www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Guest Voicu
Posted
Postati aici poze cu chitarele voastre. De preferinta poze facute de voi cu obiectul real . NU postati poze luate de pe siteuri spunand asta e a mea numai ca e rosie are 7 corzi si humbuckere in loc de singlecoilui :)

O sa scotocesc poze cu chitarele mele si deseara o sa postez si eu :)

Hai copii laudati-va :)

Jolana Iris 1973  chitara mea personala  a fost inainte a unui profesor de chitara 

:D

post-10954-1244663056_thumb.jpg

Guest zondar
Posted

Vin si eu cu niste poze...

Asta-i Isabel

post-10179-1245366773_thumb.jpg

post-10179-1245367213_thumb.jpg

post-10179-1245367317_thumb.jpg

Asta-i prima mea chitara, un Reghin din '66 pe care vreau sa-l "restaurez" cat de curand. Merita, saraca, pentru ca a fost "muncita" rau:

post-10179-1245367512_thumb.jpg

post-10179-1245367587_thumb.jpg

post-10179-1245367677_thumb.jpg

Iar asta-i acustica pe care trebuia sa o am. Scuze pt poze, sunt facute in magazin, intre timp am aflat ca voi fi tatic asa caprioritatile s-au schimbat iar banii au fost redirectionati spre amenajarea camerei copilului :) . M-am gandit sa postez totusi imaginile pentru ca este o chitara care mi s-a parut foarte frumoasa. E un Ibanez AW85ECE:

post-10179-1245368290_thumb.jpg

post-10179-1245368330_thumb.jpg

Ar mai fi inca un Reghin da' asta nu se pune:

post-10179-1245368725_thumb.jpg

Guest MrJackson
Posted

Am avut inspiratie sa intru azi pe forum... frumoasa zongora :)

Posted (edited)

Pentru intrebarea lui Kiko...Cred ca niciodata! Un J-Custom pentru mine ar fi la fel ca aceasta chitara insa cu mecanica gold si doze + butoanele de la pot-uri de culoarea crem , lucru pe care pot sa-l rezolv platind doar 500 euro in plus si nu cateva mii.

Pana nu au pus topul quilted maple pe 100% din suprafata chitarei, doar chitarele J-Custom aveau asa ceva. J-Custom sunt chitare cu selectia dozelor data de cumparator in mare parte (cele standard vin cu PAf Pro-uri sau Tone Zone & Air Norton) si au tot felul de binding-uri si culori dubioase. Insa mie imi place sa fie mai simpla, cu cu tot felul de briz-brizuri pe ea. Totusi inlay-ul de pe Jem e de bun gust, orice e mai mult este deja exagerat. Opinia mea.

Edited by gramsteen
Posted
prietene as vrea eu un peavey vortex da nu se mai gasesc nici unde

aia vroiam sa mi-o iau initial

Cauta si pe ebay daca chiar vrei sa ai o chitara dinasta nu gasesti nicaieri? Probabil nu gasesti una noua dar gasesti unele second-hand in stare perfecta.

• 2 weeks later...
Guest Don MaXxX
Posted
Les paul-ul lipseste...in rest familia completa :)

Un violoncel n-ai prin casa, Mihai? :)