ciorap Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 din pura curiozitate, cam cu cat ai dat ibanezu ala? 600 lei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 Cu scuze pt intarziere. numai cuvinte de bine pentru barbarossa si Squier. Numai bine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victor Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 Il recomand pe Victor Chitic. Serios, prompt, absolut nici o problema. Totul s-a desfasurat exact asa precum am stabilit. Thx man ! Toata increderea si pt Bleeeding Riff. Procesorul pe care l-am luat de la el in stare perfecta, asa cum l-a descris. Prompt, serios si la obiect. Toata stima ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tintin Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 (edited) mad_max924, vanzator serios si punctual Loris, cel mai serios vanzator, cumparator si persoana cu care am facut schimburi de pe forum. Pt el maxim Edited June 2, 2010 by Tintin Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraculVaDomni Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 DarkForstOfEvil, om de mare incredere De asemenea si hemmy. Toate coletele au ajuns cu bine si sunt exact asa cum au fost descrise Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest muzicel chitarescu Posted June 3, 2010 Share Posted June 3, 2010 cosule,exista aia care nu au habar de nimic,dar vor scula,din punctu meu malefic de vdr,rpt punctul meu de vdr,aia nu isi merita diverse scule de scule.poate sunt rautacios dar asa consider.asa ca pe aia nici nu ai cum sa ii tratez de cat asa,in cazu de fata dandu-le teapa.iar daca tu esti unu care chiar sti despre ce vb,o sa vezi ca esti tratat cum trebuie.adica aia care isi iau tzepe sunt usually perde vara care doar intreaba si poate unu din 100 si cumpara.aia sunt motivu ptr care acum la majoritatea magazinelor,cand vrei sa vezi ceva esti intrebat daca ai banu daca esti suta la suta sigur ca vrei sa cumperi etc.ptr ca inaintea ta au venit aia 99 perde vara,mai putin unu care a si cumparat de la zapada,da sia luat teapa,si au reusit sa il scoata din minti pe vanzator,si sa il faca sa trateze pe toata lumea ca si cand ar fi unu ca ei.ceea ce e de cacao cu lapte.cheers si ms de adaware does wonders.... sunt un pierde vara care intreaba de 3 luni incontinuu pe toata lumea ce chitara sa isi ia, de ce nu se baga direct in priza daca ii zice electrica, daca merge si la boxele de la pikup, intru de 2 ori pe saptamana in magazinul muzica ca sa mai arunc o privire frumoasei pe care o voi cumpara in curand, nu stiu sa cant, sunt varza, sunt praf, nu stiu sa fac diferenta intre notele muzicale si notele din catalogul de la clasa a patra. si totusi sunt un om care cumpara ceva, plateste pt el si mai presus de toate face sa mearga industria asta de vanzare de instrumente. industrie care se bazeaza pe incepatori, orice cumparator a fost odata incepator, virgin in ale muzicii, avanseaza, progreseaza, vrea mai mult de la el si baga bani in scule. paote pe unii i-a nascut mama lor cu griful in mana si pana de chitara in dinti iar in loc de ombilic aveau un cablu cu jack. si pt ca sunt un incepator nu merit o scula calumea, un gibson de asta merita doar adevaratii, geniile, aia de stau pe scena mai mult decat mine in statie la 313 zilnic asa ca recunosc, merit sa fiu tepuit dar nu doar de cei ce vand chitare, ce dreacu , ca sunt incepator in multe nu? colegu, m-ai dezamagit profund, cand o sa invat sa cant la chitara(acum sunt praf si daca o sa fiu tepuit o sa imi iau o chitara proasta si nu o sa invat prea curand sa cant)o sa iti compun o balada trista. si probabil ca daca in retardarea mea muzicala imi cumparam un gibson si ma auzeai cum nu stiu sa cant trageai cu cheia pe ea si ii rupeai corzile ca nu merit sa am asa ceva, nu sunt elitist ce sa zic, tare punct de vedere:) tu chiar canti la chitara ca eu am inteles ca muzica ne face mai buni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fixxxer_metalhead Posted June 3, 2010 Share Posted June 3, 2010 Cam tarziu scriu, dar trebuie sa il laud pe Adi M pentru dozele excelente de Epiphone pe care mi le-a trimis acum cateva luni prin posta. Mi-au ridicat chitara de la stadiul de bormasina, la cel de chitara decenta. Multumesc Adi M si RGC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilun Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 sunt un pierde vara care intreaba de 3 luni incontinuu pe toata lumea ce chitara sa isi ia, de ce nu se baga direct in priza daca ii zice electrica, daca merge si la boxele de la pikup, intru de 2 ori pe saptamana in magazinul muzica ca sa mai arunc o privire frumoasei pe care o voi cumpara in curand, nu stiu sa cant, sunt varza, sunt praf, nu stiu sa fac diferenta intre notele muzicale si notele din catalogul de la clasa a patra. si totusi sunt un om care cumpara ceva, plateste pt el si mai presus de toate face sa mearga industria asta de vanzare de instrumente. industrie care se bazeaza pe incepatori, orice cumparator a fost odata incepator, virgin in ale muzicii, avanseaza, progreseaza, vrea mai mult de la el si baga bani in scule. paote pe unii i-a nascut mama lor cu griful in mana si pana de chitara in dinti iar in loc de ombilic aveau un cablu cu jack. si pt ca sunt un incepator nu merit o scula calumea, un gibson de asta merita doar adevaratii, geniile, aia de stau pe scena mai mult decat mine in statie la 313 zilnic asa ca recunosc, merit sa fiu tepuit dar nu doar de cei ce vand chitare, ce dreacu , ca sunt incepator in multe nu? colegu, m-ai dezamagit profund, cand o sa invat sa cant la chitara(acum sunt praf si daca o sa fiu tepuit o sa imi iau o chitara proasta si nu o sa invat prea curand sa cant)o sa iti compun o balada trista. si probabil ca daca in retardarea mea muzicala imi cumparam un gibson si ma auzeai cum nu stiu sa cant trageai cu cheia pe ea si ii rupeai corzile ca nu merit sa am asa ceva, nu sunt elitist ce sa zic, tare punct de vedere:) tu chiar canti la chitara ca eu am inteles ca muzica ne face mai buni? ce-i drept ai raspuns si tu la un post vechi de 5 ani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squier Posted June 6, 2010 Share Posted June 6, 2010 Multumiri speciale pt Sorin Gyzmo care si-a rupt din timpul pe care putea sa l petreaca impreuna cu familia pt a ne intalni sa cumpar corzi azi dimineata (duminica). Btw,verificati siteul www.corzi.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest muzicel chitarescu Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 ce-i drept ai raspuns si tu la un post vechi de 5 ani )))) stiam dar m-am gandit ca daca nu am skiluri in materie de muzica macar sa mi le folosesc pe cele in materie de scris:)))))))))) sa ma racoresc ce nabadaii:))) lasa ca ma fac eu mare si imi iau chitara gibson Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victor Posted June 12, 2010 Share Posted June 12, 2010 5 star rating pentru userul ESPguitarsRULE. Am cumparat o chitara de la el, pretul foarte bun, serios, prompt, iar instrumentul absolut impecabil atat ca sunet cat si ca aspect. Multumesc George ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted June 12, 2010 Share Posted June 12, 2010 (edited) Mai mult un gind razlet decit feedback in sine: Din pacate, e un model recurent in ultima vreme. As indrazni sa propun un "wall of shame", care sa contina astfel de oferte/dialoguri. Omg dude, si daca intri pe tip, uite ce scule are si cica ofera nush ce inregistrari profi i lol'd so bad Daiabitiz Uyup Zwurp om serios Edited June 12, 2010 by Razvan S. Link to comment Share on other sites More sharing options...
intentions Posted June 24, 2010 Share Posted June 24, 2010 A se evita: http://forums.rgc.ro/index.php?showuser=8989 salut si "multumesc" pentru comentariu. banuiesc ca orice om daca are o oferta mult mai buna o alege pe aceea...ceea ce ti-am comunicat la telefon in ziua in care trebuia sa ti-o trimit.mai mult nu pot spune...cine intelege, intelege...eu macar mi-am cerut scuze fata de tine telefonic.apropos de tranzactia in cauza ...te sfatuiesc sa citesti ce a scris cumparatorul final. o zi buna Link to comment Share on other sites More sharing options...
barbarossa Posted June 24, 2010 Share Posted June 24, 2010 cand se bate palma, se bate palma, si nu exista alte oferte da totu-i bine cand se termina cu bine...macar art si-a luat o chitara de care e pe deplin multumit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moises Posted June 24, 2010 Share Posted June 24, 2010 dass101, baiat de baiat Link to comment Share on other sites More sharing options...
guitarhero1957 Posted June 24, 2010 Share Posted June 24, 2010 dass101, baiat de baiat dass101 RULLZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sthell Posted June 25, 2010 Share Posted June 25, 2010 nothing_ro tot respectul. +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ironside Posted June 25, 2010 Share Posted June 25, 2010 userul pulbur e neserios. stabilim o treaba, batem palma, dupa care el se razgindeste si inventeaza o poveste stupida. neplacut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tintin Posted June 25, 2010 Share Posted June 25, 2010 multumesc lui Gyzmo pentru inca o dovada de mega seriozitate si profesionalism, corzi PRS si Dean Markley vintage plus arcuri originale Fender pentru Stratocaster. Apropo de corzi, dupa ce am pus Dean Markley pe Strat, in veci nu o sa mai cumpar D Adario, am avut si alte modele de la Dean Markley dar nu mi-au placut, am avut si incercat o gramada de firme si modele dupa capul meu si dupa diverse reviews gasite pe net, de data asta am mers pe mana colegului Gyzmo si vreau sa zic ca sunt mai mult decat doar multzumit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robinfinity Posted June 25, 2010 Share Posted June 25, 2010 +1 pentru Gyzmo Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlad_cozma Posted June 25, 2010 Share Posted June 25, 2010 +1 pentru Gyzmo robinfinity punctual si corect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlad_cozma Posted June 25, 2010 Share Posted June 25, 2010 robinfinity punctual si corect. SI Bong la fel, sa nu uit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quetzalcoatl Posted June 25, 2010 Share Posted June 25, 2010 multumesc lui Gyzmo pentru inca o dovada de mega seriozitate si profesionalism, corzi PRS si Dean Markley vintage plus arcuri originale Fender pentru Stratocaster. Apropo de corzi, dupa ce am pus Dean Markley pe Strat, in veci nu o sa mai cumpar D Adario, am avut si alte modele de la Dean Markley dar nu mi-au placut, am avut si incercat o gramada de firme si modele dupa capul meu si dupa diverse reviews gasite pe net, de data asta am mers pe mana colegului Gyzmo si vreau sa zic ca sunt mai mult decat doar multzumit. +1 si pentru Gyzmo si pentru DM vintage Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted June 26, 2010 Share Posted June 26, 2010 Userul beni e parolist, serios ºi de bun simț. Respect maxim ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdi Skinny Posted July 4, 2010 Share Posted July 4, 2010 Eu is de parere ca userul DREAMVISION este foarte bun....tipul e chitarist de zeci de ani si are niste chitari la vanzare de iti lasa balele.....am luat de la el un JACKSON DK2M la 18 milioane , stare EXCEPTIONALA ! Doza de bridge schimba cu dimebucker , scorul e de 26 de mil noua , oricum....chitara e CA NOUA ! Toata stima pt el ! Si are acum si niste chitari Carvin am vazut , la vanzare , chitari iara FOARTE BUNE ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bach Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=4...mp;#entry466199 userul Noxified e neserios ca sa nu zic tzepar Link to comment Share on other sites More sharing options...
overdrive Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 Userul Arthur a fost foarte serios cu mine intr-o tranzactie.Tot respectul! Link to comment Share on other sites More sharing options...
*ptr Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 takefive2050 - om de cuvant, si de mare valoare! tranzactie placuta & prompta Link to comment Share on other sites More sharing options...
korko Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 (edited) Userul vektor este un om de mare incredere . M-a ajutat cu achizitia si trimiterea prin posta a unei pedale de la un alt coleg de forum (coleg ce nu a vrut sa trimita prin posta) . Victor!!! Si in colegul Haloman puteti avea incredere (desi am impresia ca nu il mai veti "vedea" pe aici.....) Edited July 15, 2010 by korko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stockholm_Syndrome Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 (edited) 1+ pentru robinfinity , vanzator serios , prompt si foarte de gasca. Edited July 15, 2010 by Stockholm_Syndrome Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts