cearny Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 PS Cearny, am ascultat indemnul ala "get your own Gibson, man!" Dar cinstit iti spun, n-as renunta la nici una din ele.... De ceva vreme, nici eu bine ai revenit si s-o canti sanatos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 De ceva vreme, nici eu bine ai revenit si s-o canti sanatos! Bai, astept coltul posesorilor de Gibson Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elethan Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 Felix, parca nu-ti placeau ampurile cu lampa Link to comment Share on other sites More sharing options...
dgeekoo Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 plecaciuni nenea malex, Ufff iar ma apuca ameteala... (cand vad o chitara de mana stanga langa un amp de mana dreapta). Am totusi o curiozitate: rig-ul de efecte are pedala de volum pe dreapta. Asta ma face sa banuiesc ca sutezi cu dreptul totusi?.... @nenea Malex: congratulations! Gold top frumos .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 Ufff iar ma apuca ameteala... (cand vad o chitara de mana stanga langa un amp de mana dreapta).Am totusi o curiozitate: rig-ul de efecte are pedala de volum pe dreapta. Asta ma face sa banuiesc ca sutezi cu dreptul totusi?.... Pedala aia este un Jim Dunlop GCB95 (wah) si este prima in lantul de efecte. Pedala de volum actuala e neinteresanta. Felix, parca nu-ti placeau ampurile cu lampa esti carcotash Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ktulu Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 Hello! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elethan Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 esti carcotash Can you tell??? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest andred Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 Bai, astept coltul posesorilor de Gibson Subscriu, George stie de ce Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 imi incalc promisiunea de a vorbi/posta doar la mica publicitateehhhh, ata ete, toti ne incalcam promisiunile, nu ? (mai devreme sau mai tarziu) meet whory/hory (my joy) PS Cearny, am ascultat indemnul ala "get your own Gibson, man!" Dar cinstit iti spun, n-as renunta la nici una din ele.... Cum se mai pot uita oamenii la chitari de jucarie cand tu ne arati asa ceva ? Si eu care visam la un Schecter C1 in viitor ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Calimero Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Calimero Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 Continuare ... ... prea serioase pentru un incepator, ca mine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Johnny I Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 respect man!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Calimero Posted March 20, 2007 Share Posted March 20, 2007 @ calimero: F. frumoase chitarile, mai ales MusicMan-ul Nu prea imi vine sa cred ca esti incepator judecand dupa ce chitari ai. Sau poate te refereai la permisul de conducere? Sa le stapanesti sanatos! Multumesc am fost serios, din pacate ma descurc mult mai bine cu masina, decat cu instrumentul dar ma straduiesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest anghelescu Posted March 25, 2007 Share Posted March 25, 2007 Achizitionata azi. Asta am gasit pe ebay. Cred ca este modelul meu. nu e aceeasi cu cea din link Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted March 25, 2007 Share Posted March 25, 2007 (edited) difera, in primul rand, corpul. pe ebay este o klira-strat iar tu ai postat o fotografie cu un jazzmaster/jaguar copy. sunt lucruri complet diferite! Edited March 25, 2007 by StratMan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest anghelescu Posted March 25, 2007 Share Posted March 25, 2007 Eroare umana. Mi-am sters din greseala toate atasamentele. Postez din nou. tot nu e aceeasi cu cea din link... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Calimero Posted March 25, 2007 Share Posted March 25, 2007 Daca ma poate ajuta cineva sa identific modelul exact, i-as fi recunoscator. Pare a fi o copie Fender Jazzmaster 59 Daca este fabricatie Klira, poate fi Klira Star Club (~1966) Poti sa verifici, aici se gaseste una, foarte asemanatoare, (verde) http://www.junkguitars.com/pictures.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciuci Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 si eu am bicicleta numai ca are trei roti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Calimero Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 Thanks! Seamana ca forma. In rest difera: butoanele, dozele, pickguardul, etc. Si cu asta e destul de apropiata: http://www.vintaxe.com/boards/viewtopic.php?t=58 Nu va fi deloc usor sa dai peste informatii utile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dmc Posted March 27, 2007 Share Posted March 27, 2007 lala lulu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mega.deb Posted March 27, 2007 Share Posted March 27, 2007 nimic nu-mi incanta mai mult ochii decat un fender care arata de parca ar fi trecut prin razboi ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Calimero Posted March 27, 2007 Share Posted March 27, 2007 @ dmc Frumos setup felicitari! Care iti place mai mult, Stratul, sau Axisul? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dmc Posted March 27, 2007 Share Posted March 27, 2007 @ dmcFrumos setup felicitari! Care iti place mai mult, Stratul, sau Axisul? cheers lad pe music man ma simt ca acasa, dar tot sound-ul de strat ramane preferatul meu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukeblue Posted March 27, 2007 Share Posted March 27, 2007 poate ti-ar prinde bine un silhouette special s-s-s two balls ar better than one Link to comment Share on other sites More sharing options...
Calimero Posted March 27, 2007 Share Posted March 27, 2007 cheers lad pe music man ma simt ca acasa, dar tot sound-ul de strat ramane preferatul meu. Mie imi lipseste un sound de Strat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dmc Posted March 27, 2007 Share Posted March 27, 2007 poate ti-ar prinde bine un silhouette special s-s-s two balls ar better than one fookin 'ell man. trebuia sa imi aduci si tu aminte (vroiam sa imi iau un silhouette special, da aveam nevoie de cabinet). afurisit om Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted March 27, 2007 Share Posted March 27, 2007 Lasa, lasa... Frumos cabinet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mada Posted April 1, 2007 Share Posted April 1, 2007 Mda...dupa ce v-am vazut pozele chitara mea pare un jaf =)) Oricum, e chitarutza mea, si ma mandresc cu ea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest anghelescu Posted April 3, 2007 Share Posted April 3, 2007 lala lulu... sweeet...sa le stapanesti sanatos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Calimero Posted April 4, 2007 Share Posted April 4, 2007 sweeet...sa le stapanesti sanatos Are omu' gust. Stie sa le foloseasca. Meserie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts