/Chit...60.html#galerie Uita-te aici http://www.cheesyguitars.com/orfeus_gibson.html chitara asta e in Timisoara si a fost pe okazii de vanzare (cea rosie din dreapta jos) ... Sunt scule "old school" de colectie... Nu sunt de acord cu tine. Mie mi-ar place s-o am pentru colectia mea retro...Are ceva magic in ea. Sincer imi place cum arata... Nu ma leg de ce scrie omul, si nici nu ma intereseaza, dar te iei aiurea de chitara. Pe vremea aia lemnul era de clasa I, n-as cumpara "Aria" azi, dar atunci erau ok. Edited December 23, 2009 by ramurel
Guest aress Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 http://www.okazii.ro/catalog/35198925/Chit...er-Amp-15W.html Ia priviti aici, dragi copii, sa vedeti minunatie de descriere a fantasticei chitare Stagg. Mi-e mila de amaratul nepriceput care o sa ia de bune tampeniile pe care le insira ala acolo. Deci...am nevoie de specificatzii pt chitara atashata trebuie sa o pun la vanzare. Modelul se numeste stratomonster, are 2 manometre, luneta si toba de esapament...3 humm-uri si un singlecoil corzile sunt "cele mai bune de pe piata" fiind confectionate din fire de par de fata virgina si sunt foarte rare (rezoneaza magnetic cu miezul pamantului, practic dozele sunt doar de design)...pe langa scopul principal chitara face si R.M.N.-uri Tomografii si clisme ...eh restul de specificatii nu le am si ma gandeam daca avetzi cum sa ma ajutatzi... Am uitat sa precizez ca explozibilul e gratuit pt modelul asta unic. daca reusesc sa o vand promit ca dau de baut la toata lumea dupa care imi cumpar reni si plec la Pol sa-l caut pe Moshu... nu de alta dar pana sa vina parca mai aveam ceva bautura in frigider! (mi-am cracanat ochii in photoshop 15 minute pt mizeria asta)
Guest Adrian MV Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Asa si? Amplificatorul si cele douasprezece pedale incorporate unde sunt?
Guest Sam The Pirate Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 (edited) Deci...am nevoie de specificatzii pt chitara atashata trebuie sa o pun la vanzare.Modelul se numeste stratomonster, are 2 manometre, luneta si toba de esapament...3 humm-uri si un singlecoil corzile sunt "cele mai bune de pe piata" fiind confectionate din fire de par de fata virgina si sunt foarte rare (rezoneaza magnetic cu miezul pamantului, practic dozele sunt doar de design)...pe langa scopul principal chitara face si R.M.N.-uri Tomografii si clisme ...eh restul de specificatii nu le am si ma gandeam daca avetzi cum sa ma ajutatzi... Am uitat sa precizez ca explozibilul e gratuit pt modelul asta unic. daca reusesc sa o vand promit ca dau de baut la toata lumea dupa care imi cumpar reni si plec la Pol sa-l caut pe Moshu... nu de alta dar pana sa vina parca mai aveam ceva bautura in frigider! (mi-am cracanat ochii in photoshop 15 minute pt mizeria asta) Mama, cati stau la rand dupa chitara asta, bine ca am ajuns eu primu' aici, cat vrei pe ea? ah? Iti dau cat doresti pentru acest model unic Edited January 23, 2010 by Sam The Pirate
Les Paul 1960 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Deci...am nevoie de specificatzii pt chitara atashata trebuie sa o pun la vanzare.Modelul se numeste stratomonster, are 2 manometre, luneta si toba de esapament...3 humm-uri si un singlecoil corzile sunt "cele mai bune de pe piata" fiind confectionate din fire de par de fata virgina si sunt foarte rare (rezoneaza magnetic cu miezul pamantului, practic dozele sunt doar de design)...pe langa scopul principal chitara face si R.M.N.-uri Tomografii si clisme ...eh restul de specificatii nu le am si ma gandeam daca avetzi cum sa ma ajutatzi... Am uitat sa precizez ca explozibilul e gratuit pt modelul asta unic. daca reusesc sa o vand promit ca dau de baut la toata lumea dupa care imi cumpar reni si plec la Pol sa-l caut pe Moshu... nu de alta dar pana sa vina parca mai aveam ceva bautura in frigider! (mi-am cracanat ochii in photoshop 15 minute pt mizeria asta) Topor cu luneta am mai vazut, dar chitara cu luneta.....
Guest Sam The Pirate Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Am cumparat acea chitara cu luneta si merge ca unsa(pt. ca am uns-o). Multumesc vanzatorului, producatoruui, mamei, tatei, surorii mele, prietenilor, Lu' Basescu, Geoana , Slash, Henrix, Steve, invatatoarei mele, profesorilor din 5-8 , dirigintelor, directorilor pt. ca am fost ajutat sa imi implinesc visul, o chitara cu luneta, acuma nimeni nu se mai pune cu El Presidente Moi!
DraculVaDomni Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Am cumparat acea chitara cu luneta si merge ca unsa(pt. ca am uns-o). Multumesc vanzatorului, producatoruui, mamei, tatei, surorii mele, prietenilor, Lu' Basescu, Geoana , Slash, Henrix, Steve, invatatoarei mele, profesorilor din 5-8 , dirigintelor, directorilor pt. ca am fost ajutat sa imi implinesc visul, o chitara cu luneta, acuma nimeni nu se mai pune cu El Presidente Moi! Si suna bine ?
Guest Sam The Pirate Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Si suna bine ? Mai intrebi? E minunata, e ... nu stiu, parca toate chitarile din lume (dl. Gibson, Dl. Benton, Dl. Stagg, etc.) s-au unit pt. a forma aceasta chitara, baba de la etaju de mai sus nici nu mai e in viata de cand am pus chitara in functiune
Guest catalindinuion Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Pana la urma trag concluzia: Eterna problema intre barbati. Cine o are mai mare si mai lata? Daca omul si-a promovat chitara ca fiind mai "lata" decat este si are 4 humfuckere pe ea, bravo lui. Eu ma uit la a mea (la chitara ma refer ) si mie se pare ca e al dracu de speciala. Ma rog, eu cel putin am tinut informatia pentru mine (pana acum). Ehhh, daca se gasesc prosti care sa cumpere, de ce sa nu infloresti anuntul??? Tara asta e plinda de idioti care leaga totul cu sarma si prind multe cu scotch.
GuitarTovaras Posted April 12, 2012 Posted April 12, 2012 Hai ca am vazut si eu articolul dupa ce a expirat anuntul ))) :-? Abea ma apucasem de chitara cand s-a deschis topicul asta
Recommended Posts