Cosu Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 Home sweet home = bordeiaş Multumim frumos pentru dedicatie! BINE AI VENIT! Link to comment Share on other sites More sharing options...
michel2233 Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 TB_TM, super funny!Old time, old times... Multam' de urare mai ionita_din_clejani ... bine oi venit la noi pe forum ... pe aici lumea obisnuie' sa ureze mai mereu cate ceva ... sper sa o mai faci si tu ... hai sa traiesti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nico Posted October 28, 2005 Share Posted October 28, 2005 Asa e cand n-ai scule...trebuie sa incropesti cu ce ai... in fine, faceti si voi abstractie de eventualele gherle si aruncati cu feedbacku' dupa mine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ionita_din_clejani Posted October 28, 2005 Share Posted October 28, 2005 Home sweet home = bordeiaş Multumim frumos pentru dedicatie! BINE AI VENIT! Multam' de urare mai ionita_din_clejani ... bine oi venit la noi pe forum ... pe aici lumea obisnuie' sa ureze mai mereu cate ceva ... sper sa o mai faci si tu ... hai sa traiesti! multumesc pentru primirea calda! o sa incerc sa mai aduc cate ceva din incercarile mele pe aici, cand oi mai termina vreo bucata, poate la fel de picanta, desi n-o sa mai fie asa o surpriza. ma bucur ca ati gustat-o pe asta cum trebuie, fara resentimente. la multi ani, RGC! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ionita_din_clejani Posted October 28, 2005 Share Posted October 28, 2005 a, uite pentru cine vrea sa exerseze piesa, aveti aci atasat un fisier pentru Guitar Pro. sa aveti bafta! home_sweet_home.gp4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest spyked88 Posted October 28, 2005 Share Posted October 28, 2005 (edited) da' postează lumea, nu glumă. iar eu nu vreau să mă las mai prejos. blues again. ouch my thumb... P.S.: Cosu, nu puteam să las backing track-ul ăla de izbelişte. thx că l-ai pus pe topicul de blues . spyked_blues_in_e_practice.mp3 Edited October 28, 2005 by spyked88 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elethan Posted October 29, 2005 Share Posted October 29, 2005 Uite revin si eu cu ceva mai heavy as usual never_be_the_one_you_know.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB_TM Posted October 29, 2005 Share Posted October 29, 2005 (edited) Fratilor... sa va dea Dumnezeu sanatate! Am azi ceva mai mult de o luna de cand m-am bagat si eu pe RGC. Pe vremea aia stiam doar acordurile primare (nu toate ) si mai cate un intro de la ceva melodii... De retinut faptul ca nici macar nu aveam kitara electrica iar cea pe care o am acum am primit-o cadou tot din partea unui membru al forumului.... Iata rezultatul unei luni printre voi! Nu-i cine stie ce dar... ce mi-a iesit acum pe moment... Edited October 29, 2005 by TB_TM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 Elethan, foarte misto, keep it up! TB_TM, efectul nu este cel mai bun posibil, incearca ceva mai dur.E foarte bine oricum, dupa numai o luna.Way to go! PS:cum ai facut tobele? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nico Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 Intre atatea metale, parca s-ar mai cere si ceva mai maleabil... O compozitie de-a mea...classical stuff... Muky, ce parere ai? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB_TM Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 PS:cum ai facut tobele? Thanks!... cu tobele... am decupat frumos in Cool Edit toba mare si percutia din Manawar - Warriors of The World si le-am pus frumos in Fruity Loops cum am vrut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest spyked88 Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 (edited) Fratilor... sa va dea Dumnezeu sanatate! Să-ţi dea şi ţie, să ne încânţi cu cât mai multe melodii. Şi apropo de un an de RGC, poimâine se fac vreo 7 luni de când m-am înregistrat (din fericire nu sunt o păcăleală de 1 aprilie) şi îmi aduc aminte că am postat un blues pe vreo 2 chitări acustice la început. Mai bag ceva de genul ăsta, o melodie despre muribunzi, cum îi aşteaptă moartea pe la uşi, nu pun versurile fiindcă nici vocea n-am înregistrat-o. Şi nici calitatea nu e impresionantă, dar poate mă veţi scuza. Se rezolvă când fac rost de scule. spyked_death_at_the_door.mp3 Edited October 30, 2005 by spyked88 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hihi Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 spyked, frumos blueusul. parca titlul melodiei nu prea se potriveste cu ce canti tu acolo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dmc Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 spyked, frumos blueusul. parca titlul melodiei nu prea se potriveste cu ce canti tu acolo corect. trebuia ceva de genu "death walks behind you" Link to comment Share on other sites More sharing options...
michel2233 Posted October 31, 2005 Share Posted October 31, 2005 Hai felicitari la toata lumea pentru piesele postate ... Un_Om ... spyked88 ... TB_TM ... Elethan ... v-am ascultat pe toti cu placere, ca de obicei. Michel2233_People_Song_1martie2003.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest arosulescu Posted October 31, 2005 Share Posted October 31, 2005 Elethan.. nisto .. continua piesa ca e tare( nu conteaza ca-i a ta sau nu ) Tu faci si armonia? ( mi-a placut un pic mai mult decat soloul... e mai promta si mai exacta putin ) Bravo Tb Tm... fii foarte atent la gama de blues sau pentatonica.. nu rau pentru inceput Elethan.. misto .. continua piesa ca e tare( nu conteaza ca-i a ta sau nu ) Tu faci si armonia? ( mi-a placut un pic mai mult decat soloul... e mai promta si mai exacta putin ) Bravo Tb Tm... fii foarte atent la gama de blues sau pentatonica.. nu-i rau pentru inceput Ionita din clejani... super misto tema dar....DU-O LA CAPAT f***-i Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muky Posted October 31, 2005 Share Posted October 31, 2005 Intre atatea metale, parca s-ar mai cere si ceva mai maleabil... O compozitie de-a mea...classical stuff... Muky, ce parere ai? Hmm Sper sa nu te superi dar suna tot a studiu . Un sfat: daca ai putea canta prima parte mai curat si putin mai legat, si sa cresti viteza in partea 2-a, cred ca ar iesi interesant. Spor pe mai departe! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest spyked88 Posted October 31, 2005 Share Posted October 31, 2005 @hihi,dmc: păi iniţial m-am gândit la un "progressive death blues metal", dar din tot cârnatul ăla a rămas doar "blues". De fapt... n-am încercat să abordez moartea dintr-un punct de vedere prea morbid, dar mă întreb cum ar fi să sune donşoara cu coasa la uşă şi să nu răspund. De fapt nu mă întreb încă, fiindcă e prea devreme. michel, un lucru care mi-a gâdilat urechea la melodia aia e că începe şi se termină la fel. Ok, cred că încep să devin obsedat de chestiile astea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
felixanu' Posted October 31, 2005 Share Posted October 31, 2005 am reusit sa inregistrez si eu o mica piesa de chitara clasica (e un domeniu care mi-a placut foarte mult intotdeauna). se cheama Andante si e compusa de F. Carulli. sper ca macar Muky sa o aprecieze in vreun fel, desi e mult mai facila decat ce canta el... ah, e cantata pe electrica, asta e. enjoy! Felixanu____Andante.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted October 31, 2005 Share Posted October 31, 2005 Salut si bine v-am gasit! Ca un prim post am adaugat si eu o piesa...singura mea inreg de altfel, de pe la 16 ani cu inca un prieten cu 2 chitare acustice... Sper sa va placa Si as vrea sa mai bag una ca am mai gasit una...dar nu merge sa pun wmv`uri cica... Io_cu_Tavi__KakaMaka_.mp3 Semnat: Anonim Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB_TM Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 hehe... n-as prea zice "KakaMaka". Kiar e... really nice! welcome si sa ne ma inCANTI si pe viitor... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 Mersi Dar totusi, cum pun wmv? Chiar nu merge? Link to comment Share on other sites More sharing options...
michel2233 Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 Mersi Dar totusi, cum pun wmv? Chiar nu merge? Bine ai venit pe RGC ... incearca sa arhivezi zip ... exista totusi o limita de upload daca nu ma insel asa ca daca fisierul tau sare ceva mai mult de 10 mega nu o sa reusesti ... frumusica piesa ... nu am inteles la care din chitari esti tu ... Bafta si mai posteaza! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dmc Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 nu prea am mai avut timp sa mai inregistrez nimic eu de ceva vreme, plus ca am cam vandut niste scule, nu mai am amp, sper sa imi iau un unu nou weekendul asta. ieri am remixat niste chestii mai vechi, pun aici 2 dintre ele (a doua e piesa mea din duelul 3, la care am primit intemeiate critici la capitolul mixaj). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 Mersi michel, am inteles:) Eu sunt la solistica... amandoua sunt compuse de mine Si mai pun o piesa... inregistrata cu fratimiu tot p 2 acustice acu vr-o 4 ani pe recorderu ala de la windows 98. scuzati calitatea proasta. Semnat: Anonim Cata_Sorin.rar Cata_Sorin.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baragan Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 se pot pune melodii trase si cu trupa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 De ce nu Link to comment Share on other sites More sharing options...
michel2233 Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 se pot pune melodii trase si cu trupa? Chiar te rog ... eu am ascultat ceva de la voi ... cred ca o sa placa si celorlalti ... te asteptam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cearny Posted November 3, 2005 Share Posted November 3, 2005 Deoarece acest thread a ajuns la peste 1100 de reply-uri si e practic imposibil sa il parcurgi pe tot, va va fin inchis azi la 23:59. Maine, la 00:00 (adica dupa un minut de la inchiderea acestuia ) va fi disonibil 'Melodii Cantate de Noi #2' Al vostru, Seriful Curateniei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts