www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

archDude

Veteran
  • Posts

    330
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Iasi

Other Information

  • Band
    MAT
  • Gear
    Squier by Fender Bulletstrat - baritone tuning
    ZOOM G7.1ut with 12ax7 preamp tube.
    Laney Lx65R with 12" Celestion speaker
    ------------------------------

    2x acustice Reghin
    Chitara clasica Concerter
    1x mandolina din 1951

    ----------------------
    Mixer Behringer UB802
    Clapa Yamaha PSR-400

Recent Profile Visitors

7601 profile views

archDude's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. Salut, multumesc butcuvalentin pentru topicul asta! Am insa o intrebare, ai idee daca sunt mari diferente intre placile PCI si placile PCMIA ? (cele de tip express card pentru laptopuri). Am un probook 4510s si vreau sa-l folosesc cu un I-ONIX FW810S | Lexicon Pro. Ce ar trebui sa urmaresc in cardul de firewire ca sa stiu ca nu o sa am probleme ?
  2. S-ar baga careva la un jam privat la o sala de repetitii ? Exista oameni care sa poata duce o progresie decenta (nu 6-2-3 sau alte bastardizari a blueseului) si sa improvizeze peste ? Un schimb de idei, notiuni de teorie, tehnici pareri etc ?
  3. 250 lei amandou si platesc eu transportul ?
  4. Gminor pentatonic si restul formelor sale. Pentru Am transpui 2 freturi: http://www.guitarlic..._minor_pent.gif Ca sa faci Pentatonic major , iei gama majora (modul ionian) si o canti fara intervalele IV si VII (in do major, canti fara Fa si Si) deci Do Re Mi Sol La ( C D E G A ).
  5. Ca sa inteleaga cu totii (nu toti stiu cine e petran). Petran e un profesor de chitara din iasi care preda la casa de cultura. Mi se pare totusi ca postarea lectiilor lui pe forum nu e corecta.
  6. am eu un isp de vanzare . 500 ron ! da un semn aici sau pe alex240390@yahoo.com daca esti interesat
  7. Vand un ISP Noise Decimator , pedala de noise reduction/gate . E ca noua, merge perfect. O dau fara alimentator. Merge lejer pe baterie. http://www.thomann.de/de/isp_technologies_decimator_pedal.htm E 6 milioane jumate pe thomann (mai adaugi si transportul si te ajunge aproape de 7-8) Eu o dau cu 5 milioane (putin negociabil). Preferabil cumparatorul sa fie din iasi, in alta parte trimit prin fan-curieri (ramburs). Contact : alex240390@yahoo.com
  8. Mersi junky pentru rapuns, da n-am gasit nimic relevant acolo. Hai in pisici. O comunitate de inspe mii de muzicieni si pseudo-muzicanti si niciunul nu poate sa ma ajute ? Sau va sa zica ... sunteti toti inscrisi si aveti drepturi de autor :-"
  9. Am dat search si n-am gasit pana acum niciun topic asemanator cu ce vreau eu sa intreb. Recent am avut un concert in care nicio trupa nu era inscrisa la ucmr. Deobicei cand cei cu care lucrez , organizeaza concerte cu trupe inscrise, platesc taxa de drepturi de autor. Stiind ca niciuna din trupe nu e inscrisa, tura asta nu s-a platit nimic. Si totusi din ce am inteles de la patroana barului in care s-a facut evenimentul, au venit si i-au dat amenda 10 milioane pentru neplatirea drepturilor de autor. Lucrul asta e legal ? Din moment ce niciuna din trupe nu e inscrisa, de ce ar trebui sa se plateasca drepturi de autor ?! banii aia unde se duc ?! Nu e prima data cand am mai patit asta , doar ca deobicei aveam om la intrare care ii dadea in suturi afara si nu se mai intorceau, Tin sa precizez ca la acel concert intrarea a fost LIBERA !! Deci nu putea nimeni sa comenteze ca nu se plateau impozite sau alte tampenii. Si nici onorarii nu au fost date la trupe . Daca exista cineva care sa stie legislatia mai bine si poate sa ma ajute, va multumesc anticipat.
  10. N-ai idee cat de tare a fost ) am baut si cantat pana pe la 4 dimineata ! O sa mai fac, nu-i bai, doar sa vina lumea si tura asta
  11. este o sala calumea echipata sus la moldova la etajul 5. Daca trupa cu care canti le are, poti fi si promovat/ajutat. http://www.facebook.com/pages/Sala-de-repetitii-Sustine-artistii-ieseni/179589605396796
  12. E PE 29 IANUARIE rog un moderator sa dea modify (nu gasesc butonul de edit)
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.