Guest patrucorzi Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Salut, Cant de vreo 8 luni la bass si sunt mandrul posesor a doua Squiere minunate: un Squier Jazz Bass Vintage Modified si un Squier Jazz bass deluxe active V. Ca gen imi plac Progurile (gen Opeth,Dream Theater, Circus Maximus) dar si Nu metal, rapcore (Limp Bizkit, P.O.D.) cat si muzica mai funky si jazzy (Marcus Miller, Weather Report). Ce conteaza cel mai mult la bass pt mine este balansul si groove-ul
Michell Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 (edited) Salutare, ia sa ma trec si eu in evidenta aici daca tot avem patratica noastra dedicata si de ce nu ....sa ne cunoastem si sa ne avaluam mai bine fiecare in raport cu fiecare....Deci pe buletin scrie Radu, sunt bass-ist de vreo...mmm...cred ca sunt 14 ani...m-am apucat in liceu trecand de la chitara la bass si m-am axat pe acest instrument mult discutat si apreciat in mod aparte. Si pt ca defapt e al naibii de greu sa fi bass-ist bun...Tehnica mea este de finger. Imi place si ma regasesc in muzica alternativ, jazz si evident rock. Bass-istii pe care i-am remarcat pana acum si mi-au placut sunt....Bass-istul din Phoenix (am un lapsus acum cum ii zice pe nume), Colin Edwin (Porcupine Tree) si f multi bass-isti de jazz si progresive. Prefer prog-ul rock nu cel metal. Bass-ul pe care cant este un Stagg model vechi (cred ca e productie 2003) cu 5 corzi, 24 taste.... Ce-as vrea sa am?? Un ibanez BTB in 6 corzi si un procesor de bass Roland VB-99 Daca sunt jamm sassion-uri pe undeva ...anunati-ma si pe mine caci vin cu mare drag cu bass-ul si niste cutii de bere Trupele pe unde am activat sau activez : Onderah (membru fondator) black metal simfonic trupa Prea Tarziu - Indie / Alternative Rock Red Magnetic - Alternativ / Progressive am mai cantat si bluez si jazz cu diferiti artisti.... Edited June 25, 2012 by Michell
Guest Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Hey! Scuze de deranj, nu sunt bassista, inca! Dar as avea mare nevoie de un bass pentru o trupa de alternative, din Iasi. Stiu ca e pentru altceva topicul dar.. m-am gandit ca aici sunt bassisti si m-am gandit sa incerc. Have a nice day!
Guest Hellicks Hellmet Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Salut pe toata lumea, incepator pe bass, ma joc pe un Stagg Fusion cu 4 sarme. Sa ne auzim (cu) bine!
Razvan S. Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Buna. Ma numesc Razvan,si sunt incepator Am si eu un warlock platinum din 87
karpi Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Hey! Scuze de deranj, nu sunt bassista, inca! Dar as avea mare nevoie de un bass pentru o trupa de alternative, din Iasi. Stiu ca e pentru altceva topicul dar.. m-am gandit ca aici sunt bassisti si m-am gandit sa incerc. Have a nice day! Bine si ce i-ti trebuie ? chitara bass ..sau ...un bassist ? @Razvan S invata rapid si repede ... il facem pachet si scapam de el din Timisoara ..LOL 3
Razvan S. Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Bine si ce i-ti trebuie ? chitara bass ..sau ...un bassist ? @Razvan S invata rapid si repede ... il facem pachet si scapam de el din Timisoara ..LOL nice one, dar eu deja am o moldoveanca 1
the outsider Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Bine si ce i-ti trebuie ? chitara bass ..sau ...un bassist ? Is satul de gluma asta,a mai facut-o cineva aici pe forum,eu cred ca se intelege de la sine ca e nevoie de un bassist,daca , cauta altceva nu cred ca incepea cautarile aici.
George M. Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 nice one, dar eu deja am o moldoveanca Vai de capul meu!!! Si cum rezisti?
karpi Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Is satul de gluma asta,a mai facut-o cineva aici pe forum,eu cred ca se intelege de la sine ca e nevoie de un bassist,daca , cauta altceva nu cred ca incepea cautarile aici. Da .........Am vazut titlul topicului...: Sa ne stim mai bine am vazut ....."nu sunt bassista" , apoi pe prietenul meu @RazvanS cu in warlock platinum din 87 cum nu suntem la mica publicitate ..........-> scenarii Am pus si eu o vorba buna ptr Razvan ..dar nu vrea . Ar avea un avantaj sa nu auda o viata intreaga de la nevasta ..."mai termina cu zdranganitul .....e plina casa de sarme si boxe ..degeaba fac curat .....da' becul iar nu arde-n hol !!!..."
schema Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 @Michell "Daca sunt jamm sassion-uri pe undeva ...anunati-ma si pe mine caci vin cu mare drag cu bass-ul si niste cutii de bere " Nu stiu cum e cu cutiile, dar in Iron City, martea, stiu ca era seara de jam, au acolo ceva scule, dar e mai bine sa vii cu chitara ta bas, vezi si http://forums.rgc.ro/topic/58521-marea-imprieteneala-muzicala/page__pid__718609__st__90#entry718609
Dan Damian Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Nu are rost sa iei instrumentul cu tine in Iron City ca sa canti 3 melodii. Un prieten si-a adus chitara Fender Strat made in U.S.A. si dupa ce a cantat o melodie cu ea, a mai cantat unul inca 5 si i-a zgariat-o cu catarama de la curea.
Guest exitus Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Well, eu ma mandresc cu 2 Aria (proII si igb-30) ca restul... nu-mi convin. Cant de... hmmm, cred ca is 4 ani si ceva deja. Nu-mi place sa cant cu pana. Am trecut prin trupe de toate genurile, am avut multe incercari de a forma una si cum genuri ca gothic sau doom nu se practica in vest(-ul salbatic) m-am reprofilat. Momentan am o trupa de zdranga-zdranga black metal Signatura Rerum ce sper sa tina... Alte curiozitati, un privat si raspund. Cu pupici, Alexandra.
Noobly Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Hai salut! Sunt basist de vreo 8 luni si ceva, cant pe un Cruzer activ, pe care am dat cam 500 lei ( + husa si cablu) si mi se pare o alegere exelenta pentru un basist incepator. In rest, nici nu stiu ce sa va spun, singura chestie e ca inca nu am un combo, am cantat toate astea 8 luni la un home-cinema (si pe un mixer cu o boxa amplificata la niste repetitii)...oricum salutari tuturor, bass for life! 1
impaiatu Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Propun ca de acum inainte toti basistii sa se prezinte folosind diacriticile cand mentioneaza instrumentul lor. Sa nu se confunde cu vreo optiune politica. Bine ai venit, Noobly. 1
Pala88 Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 Salutare eu acum încerc sa îmi gãsesc bassul deci astept sfaturi. Am cântat aproape un an la electricã epiphone lp special si încã vreo 6-7luni la acustica fender cd-60. Acum vreau bass insa probleme cu bugetul(800-900) ceva sugestii la compartimentul asta si o sa mai aveți un bassist.oricum un ajutor enorm forumul si voi bineinteles care ajutati multã stima
Nicu_Sandru_flute_guitare Posted October 26, 2019 Posted October 26, 2019 Bună seara ! Dacă ești începător, cea mai profi investiție este un bass Fender Squaier Aphinity cu 5 corzi 1350 leiTrimis de pe al meu FIG-LX1 folosind Tapatalk
karpi Posted October 26, 2019 Posted October 26, 2019 1 hour ago, Nicu_Sandru_flute_guitare said: Bună seara ! Dacă ești începător, cea mai profi investiție este un bass Fender Squaier Aphinity cu 5 corzi 1350 lei Trimis de pe al meu FIG-LX1 folosind Tapatalk Wow ! Cred ca cel caruia i-ai dat sfatul o fi deja un basist cu experienta caci au trecut 6 ani . ( si eu am intervenit cu intentii bune la cateva posturi antice ...hehe ..viteza ,neatentie ..etc )
vektor Posted October 26, 2019 Posted October 26, 2019 cel mai vechi topic dezgropat. Fostul record avea doar 5 ani. 1 2
Dan Damian Posted October 30, 2019 Posted October 30, 2019 (edited) On 26/10/2019 at 23:22, Nicu_Sandru_flute_guitare said: Bună seara ! Dacă ești începător, cea mai profi investiție este un bass Fender Squaier Aphinity cu 5 corzi 1350 lei Trimis de pe al meu FIG-LX1 folosind Tapatalk Cea mai profi investitie este un bas SH pe care il vinzi dupa sase luni cu aproximativ aceiasi bani, nu bas nou pe care il vinzi la jumatate. Dupa ce te lamuresti la ce bas vrei sa ramai, poti sa iei si nou. Edited October 30, 2019 by Dan Damian 2
Nicu_Sandru_flute_guitare Posted October 31, 2019 Posted October 31, 2019 Da, de acord până la un punct, dar la momentul alegerii mare atenție la gradul de uzură al tastelor și la gât să fie perfect dreptTrimis de pe al meu FIG-LX1 folosind Tapatalk
Recommended Posts