Guest darkamaryllis Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 salutari!! super tare topic si multe voci bune pe aici , mi-e cam frica sa postez o inregistrare, but here i go.... o inregistrare destul de "primitiva", dar dupa parerea mea s aude bine falling again, lacuna coil va rog niste pareri !!! falling_again_2.wma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MieZu Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 (edited) Salut, Am uploadat si eu 5 piese ale trupei mele - RockHouse din Alba Iulia. (daca dati click pe signature, puteti asculta mai multe piese!) 1__RockHouse___Stand_Up.mp3 2__RockHouse___Down.mp3 5__RockHouse___No_Arms.mp3 RockHouse___Violet.mp3 RockHouse___Coma.mp3 Nu stiu daca era o regula de "participare" la topic, dar cele 5 piese sunt home recording, compozitii proprii trupei, iar versurile imi apartin. (nu ma laud, doar mentionez ) Am folosit: 1. Mic Shure Beta58 + Spitshield si Stativ (duuu'h) 2. Preamp Art MP Tube 12ax7. 3. Compresorul dintr-un procesor Roland GP8 rack de chitara 4. Soundblaster Live! 5. Corectii si editari din Adobe Audition 1.5 Sper sa va placa... 4 all the vocals up there Edited May 12, 2008 by MieZu Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirceab Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 Un vocalist în cãutare de colaborãri pop/rock: Orlando Marian Dincã Demo voce: http://www.youtube.com/user/orlandomario68 Contact: 0721 616781, 0349 408278 Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalipsa Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 aia cu burb e f tare:))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ender_Eugen Posted August 18, 2008 Share Posted August 18, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metabog Posted August 18, 2008 Share Posted August 18, 2008 Sunt tare curios, a inregistrat cineva un cover vocal dupa Dream Theater, piesele mai grele la voce gen Metropolis sau Learning to Live sau Innocence Faded. Eu repet si exersez zilnic sa-mi cresc vocal range-ul, si pot sa zic ca pot sa cant majoritatea pieselor dar unele note nu vad cum ar putea sa le atinga altcineva inafara de LaBrie :-)). Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted August 19, 2008 Share Posted August 19, 2008 De ce sa nu postez si eu ceva legat de voce?Sunt vocal de cand m-am nascut, stiu ca cant aproape orice. Cu toate astea, nu am fost niciodata lead-vocalist (ba da, de multe ori, dar nu oficial) Am postat la galeria mea un mic fragment video. Linkul il aveti mai jos. Astept comentarii http://forums.rgc.ro/index.php?act=Attach&...ost&id=7778 Fain cunosc un chitarist care m-a intrebat ce gasim noi astia in blues , vad /aud ca si tu incepi sa gasesti cate ceva. Foarte fain DAR prea scurt . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metabog Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 (edited) *edit* Am scos, o sa pun cand mi se pare ca imi iese mai bine. Move along, there's nothing to see here. Edited September 1, 2008 by Metabog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metabog Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GabiGheorghiu Posted September 11, 2008 Share Posted September 11, 2008 (edited) Ei hai ca ma bag si eu la una mica. Piesele sunt bune, cred eu... Just covers... Trase acasa cu un microfon de calculator de 12 roni (d'ala cu casti). Feeling_good_Master.mp3 Papa_loved_mama.mp3 And_I_am_telling_you_I__m_not_go_away.mp3 ....si btw, caut trupa... ca m-am cam saturat sa cant in baie.... Edited September 11, 2008 by jakman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metabog Posted September 13, 2008 Share Posted September 13, 2008 Ei hai ca ma bag si eu la una mica. Piesele sunt bune, cred eu... Just covers... Trase acasa cu un microfon de calculator de 12 roni (d'ala cu casti). Feeling_good_Master.mp3 Papa_loved_mama.mp3 And_I_am_telling_you_I__m_not_go_away.mp3 ....si btw, caut trupa... ca m-am cam saturat sa cant in baie.... That was... amazing. Incredibil. Am ascultat cu placere. Eu ma las. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GabiGheorghiu Posted September 13, 2008 Share Posted September 13, 2008 Multam fain Metabogule. De ce naiba sa te lasi bre? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest puf puf Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 hmm de trei luni nu a mai postat nimeni? imi permit sa pun un cover ...home made. astept pareri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest puf puf Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 (edited) multam fain. din pacate daca as zbiera la microfonul meu de birou nici mama lu' adobe audition nu ma mai scoate din *****..dar ne putem vedea live sa iti dovedesc Edited January 6, 2009 by puf puf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metabog Posted February 24, 2009 Share Posted February 24, 2009 Symphony X - Inferno (Unleash the Fire) Incercarea mea... nu e toata piesa dar m-am trezit sa inregistrez la 12 noaptea si se supara vecinii daca ma strofoc sa ating notele inalte. O sa incerc sa trag partea a doua maine sau alta data. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GabiGheorghiu Posted March 16, 2009 Share Posted March 16, 2009 multam fain. din pacate daca as zbiera la microfonul meu de birou nici mama lu' adobe audition nu ma mai scoate din *****..dar ne putem vedea live sa iti dovedesc Bravos Puf Puf. felicitari. Prea misto timbrul iar faptul ca parca o ascultam pe Anouk prin concertele de inceput m-a rupt in doua. Ai putin de lucru la control cand tre' "sa-ti dai drumul" dar ala se rezolva cu putin cantat si nimic mai mult. In ceea ce priveste tremolourile... neeeaaahhhh... las-o-asa. Vine si ala dupa o perioada de cantat. Mi-a placut tare mult. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest puf puf Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 Bravos Puf Puf. felicitari. Prea misto timbrul iar faptul ca parca o ascultam pe Anouk prin concertele de inceput m-a rupt in doua. Ai putin de lucru la control cand tre' "sa-ti dai drumul" dar ala se rezolva cu putin cantat si nimic mai mult. In ceea ce priveste tremolourile... neeeaaahhhh... las-o-asa. Vine si ala dupa o perioada de cantat.Mi-a placut tare mult. multumesc, din pacate, nimeni nu ma vrea in trupa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest serng Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 Pun si eu un cover, sunt curios ce zice lumea din domeniu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Till_Akysha Posted December 14, 2009 Share Posted December 14, 2009 Deci asta e forumu si siteu pe care zice lumea ca-si gaseste trupa, si eu care cant de ani de zile tot ofilit am ramas:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micutu JBJ Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 Oh God ! Nu-mi permite internetul momentan sa downloadez toate melodiile , dar te asigur Azraelle ca imediat ce se remediaza problema trag toate melodiile puse de tine si le ascult pana imi bubuie difuzoarele la boxe . Am reusit sa trag doar Ochii tai , n-am cuvinte .. Dar stii ce ma intreb ? Cum de la Eurovision se duc tot felu' de tufe si tu , cu vocea asta , care mie imi place la nebunie , stai acasa ? ) Si inca ceva .. fara gluma ) , esti singura printre putinele voci feminime pe care le ascult , dar sa imi si placa , e o raritate . Melodia se tot repeta inca de la 8 cred , acum e 12 , si tot nu m-am plictisit de ea ! Asta vroiam sa-ti spun , ca ai o voce nemaipomenit de frumoasa . Venind vorba de cantat , in urma cu ceva timp mi-am achizitionat o chitara . Pur si simplu , fara muzica nu pot sta . Orice fac , fac cu muzica . Si cand am vazut ca pot canta Nothing else matters , One , Fade to black , Kashmir , Sweet Home Alabama , Wanted dead or alive , pur si simplu plangeam neincetat . Chiar si acum , dorinta mea de a canta , este imensa . Pe langa chitara unde fac ce fac si poate invat , I WANNA SING . Ma ajuta sa ma descarc si mai ales imi PLACE! Dar am niste probleme , pe care le sesizez eu dupa ce ma inregistra ( ce-i drept , la un iRiver ) . Vocea mea produce cateodata un .. bazait sa zic asa , o vibratie ce nu-si are locul la anumite note . In alta ordine de idei , am vazut ca aria , sau raza , vocala este destul de mare ( zic eu ) . Daca detin o chitara , o pot determina ? Sau se foloseste numai pianul ? Precizez ca nu am absolut nici o notiune de teorie muzicala , stiu doar sa cant dupa TAB ( greu dom'le .. ) . Sau pot merge pe principul ... daca poti canta gama Do Major de 2 ori -> 2 octave ? Nu radeti daca spun numai tampenii .. dar nu stiu ) . Cu cantatul , imi doresc asa mult sa reproduc anumite pasaje din melodii , de scol toti oamenii pe o raza de 2 km ) . In caz ca ascultati Sebastian Bach (ex-SKID ROW stiti.. ) . Asta e tot ce am avut de zis ... o seara cat mai placuta ! DAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anahi Posted February 18, 2010 Share Posted February 18, 2010 Foarte tare....inseamna ca esti devotat muzicii:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest lestat1 Posted June 10, 2010 Share Posted June 10, 2010 Hai ca pun si eu ceva covere:D...sper sa va placa:D...scuzati calitatea:)) last_fight.wma sting.wma tears_don_t_fall.wma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladimir Tepes Posted June 10, 2010 Share Posted June 10, 2010 sper ca aici intra si cover-istii de porci injunghiati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest adelin007 Posted June 13, 2010 Share Posted June 13, 2010 )))) calitatea e calitativ destul de slaba:)))))) bun asha!!!!! scuzati-mi 'terminarea' :-< Frumos..imi place vocea ta:D..ai nevoie doar de un tuner de chitara:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nicky_tour Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Buna! o voce feminina din Constanta gasesc si eu pe aici? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dgeekoo Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Buna! o voce feminina din Constanta gasesc si eu pe aici? Ce stil canti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nicky_tour Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 (edited) imi trebuie o solista pentru restaurant in Mamaia (deschis si iarna) http://formatiatriumph.cabanova.com/ Edited July 13, 2010 by nicky_tour Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micutu JBJ Posted July 28, 2010 Share Posted July 28, 2010 http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=48664 Me and my voice. Salutare ! PS : cover dupa Always by Bon Jovi si Enter Sandman ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
liviusnop Posted July 28, 2010 Share Posted July 28, 2010 uite ceva de la craciun ... sunt 2 melodii cu vocea si una instrumentala .. zic ca au iesit ok ..astept pareri chiar si despre instrumental ! ... eu sunt in mijloc vocal stiu ca efectul chitarii mele nu a fost cel mai fericit dar c'est la vie ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest XLauraX Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 (edited) Ei hai ca ma bag si eu la una mica. Piesele sunt bune, cred eu... Just covers... Trase acasa cu un microfon de calculator de 12 roni (d'ala cu casti). ....si btw, caut trupa... ca m-am cam saturat sa cant in baie.... Superb !! Imi place foarte mult.. Canti extraordinar!! As incerca si eu sa pun niste melodii, dar imi e cam , nu prea am incredere in mine .. Nu sunt compozitii proprii, dar m-ar interesa ce credeti despre timbru, despre vocea mea .. Edited September 6, 2010 by XLauraX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts