Guest Death Poop Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 stiu ca am mai apelat la serviciul asta odata, dar ar fi tare daca mi-ai putea schimba numele (si la display si la login) in "Gheara" (fara ghilimele)... multam'!
Quetzalcoatl Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 As dori sa imi schimb nick-ul in L.L.L ? Multumesc!
Quetzalcoatl Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 As dori sa imi schimb nick-ul in L.L.L ? Multumesc! M-am razgandit. Nume: Quetzalcoatl Danke!
Guest Super Ornitorincul Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 ar vrea careva sa imi schimbe display name-ul in Super Ornitorincul? mulumesc
Gorel Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 se poate sa mi se schimbe si mie numele in "Gorel"? scuze pentru formularea impersonala, insa din pacate nu stiu cui exact ma adresez
Gorel Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 se poate sa mi se schimbe si mie numele in "Gorel"? scuze pentru formularea impersonala, insa din pacate nu stiu cui exact ma adresez hopa sus
Variant Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Schimbati-mi ID-ul in pfr, va rog ... e mai comodMerci schimba cineva id-uri pe-aici, sau nu ? ca postam de pomana, vad ...
Variant Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 (edited) Done. saru'mana! dar vroiam in special login-name-ul ... Edited September 7, 2009 by pfr
eM. Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 As dori si eu sa mi se schimbe display name-ul in "eM". Asta daca 2 caractere nu sunt prea putine. Succesuri si multumescuri!
Deagu Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Cosu vreau si eu peste tot in Deagu ...pentru ca s-au creat niste confuzii si nu vreau sa ma cert cu lumea... Multumesc mult!
eM. Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 As dori si eu sa mi se schimbe display name-ul in "eM". Asta daca 2 caractere nu sunt prea putine. Succesuri si multumescuri! Am vazut acum ca minimul este de 3 caractere. In cazul asta sa fie "eM." . Multumesc frumos!
Riff Hudson Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Cosu, poti sa-mi schimbi, te rog, display nameul si usernameul in "Riff Hudson"(fara ghilimele, desigur)? pe motiv ca atunci cand am facut contul asta cu usernameul skidrowfan credeam ca nu o sa il folosesc niciodata decat la cumparari si vanzari de scule. Multumesc anticipat!
Riff Hudson Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Cosu, poti sa-mi schimbi, te rog, display nameul si usernameul in "Riff Hudson"(fara ghilimele, desigur)? pe motiv ca atunci cand am facut contul asta cu usernameul skidrowfan credeam ca nu o sa il folosesc niciodata decat la cumparari si vanzari de scule. Multumesc anticipat! Cosule, trebuie sa platesc ceva, vreo taxa?
Riff Hudson Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Cosule, trebuie sa platesc ceva, vreo taxa? Postez degeaba?Sau s-a terminat oferta?
Guest KingAndrulici Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 As vrea si eu sa mi se schimbe numele in: KingAndrulici
Bobi Green Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 as dori si eu "Bobi Green" Multumesc mult..
SolDiez Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 As aprecia daca mi s-ar schimba si mie in SolDiez c-am ramas cu nickul asta de grandoman de mic.
Guest bart Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 (edited) vreau sa imi schimb daca se poate display nameul in "bart" (fara " ) multumesc Edited December 13, 2009 by bart
DraculVaDomni Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Salutare, as dori si eu sa imi schimb user name-ul in " DraculVaDomni " Login name-ul poate sa ramana Chaos_AD, ca nu e bai. Multumesc in avans.
DraculVaDomni Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Salutare, as dori si eu sa imi schimb user name-ul in " DraculVaDomni " Login name-ul poate sa ramana Chaos_AD, ca nu e bai. Multumesc in avans. Up !
DraculVaDomni Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Salutare, as dori si eu sa imi schimb user name-ul in " DraculVaDomni " Login name-ul poate sa ramana Chaos_AD, ca nu e bai. Multumesc in avans. Up !
Guest Noxified Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Si eu as vrea daca se poate sa imi schimb username`ul in Noxified daca se poate.Multumesc.
DraculVaDomni Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Salutare, as dori si eu sa imi schimb user name-ul in " DraculVaDomni " Login name-ul poate sa ramana Chaos_AD, ca nu e bai. Multumesc in avans.
Guest DraculVaDomni Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Si eu vreau va rog foarte mult daca se poate sa-mi schimbati usernameul in Chaos_AD.
Guest Noxified Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Si eu as vrea daca se poate sa imi schimb username`ul in Noxified daca se poate.Multumesc.
DraculVaDomni Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Si eu vreau va rog foarte mult daca se poate sa-mi schimbati usernameul in Chaos_AD. Nu ai cum sa ai usernameul Chaos_AD din moment ce il am eu, plus ca nu il mai schimb fiindca deja ai luat tu numele care voiam sa il folosesc eu
Recommended Posts