www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

madmozart

Active Members
 • Posts

  17
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  arad

Other Information

 • Gear

madmozart's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. foarte bine suna piesa \m/ din pacate noi (io si tobaru) nis din arad ...
 2. trupa cu sala si scule din arad cauta basist care stie sa cante si are bass + amp. prog post rock something ... contact madmozart_cj@yahoo.com
 3. Suntem o trupa de aproape doua luni, deocamdata formata din chiatara bas si tobe. Fiecare dintre noi avem experienta cu mai multe genuri muzicale si ne indreptam spre un gen de rock/metal progresiv. Ca sa va faceti o idee ascultam orice de la Porcupine Tree la Opeth, Tool, Amplifier, Smashing Pumpkins, Incubus, Shapeshifter(dnb) sau Red Hot Chili Peppers. Cautam pianist/clapar/dj, chitarist sau orice alt instrumentist. Singura conditie ar fi sa aveti instrument propriu(bineinteles) si statie sau orice forma de amplificare pentru el. Daca sunteti interesati cat de putin sunati la 0724 00 30 31.
 4. madmozart

  Echipament

  ma un musicman olp5 si am vrut sa-l vand ... da'asa bine suna la tipu' ala in mana ca m-am razgandit imediat ...
 5. nu-s asa tanar ... sau esti tu mai batran? ii visu meu sa traiesc din muzica se pare ca tu-l traiesti (cre ca ii visu tuturor de aici) io in schimb tre sa ma duc in fiecare zi la lucu si sa-mi f*t nervii cu tot felu' de dobi oricum bravo tie sa traiesti a acu am vazut traiesti in sanu lu' mama deutschland ... am priceput rockfabrik ceva?
 6. reply 1: is a tale toate? reply 2: is un pik invidios .... reply 3: un pik mai mult
 7. sper ca e voie cu piesa de trupa ... Grimegod____Cosmar_Prefabriqat.mp3
 8. madmozart

  Sa ne stim mai bine

  daca o sa citesti primul meu post o sa vezi ca de ceva vreme in chitarist si nu mai sunt basist (asta dupa ce am resuit sa-mi iau bas - ce sa-i faci asa-i modelu'), deci parerea ta nu se potriveste. pur si simplu nu simt piesa daca cant cu pana pe bas.
 9. madmozart

  Sa ne stim mai bine

  da asa e. oricum ce ma interesa pe mine e de ce unii folosesc pana si altii degetele la modul tehnic. de ex io daca cant cu pana nu simt corzile si nu pot sa am filingu si balansu pe care vreau sa-l impun piesei. e clar ca pana la urma fiecare are piticii lui pe creier si canta cum ii place lui si cum ii suna lui mai bine.
 10. madmozart

  Sa ne stim mai bine

  deci pana la urma ce mai buni basisti de greutati canta tot cu degetele la bass
 11. madmozart

  Sa ne stim mai bine

  durerile tin de studiu. cantatul cu pana la stiluri mai agresive nu e neaparat universal valabil. de ex. Steve DiGiorgio actualmente la Testament si ex Death si Cyinic
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.