www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

:) chitara este un model rar...cu humbuckere! si nu orice fel de humbuckere ci "cele mai bune existente pe piata"; dotata cu "cele mai bune" corzi! forma pe care o are este intalnita numai la chitarele stagg! este de'a dreptul exceptionala. este un stagg veritabil! (face parte dintr'o serie limitata) =))... ce nu face omu' ca sa'si vanda marfa? :)

P.S. cam mare saltul de la stagg la gibson les paul... :)

Posted
:) chitara este un model rar...cu humbuckere! si nu orice fel de humbuckere ci "cele mai bune existente pe piata"; dotata cu "cele mai bune" corzi! forma pe care o are este intalnita numai la chitarele stagg! este de'a dreptul exceptionala. este un stagg veritabil! (face parte dintr'o serie limitata) =))... ce nu face omu' ca sa'si vanda marfa? :D

ia sa vezi maine poimaine reghinuri cu doze muuult peste gibson cu corzi din otel de pe titanic si cate si mai cate,insa important e ca atunci cand ai chitara aia de gat te uiti cu superioritate la ori ce "fraier" cu gibson fender s.a. :D) macar in nestirea celui care o cumpara va crede ca intradevar are cea mai "cool" chitara :)

Posted

Mi se facuse frica ca nu sesizeaza nimeni lulz-ul anuntului si ca sunt singurul caruia i se pare amuzant, dar apoi au venit bajetii si-au postat si-acum rade toata lumea.:)

Vad ca suntem 6 pe topic, ne combinam cu totii sa cumparam Stagg-ul? O putem tine fiecare cate o saptamana pe rand sa ne laudam cu chitara noastra in serie limitata, echipata cu cele mai bune corzi din lume. :)

Posted (edited)
Mi se facuse frica ca nu sesizeaza nimeni lulz-ul anuntului si ca sunt singurul caruia i se pare amuzant, dar apoi au venit bajetii si-au postat si-acum rade toata lumea. :)

Vad ca suntem 6 pe topic, ne combinam cu totii sa cumparam Stagg-ul? O putem tine fiecare cate o saptamana pe rand sa ne laudam cu chitara noastra in serie limitata, echipata cu cele mai bune corzi din lume. :)

:) ar fi o idee...cu totii cred ca ne'am dori sa cantam la chitara cu cele mai tari humbuckere si cele mai bune corzi. facem suma si o cumparam repede, sa nu ne'o ia altu' inainte, ca asta ar insemna sa ratam sansa vietii noastre. :D

Edited by morthadoth
Posted

ma bag si eu.OMG ce chitara.

Model foarte marfa in V si rar ...omg.e cazul sa actiona repede.si corzile,omg,sunt cele mai bune.Nu se dezacordeaza niciodata.Respectiv,nu le poti scoate,le-am lipit cu super-glue,ca sunt cele mai bune.Si sa vezi,am avut si 2 concerte.

Abea astept so iau :) =)))

Posted (edited)
=)))))

haideti sa facem o cheta toti RGC-istii sa punem bani si sa o luam!asa am fi singurul forum de chitaristi din lume care are chitara cu 4 humbuckere!ce ziceti de idee?Sa nu pierdem asa ceva!

PS:mai cerea unu pe un epi special 2100 de ron pe motiv ca nu stiu ce serie limitata ar fi :) ) :)

LE:la o cautare mai amanuntita am observat ca ne-au luat-o altii inainte http://www.harmony-central.com/News/2001/S...-Tap-Guitar.jpg :)

Edited by radu_guitar96
Guest Alecs1q
Posted

"4 doze Humbucker (2X2)"

Nu va luati de el aiurea, a zis corect, 2x2 face 4. Care e de acord sa-i scriem cu cuiu pe body "Corect!" =))

"corzi originale Stagg (cele mai bune)"

Sunt foarte bune, rezistente, as fi curios daca legate de lustra la un capat ii sustin lui greutatea, el fiind legat de gat la celalalt capat. Daca ii iese, ii dau eu 570 RON pe chitara instant. Nu de alta, dar 30 de lei sunt pentru un set nou de corzi Stagg.

"O vand pentru ca tocmai mi-am achizitionat un Gibson LesPaul :)"

Deci aproape rade si el de ce minciuni scoate.

Mersi tipule. N-am mai ras atat de cand ma stiu:)))

Posted

Faza ciudata e..ca dupa toate minciunile pe care le-a spus..pretul este unul pot spune coret..nu este prea exagerat...posibil sa fie doar un om care are nevoie disperata de bani..si minte(aberant de mult) pentru a-si vinde repede produsul..eh..oricum ar fi..minciuna e tot minciuna

revenind la subiect "tu ai idee "frate" ce sunt dozele humbucker?" :)))))))=))))))

Posted (edited)

Wow, sincer nu credeam ca exista astfel de retardati :) , sigur nu era la misto anuntu? Ca e prea de tot

Voi vedeti numele sau? Eu cred ca e un cocalar cu motor(care ar vrea sa aiba) care a confundat numele berii cu cel al ampului :) credea ca e ceva cutie muzicala Bergenbier , cand a vazut Behringer, s-a gandit ca e ceva copie chinezeasca si na, a luat-o anyway :)

O sa se amuze copios un prieten cand ii dau asta :D adoram amandoi subtilitatile astea :D

LE: Parca vad, are action la tasta 27 (=)))) ) 0.3 milimetri si cablaraiele de la NASA, deci daia e chitara suprema

Edited by Razvan S.
  • Like 1
Posted
:) chitara este un model rar...cu humbuckere! si nu orice fel de humbuckere ci "cele mai bune existente pe piata"; dotata cu "cele mai bune" corzi! forma pe care o are este intalnita numai la chitarele stagg! este de'a dreptul exceptionala. este un stagg veritabil! (face parte dintr'o serie limitata) =))... ce nu face omu' ca sa'si vanda marfa? :)

cred ca si a luat Harley Benton LP

Posted
Ba, daca as avea bani, as cumpara chitara aia vintage. Uitati-va si voi la ea, parca ar fi chitara Terminatorului, atat de badass e.

Cat dai pe ea ? si asa ma incurc de ea prin casa :) dar vezi ca e foarte grea ...se poate folosi si ca arma alba