www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Dek

Active Members
 • Content Count

  83
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

16 Good

About Dek

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

9025 profile views
 1. Salut, caut un chitarist (de preferat acustic) cu care să pot face seri de jam și o voce care să ne însoțească. Nu doresc să ne axăm pe un gen anume și pe lângă cover-uri vom face și compoziții. Mesaj pe mail: mishuk.dek@gmail.com
 2. salut... mai este valabilă treaba?
 3. Roadcore-ul de la Ibanez e o chitară foarte interesantă ca sound. Nu dorește nimeni măcar să o probeze? E de dat la schimb pe Squier Telecaster.
 4. Pret: 1450 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0731916265 / melancolii.nocturne@gmail.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Chitara Semi Holow, double cutaway, doze CORE-TONE, sunet ascutit, ton jazzy, aspect vintage. Nu prezinta zgarieturi, pe pick-up guard inca prezinta folia. Chitara a fost cumparata noua, uz minim.aproximativ un an în casă. E foarte versatilă pentru solo-uri. Mă interesează o chitară din gama Telecaster (squier), poate chiar LP. Preț de vânzare 1450. O mică demonstrație despre cum sună:
 5. Chitarist, 31 de ani, București. Sunt chitarist de blues-rock, hard-rock, pop-rock,(cunoștințe teoretice, etc) peste 15 ani de instrument, caut trupă, colaborări sau proiecte, compoziții sau cover-uri. Nu sunt mercenar, pasiunea întâi de toate. contact: whatsup 0731916265 mail: melancolii.nocturne@gmail.com
 6. Trupă în formare, din București, căutăm solistă sau/și solist vocal. Ca și gen muzical suntem în aria alternativului cu influențe de jazz. Pentru detalii lăsați o adresă de mail. (sau trimiteți mesaj la melancolisme.nocturne@gmail.com)
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.