www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

erdas

Active Members
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Constanta

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

erdas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. Genuri abordate, rock, pop, jazz, blues, funk...
  2. Salut care-i treaba...n-ai mai dat nici un semn de viata
  3. Salut, caut si eu o trupa in care sa cant, in Constanta. Orice gen, in afara de manele, populara etc...
  4. Salut mai e valabil...vocal aici, daca esti interesat...
  5. Salut, am 28 de ani, sunt din Constanta, si sunt in cautare de un chitarist pentru a forma un duo acustic. Cam asa suna vocea mea pentru cine este interesat. Am mai multe melodii pe canal in caz ca aceasta nu resuseste sa satisfaca urechile, insa aceasta e o creatie proprie.
  6. erdas

    Vocalist

    Salut, sunt vocalist si caut o trupa in care sa cant. Abordez orice gen, in afara de manele si populara. 0720804088 Constanta.
  7. Salut, ma numesc Eddie si sunt in cautarea unei trupe de rock din Constanta, pe postul de vocal. Ma gasiti pe gothical4321@yahoo.com sau numarul de telefon 0731816454.
  8. Salut la toata lumea. In principiu, vreau sa cant intr-o trupa de rock, orice subgen e binevenit, vin sa dau auditie, nu e problema, cine are nevoie de un vocal serios, care se tine de treaba, trimite un mesaj si stam de vorba.
  9. Salut am si eu o problema. Doresc sa achizitionez o chitara electrica de genul http://www.mcmusic.ro/chitare/electrice/ibanez-grx20-chitara-electrica-grx20.html si vreau sa o conectez la calculator. Merge sa o bag direct prin placa audio onboard realtek hd sau trebuie vreun preamplificator ceva. Am sistem 5+1 da nu stiu cati wati are. Nu prea ma pricep la chestiile astea. Va multumesc pentru ajutor.
  10. 0742 515 909 erdal_big@yahoo.com
  11. Ma numesc Erdal si doresc sa infiintez o trupa in Constanta. Am deja un chitarist, de aceea caut un tobosar si un bassist. Daca nu, macar inca un chitarist. Cantam orice subgen, in afara de black si death metal. 0742 515 909 erdal_big@yahoo.com Postez aici niste inregistrari de pe youtube facute cu un microfon+casti.
  12. Solist vocal rock si metal orice subgen ( mai putin black\death metal) doresc sa infiintez o trupa rock. Am deja chitarist, ar mai fi nevoie de tobosar si bassist, sau daca nu, macar de inca un chitarist. Am aici niste inregistrari facute in fl studio cu un microfon+casti.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.