Guest bogdan16 Posted April 28, 2012 Share Posted April 28, 2012 Am si eu o problema zic eu destul de serioasa, daca imi puteti da niste sfaturi ceva NU vreau sa ma plang prea mult, dar de aproximativ 6 luni am o problema destul de majora cu vcea care avanseaza pe zii ce trece....am ajuns sa nu mai pot canta nici macar 5 minute , dupa o piesa incepe sa ma usture gatul foarte tare am impresia ca am ceva in gat pe care nu il pot inghiti si inghit incontinuu pur si simplu mi se inclesteaza gatul. Inainte era totul perfect..Am fost la doctor de vreo 6 7 ori , mi-am scos si amigdalele, am facut si tratament de reflux gastro-faringian, nu am noduli pe corzi nu am polipi pe corzi.....nu stiu ce sa fac......... si am nevoie sa cant am facut si pauza 2 luni si ceva degeaba ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UrsulBrun Posted May 15, 2012 Share Posted May 15, 2012 http://crazydiamonds.ro/ trupa noastra - cu vocal subsemnatul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bolocan S. Sebastian Posted May 21, 2012 Share Posted May 21, 2012 Unchain my heart - Seba.mp3 Hai sa incerc si eu sa ma afirm 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian Nitulescu Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 Salutare caut si eu vocal/vocalista din Timisoara pentru trupa ATTIS,cam asa suna trupa...http://www.youtube.com/user/attis2011?feature=mhee contact Adi 0724 457 577 Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ruxa Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 asta-s eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Filiptav Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 Salut! Sunt Filip, Vocal si chitara . Am si cateva piese proprii. Am pus aici un demo. Este vreo trupa in cautare de vocal, sau de un proiect? Mail: tavi.filip@yahoo.com Demo Aujourd'hui.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mircea Ch Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Un mic cover pentru voi ! http://www.youtube.com/watch?v=FCoUVWmAPvI 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlad H. Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Sunt eu putin obosit cred..dar vocea nu se aude..sau e pe vreo frecventa inalta?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iulian Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 (edited) Salut, Nu-s vocal dar imi place sa ma mai joc si cu vocea. Wait for sleep de la Dream Theater: http://forums.rgc.ro/topic/75351-iulian-galeria-mea-cu-chestii/page__view__findpost__p__752648 Edited March 6, 2013 by iulian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mircea Ch Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Va place? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ruxa Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Va place? ! clar imi place! bravo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ammons Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 Un mic cover pentru voi ! I Numele cam seamănă cu Boyce Avenue, pe care-i cam știe lumea ... eu aș mai fi ”îngrășat” un pic chitara, sună cam prea anemic. Și e puțin dezacordată, mai multă atenție ... Va place? .... (sunday morning) E o regulă pe care puțini o respectă: cânți ceva în limbă străină, ai grijă la versuri, nu-ți zic cu rea-voință. Sunday morning rain IS (nu IT'S) falling. STEAL (nu SHARE) some covers, share some skin. O să zici că-s obsedat. Crede-mă, contează. Ori cânți lalala (nu-i nici o problemă), ori cânți versuri, nu-s puse acolo ca să te ajute cu silabele ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mircea Ch Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 Adevărat, nu o iau în nume de rău sunt conștient de greșelile facute , ele se repară in timp cu mai multă atenție. Link to comment Share on other sites More sharing options...
biank85 Posted March 29, 2013 Share Posted March 29, 2013 hello...postez sa ma aflu si eu in treaba http://www.youtube.com/user/biank85/videos?flow=grid&view=0 enjoy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest edycatalin Posted April 5, 2013 Share Posted April 5, 2013 Trupa de Groove/Thrash caut vocalis in Bucuresti !!! detalli YM: metall_greu FB: edy catalin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bolocan S. Sebastian Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
erdas Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 Salut la toti am si eu o inregistrare facuta in fl studio cu microfon de 40 de lei. Recomand egalizatorul pe rock. Link to comment Share on other sites More sharing options...
erdas Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 (edited) Inca un cover retardat CLASSICO=TENACIOUS D Se aude negativul cam tare da asta e. Si caut trupa rock in Constanta. Cine ma doreste cu o pasiune arzatoare 0742 515 909 erdal_big@yahoo.com Edited August 1, 2013 by erdas Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 Se cauta vocal. Detalii mai multe aici: http://forums.rgc.ro/topic/88296-trupa-scarlet-starlet-cauta-vocal-si-tobosar Link to comment Share on other sites More sharing options...
ammons Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 Las-o moarta cu sfaturile astea ca nu stii ce vorbesti mai cauta prin versurile de afara si nu spune tu reguli invatate din manualu' de limba engleza a lui Bantas. Engleza de la scoala e buna in sala de clasa si atat. Amice. 1. Sunt păreri, nu sfaturi. Este un FORUM pe care lumea își exprimă PĂREREA. E dreptul meu. Nu-ți convine, ia pastile. Nu vei găsi în toate postările mele una singură care să vrea să jignească, așa, din superioritate. Postarea mea a fost menită să îl ajute pe cel ce a postat, nu să critice (și așa a și luat-o, după cum ai văzut). Iar versurile acelea AȘA SUNT. 2. Prin versurile de ”afară” caută tu, tinere. Eu probabil știu pe rost mai multe decât ai auzit tu. 3. Dacă niște reguli sunt stupide numai pentru că există atunci da, ai dreptate. Probabil te numeri printre cei care vorbesc cu ”Decât atâta vreau, să cântă și gura mea ceva”. Probabil că te deranjează și că la o gamă majoră semitonurile sunt între treptele III-IV și VII-VIII. Nu, asta nu înseamnă iiv iv și nici vii, viii. Sunt numerale. Vin de la romani. Un fel de bantași. Există multe informații despre ei pe interneturi, au inventat chestii. 4. Întâmplător, Andrei Bantaș (pe care nu, nu l-am prins, a murit când eram copil) chiar a fost cam șmecher. La fel și Levițchi, Duțescu și alte nume care probabil nu-ți spun nimic. Paradoxal însă, eu nu am învățat engleza la școală pentru că sunt vorbitor nativ. Caută frumușel în dicționar și vezi ce-nseamnă. Dacă n-ai dicționar (unele poartă numele lui Bantaș, Doamne ferește), caută pe Wikipedia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rhum Lavinia Posted September 26, 2013 Share Posted September 26, 2013 Salut! Ma numesc Lavinia si caut trupa pentru proiecte #acustic #pop-rock #balkanmusic #etnicfusion. Atasez si o inregistrare (de acum cativa ani..) dar, cred, relevanta pentru topic. Va multumesc anticipat pentru orice luare in considerare a prezentului topic. Cu prietenie, Lavinia DEMO Lavinia Marin_Black Velvet.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
crichton Posted September 26, 2013 Share Posted September 26, 2013 Salutari cordiale! Asta este o piesa a trupei mele, OverDrive, cu subsemnatul la microfon. Inregistrarea a fost facuta in februarie si de-abia ma apucasem de cantat cu vocea, mi s-a imbunatatit skill-ul intre timp Orice parere este binevenita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest alexnanu Posted October 5, 2013 Share Posted October 5, 2013 BUNA ZIUA. AM UN RESTAURANT UNDE ORGANIZEZ NUNTI, PETRECERI, BOTEZURI ETC. SI VREAU SA ADUN INSTRUMENTISTI SI FETE SAU BAIETI CU VOCE PTR. A CANTA IN SALA ACEASTA SI NU NUMAI. REL LA TEL 0742777755 ALEXANDRU NANU. PTR CASTING TELEFONATI LA NR DE MAI SUS Link to comment Share on other sites More sharing options...
kontiki Posted October 18, 2013 Share Posted October 18, 2013 Ma bag si eu cu una !lady in red mp3.mp3lady in red mp3.mp3lady in red mp3.mp3 Haideti cu criticile ! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 (edited) @kontiki: Suna foarte bine dupa urechea mea dar nu-mi dau seama cat % e procesare si cat e vocea ta. Oricum e clar ca o voce lucrata si ai ceva experienta la activ SAU esti foarte bun pe partea de procesare. Oricum ar fi, rezultatul e ok mai ales tinand cont ca nu e chiar o piesa usoara. Edited October 19, 2013 by sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
kontiki Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 Am folosit mixer Behringer (cel mai ieftin ) si un shure sm58, Placa de sunet onboard , piesa invatata cu 2 ore inainte, motiv pt care am si ratat cateva note. Ca efect am folosit putin delay din mixer Tx pt feedback Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 (edited) @kontiki: Nu la calitatea inregistrarii ma refeream ci strict la interpretare si voce. Si adica vrei sa spui ca nu ai deloc experienta, n-ai studiat nimic nici acasa de unul singur, nici lectii de canto, n-ai cantat pe nicaieri, ai pus si tu mana pe un microfon si in 2 ore ti-a iesit asa, cu atat mai mult cu cat nu cunosteai piesa? Mai sa fie... Edited October 19, 2013 by sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ValeChitara Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 Cred ca a invatat piesa in 2 ore, nu ca a invatat sa cante in 2 ore. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 (edited) Asta a si spus de altfel, dar cu toate astea mi s-a parut ca pozeaza in amaror/incepator ceea ce personal nu cred. Daca asta e vocea bruta/nestudiata e mare lucru. Oricum ar fi, de aici suna bine pentru o intregistrare amatoriala. @kontiki: Oricum nu te umfla in pene, e doar parerea cuiva ca nu canta la voce dar pretinde ca are o ureche destul de buna si caruia ii scartaie timpanul destul de usor Edited October 19, 2013 by sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
kontiki Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 Desi am mai cantat din cand in cand, nu am nici o inregistrare de calitate, ceea ce ma face sa fiu tot amator din pct meu de vedere. Asadar, vreau sa capat ceva experienta la capitolul asta, asa ca impresiile voastre sunt binevenite ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts