www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

reck

Active Members
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

reck's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Eu zic ca se înțelege. Mi am cerut scuze. Nu pot sa edit. Am sa mai spun o data, pentru cei care nu inteleg. Ideea mea în prima faza este de trupa pentru un concert "tribut" A day to Remember, însã, dacã totul merge bine dupã, nu vad de nu am putea continua proiectul mai departe. Eu sunt chitarist. În principiu este nevoie de toate instrumentele, în principal de vocal, care este mai tricky. Astept persoane doritoare. Merci!
  2. Scuze pt limbajul cretin. Am scris de pe telefon și nu am fost atent. "ideal ar fi sa gãsim toatã componenta trupei"
  3. Eu sunt chitarist. Ideal at first sa gasim toata components..importanta este vocea. N am apucat sa day multe detalii Cand am scris postul asta, eram pe fuga. Ideea mea in prima faza ar fi pentru in concert "tribut" insa daca merge treaba putem continua proiectul si sa dezvoltam ideea la o trupa cu materiale proprii. E in prilej bun pentru schimb de experienta, socializare si afirmare, zic eu.
  4. Caut sa infiintez o trupa de coveruri A day to remember. Caut oameni seriosi care digera genul asta muzica. Detalii aici, prin pm sau telefon 0785 339 382.
  5. Salut! Ma numesc Bogdan, sunt din Bucuresti si am 20 de ani. Caut membri pentru infiintarea unei trupe pop punk/alternative de genul You me at six, Paramore. Eu sunt chitarist, am multe idei dar am nevoie de oameni capabili si seriosi pentru a duce ideea asta la bun sfarsit. In momentul asta nu am mai "racolat" pe nimeni, deci este nevoie de orice fel de instrumentist. Astept sugestii si amatori! Multumesc!
  6. Vand procesor voce TC-Helicon VoiceTone Create XT, stare perfecta, neatins, cu garantie. Pret: 200 Euro Contact: bogdan.iures@gmail.com / 0785 339 382
  7. Salut! Suntem o trupa tanara cu media de varsta de 19 ani, din Bucuresti; avem in gand sa cantam un metalcore/deathcore gen Asking Alexandria, Bring Me the Horizon, A Day to Remember, Blessthefall etc. Trupa noastra e alcatuita din: 2 chitaristi, un basist, un vocal scream, un tobar si un clapar. Suntem cam multi, ce i drept, insa asta nu cred ca este o problema. Cautam seriozitate, insa nu prea multa, pasiune si parteneri de baut. Consideram ca trupa pe care o formam este ca un legamant pe viata, deci speram sa ramanem prieteni multa vreme. Va asteptam cu drag!
  8. Am vandut unul. Mai am unul. Pret: 1900 lei
  9. Niste piese ? Ceva orientativ. Am 5 ani experienta, 19 ani, scule proprii. Astept un raspuns
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.