Gorel Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 Daca nici asta nu va convinge inseamna ca in calitate de RGC-isti nu aveti demnitate muzicala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dass101 Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 Eu zic sa il votezi pe cel care crezi ca te reprezinta mai bine pe tine ca om. Pentru mine e singurul criteriu care se aplica in acest moment. Unul dintre ei nu numai ca nu ma reprezinta, dar este intruchiparea a tot ce urasc eu in societatea romaneasca, dpdv uman. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cursedone Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 Eu zic sa il votezi pe cel care crezi ca te reprezinta mai bine pe tine ca om. Pentru mine e singurul criteriu care se aplica in acest moment. Unul dintre ei nu numai ca nu ma reprezinta, dar este intruchiparea a tot ce urasc eu in societatea romaneasca, dpdv uman. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 Extenuat de lupta pentru iesirea din criza, premierul face el insusi una si, cum se mai zice, da ortul popii. Funeralii nationale, popor, sobor, alesi, culesi, regrete eterne etc. Pe marginea mormantului, Traian Basescu plange in hohote din ambii ochi, smulgandu-si ultimele suvite din parul restant, iar Elena Udrea, cernita toata, jeleste telegenic si ecumenic. In trei cuvinte, mare jale mare! In drum spre iesirea din cimitir, Elena Udrea se apleaca discret la urechea lui Traian Basescu si-i sopteste plina de speranta: Traiane, nu-i asa ca as putea acum sa-i iau eu locul? Iar Traian Basescu o asigura: Cum sa nu, Elena, numai ca trebuie sa te grabesti pana nu astupa aia groapa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyl Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 eu sincer aleg raul cel mai mic, Nastase pardon Geoana nu mai vreau o chelie asa luminoasa sa ne reprezinte si m-am cam plictisit presedinti care se termina "escu", doar daca as candida eu o.O care m-ati vota, as oferii les paul la saraci o.O si i-as trimite la conservator.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorel Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 (edited) @ Dark forest of evil: Daca tot esti nehotarat ma gandesc ca te-ar ajuta cateva argumente mai competente decat ale mele (dupa cum se vede nu m-am lasat de propaganda ) Acum am gasit site-ul asta http://www.decebasescu.ro/ Are sectiune cu realizari, cu greseli, mi se pare ca e destul de obiectiv facut. EDIT: Realizatorul site-ului a votat in primul tur cu Cernea Edited December 4, 2009 by Gorel Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciorap Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 (edited) Acum am gasit site-ul asta http://www.decebasescu.ro/Are sectiune cu realizari, cu greseli, mi se pare ca e destul de obiectiv facut. EDIT: Realizatorul site-ului a votat in primul tur cu Cernea cica realizare: a scapat de nastase de aici intelegem ca geoana daca va fi ales deja are o realizare ca a scapat romania de basescu alta cica Romania a intrat in UE de la ianuarie 2007. negocierile erau deja gata inainte de 2004 daca nu ma insel siteu ala e o porcarie deoarece pune egalitate intre iliescu si geoana daca asa sta treaba pun si eu egalitate intre basescu si udrea votezi basescu - votezi udrea Edited December 4, 2009 by ciorap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorel Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 ma rog. eu ma retrag ca mi-e sila. vezi sto ca ai scris gresit titlul. se scrie "prezidentiale". Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciorap Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Nu uitati ca singurele schimbari si reforme care vor avea vreo importanta in viitor vor fi culturale, nu politice, iar internetul este cea mai puternica arma pe care si-o poate imagina cineva. cred totusi ca intre hydrogen bomb si internet as paria pe hydrogen bomb ca fiind cea mai puternica arma p care si-o poate imagina cineva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cursedone Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 cred totusi ca intre hydrogen bomb si internet as paria pe hydrogen bomb ca fiind cea mai puternica arma p care si-o poate imagina cineva nu se pune problema (sper) de vreo reforma in domeniul armelor nucleare... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoomShadow Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Eu il votez pe Basescu. Macar are bun simt si respect. Fata de Geoana si "prietenii" care sunt niste nesimtiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sto Posted December 4, 2009 Author Share Posted December 4, 2009 ma rog. eu ma retrag ca mi-e sila. vezi sto ca ai scris gresit titlul. se scrie "prezidentiale". Hopa. Greseala de tastare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Avem o țarã ºi-un steag. Pe care stau aliniate mai multe culori. Teoretic, trei: roºu, galben ºi albastru (definite vag prin lege ca „albastru-cobalt”, „galben-crom” ºi „roºu-vermion”). Practic însã, fiecare steag tipãrit poartã pe el alte trei culori, pentru cã fiecare producãtor, art director sau web designer alege singur care roºu, care galben ºi care albastru sã fie aºezat pe steag. Campania „Un singur steag” îºi propune sã atragã atenția asupra faptului cã în acest moment România are ‘nºpe mii de steaguri în loc de unul singur ºi cere ajutorul celor care lucreazã în comunicare, al bloggerilor, ziariºtilor, politicienilor ºi al tuturor celor cãrora încã le mai pasã, pentru a „repara” steagul tricolor. http://www.unsingursteag.ro/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadjo Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Dragi metalisti, in momentul asta pe OTV e Vadim care a demnonstrat cu probe irefutfutabile ca Basescu este satanist. Votati-l deci fara ezitare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalipsa Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 ))) si asta pt ca el e mesia:)))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorel Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Ai drept de vot? da. are 18 ani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciorap Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 mai trist e sa vezi oameni care voteaza cu basescu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 (edited) Rezultate exit poll-uri 6 decembrie 2009, ora 17:00 N.B. Pentru cei cu probleme cardiace: rețineți cã toate cifrele care se vor comunica televizat la ora 21:00 reprezintã rezultatele parțiale valabile pentru ora 19:00, rezultatele finale ale exit poll-urilor urmând a fi comunicate abia la 22:30-23:00. Pentru ora 17:00: CCSB: GEOANÃ 52,0% - BÃSESCU 48,0% INSOMAR: GEOANÃ 51,2% - BÃSESCU 48,8% CSOP: BÃSESCU 50,4% - GEOANÃ 49,6% Ora 15:00: CURS: GEOANÃ 51,5% - BÃSESCU 48,5%. INSOMAR: GEOANÃ 51,7% - BÃSESCU 48,3%. CCSB: GEOANÃ 52,7% - BÃSESCU 47,3%. CSOP: GEOANÃ 51,0% - BÃSESCU 49,0%. Ora 13:00: CURS: GEOANÃ 52,48% - BÃSESCU 47,52% CSOP: GEOANÃ 50,8% - BÃSESCU 49,2% INSOMAR: GEOANÃ 52,3% - BÃSESCU 47,7% CCSB: GEOANÃ 52% - BÃSESCU 48,0% http://www.apahideanu.ro/2009/12/rezultate...-decembrie.html Edited December 6, 2009 by Guest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ecco Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 Va dati seama ce o sa fie in tara daca iese Geoana? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metabog Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 Well my friends we are all thoroughly and painfully fucked. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciorap Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 Va dati seama ce o sa fie in tara daca iese Geoana? hai uimeste-ma mos nicolae, ce o sa fie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ecco Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 Well my friends we are all thoroughly and painfully fucked. viva viva,la revolution mda.5 ani de ***** o sa urmeze Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciorap Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 viva viva,la revolution mda.5 ani de ***** o sa urmeze numa bine pleaca de acuma din tara cu cat pleci mai repede cu atat mai bine (pentru toti) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ecco Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 ai vreo problema?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorel Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 numa bine pleaca de acuma din tara cu cat pleci mai repede cu atat mai bine (pentru toti) Din cauza asta e plin de inapti, ca aia destepti s-au carat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciorap Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 nu ma gandesc ce e mai bine pentru tine, o sa fie groaznic asa ca de ce sa mai stai aici? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ecco Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 nu pot sa plec fara tine..so..daca tu nu vi..nu plec nici eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ecco Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 )))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
teckus Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 (edited) Va dati seama ce o sa fie in tara daca iese Geoana? Habar n-am, dar stiu ce-a fost in ultimi 5 ani cu basescu(care m-a prostit de 2 ori pana acum sa-l votez - a 3 data nu s-a mai intamplat ) Edited December 6, 2009 by teckus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Les Paul 1960 Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 Cica au reultatele, dar cred ca iese chelie rahat, prea multa lume il vrea mort pe Geoana si compania. Oricum vorba cuiva de pe forum, oricine iese, tot dracu' ala e, alti 5 ani de fu..re in c-r. Lasa ca ma bag si eu si candidez, promit sa fiu mai bun decat Constantinescu (profesor la noi in facultate), dar ciocul tot nu il dau jos . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts