BCRich Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 De BC RIch "V" e vorba nu de Ibanez...dar alta poza nu am gasit.
Pomoja_Razvan Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Se pare ca Gibson conduce detasat la preferinte
vektor Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Se pare ca Gibson conduce detasat la preferinte Gee ... I wonder why ...
Geiger Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 http://namm.harmony-central.com/WNAMM05/Co...ig-burst-lg.jpg
Guest Don MaXxX Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 http://namm.harmony-central.com/WNAMM05/Co...ig-burst-lg.jpg Sorry dude, couldn't resist!
Gifenrich Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 De BC RIch "V" e vorba nu de Ibanez...dar alta poza nu am gasit. Uite aici
StratMan Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 (edited) O mica parte din ceea ce imi doresc. vazand preferintele tale, nu m-am putut abtine sa nu comentez: in foto#1 este un gibson lp custom maple board, care s-a fabricat prin anii 70-80. am pus mana pe o astfel de chitara (proprietar fiind unul dintre chitaristii formatiei est germane Phonolog, prin 1981) si mi s-a parut cu totul deosebita, chiar mai pe placul meu decat varianta cu ebony, pe care am detinut-o. in foto#2 este un gibson lp recording, cu doze de Lo Z si cu transformator de impedanta. este un experiment al lui Les Paul, pus in fabricatie de gibson, prin 1970, model care a fost, intr-un fel, precursorul folosirii tehnologiei noiseless. am avut ocazia sa cant, prin 1999, pe asa ceva (proprietar Bogdan Stanescu) si trebuie sa recunosc ca era o chitara admirabil lucrata. in foto#3 este un vintage telecaster 52 ri, chitara care se fabrica si in prezent, U-shape one piece maple neck si ash body, o chitara admirabila si memorabila. chiar anul asta am avut fericita ocazie sa probez un exemplar superb, aflat in posesia userului @malaianu_mihai. in foto#4 este una dintre chitarele lui SRV, impreuna cu posesorul (despre asta, nimic de comentat). as fi vrut eu sa fi avut ocazia sa pun mana pe acest original ca sa-mi pot face o impresie, pt. ca am probat un exemplar din modelul SRV artist la guitar shop, dar nu pot sa spun ca este intru totul pe placul meu. ce sa-i faci, chestie de gust. in foto#5 este o chitara gibson lp de luxe customizata, apartinand chitaristului formatiei The Who, celebrul Pete Townshend. in foto#6 este tot un custom shop telecaster 52 ri alaturi de un fender '57 twin amp-40w. (amp pe care il foloseste, in prezent si Eric Clapton). in foto#6 este un gibson lp custom, ebony fingerboard, in varianta de finisaj natur, care, din cate mai tin eu minte, s-a fabricat tot in perioada 70-80. in concluzie pot spune: n-ai deloc gusturi proaste! Edited October 12, 2008 by StratMan
Les Paul 1960 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Multumesc, daca se va intampa candva sa am bani sa cumpar macar una din ele o sa fiu cel mai fericit om din lume, iar daca o sa am multi bani promit sa va iau cate o chitara la fiecare de pe forum.
guitarhero1957 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Multumesc, daca se va intampa candva sa am bani sa cumpar macar una din ele o sa fiu cel mai fericit om din lume, iar daca o sa am multi bani promit sa va iau cate o chitara la fiecare de pe forum. Vezi ca suntem cam multi pe forum ... Daca iei cate o chitara pentru fiecare in genul celor din poze, s-ar putea sa se apuce cu totii de cantat, n-o sa mai aiba timp sa se certe pe forum.
Pomoja_Razvan Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Un adevarat arsenal nu gluma, sa dea domnul ca intr-o zi, sa ai macar una din cele postate
StratMan Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Un adevarat arsenal nu gluma, sa dea domnul ca intr-o zi, sa ai macar una din cele postate
reck Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 (edited) Cam astea ar fi favoritele mele.. sunt nou in domeniul asta deci nu am cine stie ce experienta. Deocamdata am gursturi variate.. nu am tendinte spre un anumit tip de chitara. Edited October 14, 2008 by reck
Gifenrich Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Cam astea ar fi favoritele mele.. sunt nou in domeniul asta deci nu am cine stie ce experienta.Deocamdata am gursturi variate.. nu am tendinte spre un anumit tip de chitara. Cred ca modelul acesta de Bc Rich trebuia sa-l pui.
reck Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Cred ca modelul acesta de Bc Rich trebuia sa-l pui. Da.. asta. Nu am gasit prea multe poze.^^
Cursedone Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 (edited) epiphone les paul std plus hcs must... stop... drooling.... am pus si wallpaper Edited October 17, 2008 by Cursedone
Cursedone Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 in afara de epifonu' ala de sus, gibson les paul studio alb cu gold humbuckers, daca ar veni cineva la mine i-as zice "you can look but you can NEVER touch it" BC Rich Kerry King sig V, pentru... brutalitati si bineinteles, El Classico, Fender American Strat HSS. nici nu imi place asa mult forma de strat da as vrea sa am o chitara ca asta, are un aer aparte (atatia canta pe ea sau modele asemanatoare: hendrix, baietii de la iron maiden, clapton, gilmour, malmsteen, hank marvin, o lista intreaga: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Stratocaster_players )
Guest junkie Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 (edited) visele mele si asta btw : iceman se mai face; nu de alta dar nu prea am mai vazut, si e modelul meu preferat de chitara:)) Edited October 20, 2008 by junkie
FiveseveN Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 @junkie: n-ai prefera modelul HR Giger? http://namm.harmony-central.com/WNAMM05/Co...er-Guitars.html
Guest junkie Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 cate n-as vrea dar cea mai buna chitara pentru mine este tot ibanezul gsa6 pe care il am, ca nu pot sa canti la o chitara dintr-o poza
Razvan S. Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Vezi ca suntem cam multi pe forum ... Daca iei cate o chitara pentru fiecare in genul celor din poze, s-ar putea sa se apuce cu totii de cantat, n-o sa mai aiba timp sa se certe pe forum. Eu vreau tele-u tau Mihai aren`t u Santa Claus? ))))
Recommended Posts