Guest Jaymz Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Nu am mai postat de mult aici si m'am gandit sa mai pun si eu o melodie .. o piesa mai lenta de pe demo'ul Conflict .. melodie compusa la ora 4 dimineata si inregistrata in aproximatic 20 de ore si tot nu suntem multumiti de ea Conflict___Vise_Ucise.mp3
Guest Baumwolle Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Felixanu', felicitari pentru piesa!Din punctul meu de vedere ti-a iesit admirabil.Ai o bila neagra insa pentru calitatea slabuta a inregistrarii - undeva in primul minut s-a auzit nasol rau de tot.Au fost si cateva gherle, dar cui ii mai pasa? Oricum, esti mare! Jaymz, piesa voastra nu e deloc rea, desi are serioase lipsuri, si anume absenta bateriei si a basului(pe asta eu nu l-am auzit, s-ar putea totusi sa ma insel) si in general, monotonia, nu se intampla nimic interesant pe parcursul piesei, nici o schimbare de ritm, de efect, nici un tipat al vocalului...Legat de vocal, ar fi frumos sa aiba mai mult curaj, sa se "infiga" in melodie...Versurile mi s-au parut destul de reusite.Felicitari!
Guest miriapod Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Nu am mai postat de mult aici si m'am gandit sa mai pun si eu o melodie .. o piesa mai lenta de pe demo'ul Conflict .. melodie compusa la ora 4 dimineata si inregistrata in aproximatic 20 de ore si tot nu suntem multumiti de ea mie mi-a placut piesa si fara tobe, nu se simte nevoia. one thing - partea vocala.. imi aminteste de luna amara.. somehow
Guest seraphx Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Jaymz, piesa voastra nu e deloc rea, desi are serioase lipsuri, si anume absenta bateriei si a basului(pe asta eu nu l-am auzit, s-ar putea totusi sa ma insel) omul sigur are si bass itzi zic eu se aude.. chiar daca cam prost si p partea de versuri incet de tot
Guest Baumwolle Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Asa este, la o reascultare am auzit si basul...Ma bucur ca m-am inselat.
lukeblue Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Fooling around ...;chitara aia chiar canta singura
Marius T Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 (edited) Si compozitie proprie asa dupa sentimentul care il aveam la ora asta. Numele piesei spune tot.... of face figuri netu .. Edited February 11, 2006 by Marius T
Guest Baumwolle Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Marius, mie mi-a placut!A sunat fals in unele locuri, dar nu-i bai.Keep it up!
Guest hututui Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 bautura nu e buna! sa stearga careva panarama asta de post, ca mi-e rusine
Guest nico Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Nu dati prea tare cu rosii, pentru ca de la un Reghin din anii '80 n-ai ce sa ceri... dau vina pe chitara pentru incompetenta mea... Sleep_walk.mp3
Guest arosulescu Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 hai salut ... ei bine daca nu am reusit sa va enervez pana acum ... poate o fac acum... traiasca carnatii
Guest seraphx Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 (edited) super misto melodia.. nici nu am realizat cand s`a terminat cu toate ca la sfarsit ai cam bagat niste noise.. asa cam multishor dar nu conteaza.. , bravo Edited February 12, 2006 by seraphx
Guest arosulescu Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 super misto melodia.. nici nu am realizat cand s`a terminat cu toate ca la sfarsit ai cam bagat niste noise.. asa cam multishor dar nu conteaza.. , bravo multam fain... trag in cele mai rudimentare conditii...( nici macar casti nu am.... nu e telenovela e adevar...)
Killahead Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 (edited) Hi there, bag 3 cover-uri "usor" schimbate si cu drepturi de autor platite. Sariti pe ele! I_Gabbiani___Il_mio_amore_per_te.mp3 I_Gabbiani___Un_angelo_non_e.mp3 I_Gabbiani___Corazon_espinado.mp3 Edited October 10, 2007 by Killahead
Guest Baumwolle Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 (edited) Un Om, felicitari!Las-o incolo de chitara, ca suna chiar asa de rau precum zici Niste delay pentru a-ti imbunatati sustain-ul nu ar fi stricat... Arosulescu, foarte misto! Pacat de bateria aia, se aude prea incet si e pe langa ritm in unele locuri... Killahead, dintre piesele postate de tine, nu am ascultat decat "Corazon espinado".Chitara suna foarte misto...Ce nu mi-a placut insa e vocea, ii lipsesc mingile("the balls" )...Si bateria are parca un pic prea mult reverb...Oricum, per ansamblu, e foarte frumos! Edited February 12, 2006 by Baumwolle
Killahead Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 (edited) Un Om, felicitari!Las-o incolo de chitara, ca suna chiar asa de rau precum zici Niste delay pentru a-ti imbunatati sustain-ul nu ar fi stricat... Arosulescu, foarte misto! Pacat de bateria aia, se aude prea incet si e pe langa ritm in unele locuri... Killahead, dintre piesele postate de tine, nu am ascultat decat "Corazon espinado".Chitara suna foarte misto...Ce nu mi-a placut insa e vocea, ii lipsesc mingile("the balls" )...Si bateria are parca un pic prea mult reverb...Oricum, per ansamblu, e foarte frumos! Bine ca nu eu sunt responsabil pentru sound-ul trupei , decat cel al chitarii. Eu sunt "doar" chitaristul si de mine ti-a placut! Intrebare: suna misto sau e cantata misto? Pentru mine e o diferenta Mersi de apreciere. Vocalul va fi dat afara cat de curand, avem altul in plan. Aici inca mai avea balls, sa-l vezi acum... Tobele sunt Roland electronice, ma rog, nu e treaba mea. Edited February 12, 2006 by Killahead
Guest Baumwolle Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 (edited) Mi-au placut atat felul in care e cantata, cat si tonul chitarii...Daca era data la un volum mai mare era si mai bine Edited February 13, 2006 by Baumwolle
Killahead Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Mi-au placut atat felul in care e cantata, cat si tonul chitarii...Daca era data la un volum mai mare era si mai bine Eheei, tu crezi ca sunt de capul meu? Aici e disciplina....
Killahead Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Asa vad eu iarna.. sau asa o aud. Pentru "percutie" am prins niste corzi cu o mufa SVIDEO.. am dezacordat ca sa nu se rupa sau.. Partea haioasa este ca viscolul ala sunt eu huruind cu gura in cutia de rezonanta Sper sa va placa People=Shit Geiger=God
Geiger Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 WOOOOW! Multumesc mult! Promit ca mai vin cu nebunii!
Killahead Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 (edited) WOOOOW! Multumesc mult! Promit ca mai vin cu nebunii! Nebunii? Nu!!! Edited February 13, 2006 by Killahead
s0rin Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 killahead mi-a placut foarte mult cum ai cantat pe corazon espinado. ma incumet si eu sa postez o piesa. clabuci.mp3
Guest spyked88 Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 mda... am "refăcut" improvizaţia pe melodia asta, cel puţin la fel de grăbit, din cauza Luceafărului. not a big improvement, dar nici nu aş putea spune că mai am mare lucru de făcut pe backing track-ul ăsta momentan. damn, n-am mai postat nimic serios de ceva timp. soon to come... spyked_prrrr_blues_2.mp3
madmozart Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 sper ca e voie cu piesa de trupa ... Grimegod____Cosmar_Prefabriqat.mp3
Guest neshi3 Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 si eu am avut asa ceva ma kaut si postez si eu cred ca o melodie ))
Guest nico Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 ...am cam luat-o pe aratura cu asta... versiunea originala e cu muult mai frumoasa. Nico_Prelucrare_R.Grapow.mp3
Hix Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Knocking on Heaven's door inregistrat aseara . Sper sa va placa. knocking.mp3
Guest spyked88 Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 ... nu mă întrebaţi cum am scos chestia asta, încă stau şi mă uit câş la mine însumi. vă rog, aplauze, roşii, ouă, ce vreţi voi. spyked_escape.mp3
Recommended Posts