www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

Aoleu, ati continuat fara mine ?! :)

Despre pasivitate era vorba, de aia am deschis subiectul ... daca stai acasa ani la rand la putinele oportunitati de a-ti spune parerea, atunci n-ai dreptul sa ai pretentii, asta e, poate unora le convine situatia asta, poate au resurse independente de cine e la putere, nu stiu, bravo lor. Dar cine n-are, sa iasa la vot.

Chiar nu mai e nimic de demonstrat, nici nu tre sa fie pro rus -desi e, ca nu degeaba l-au interzis ukrainienii si moldovenii, ca nu-s prosti chiar toti; e doar anti-roman, individul, a fugit de la toate dezbaterile, acest mincinos unsuros care facea pe smecherul ca "sa vedem daca are curaj Nicusor Dan sa vina la dezbateri" ... iaca curajul lui. Cine are ochi de vazut, va vedea. Il doare fix in pix de "romanii" cu care sta in gura toata ziua. Gretos.

Nu sunt prostii, colega de forum, e foarte important cine ne va hotara soarta in urmatorii ani, daca va fi sau nu stabilitate, daca nu vor fugi toti investitorii cu greu atrasi, daca euroiul va sari in sus sau nu ... rate in euro, careva ? chirii in euro, ceva ? nu va afecteaza ?! Felicitari. pe mine da.

Posted
20 minutes ago, Variant said:

Aoleu, ati continuat fara mine ?! :)

Despre pasivitate era vorba, de aia am deschis subiectul ... daca stai acasa ani la rand la putinele oportunitati de a-ti spune parerea, atunci n-ai dreptul sa ai pretentii, asta e, poate unora le convine situatia asta, \

Pai ne tot spunem parerea de ceva timp pe chat. Unii isi mai dau cu parerea si pe Facebook, dar multi de aici nu folosim.

• Haha 1
Posted

- Investitori ? munca oamenilor aduce investitorului profit fara munca VS antreprenor autohton.
 Intre :
  Stalin-Hitler 
 Iliescu-Vadim
 Johannis-Dancila
 Ciuca-Ciolacu
 Simion - N. Dan

NU aleg NIMIC, ii resping pe amindoi.

SOS România: 
"Apel către puterile străine şi către politicienii din alte ţări: 
Nici unul dintre politicienii străini care îşi dau cu părerea despre România nu a rezolvat problemele de la el de acasă.   
- Vă plac candidaţii noştri ? - luaţi-i la voi în ţară, NU vă mai amestecați în alegerile din România! 
Din cauza voastră avem alegeri lovite de nulitate absolută și lovituri de stat".

Posted

Nu prea îmi face plăcere să mă bag la politică, dar simt nevoia să opinez in legătură cu un aspect destul de des întâlnit prin mass-media și nu numai și anume cel legat de retorica asta cu responsabilizarea până la culpabilizare a electoratului cu prezentarea la vot, ca responsabilitate civică.

Atunci când oferta politica este jalnică, o prezență masivă la vot nu face decât să-i legitimeze pe cei aleși și să le dea tupeu pe scena politică și să le legitimeze acțiunile, indiferent de consecințele asupra viitorului economic al țării.

Asta cu "răul cel mai mic" e o prostie, părerea mea. 

Cred că ar fi mai eficientă o prezență slabă la vot, astfel încât clasa politică să încaseze o palmă morală** și să vină cu o ofertă mai serioasă pe viitor. 

Dar, din păcate, nefiind o țară cu o putere economică care să o facă să-și poată stabili de sine stătător calea, alegerile nu sunt decât o iluzie temporară pe care o servim o dată la niste ani.

Părerea mea

**îi doare pe ei la bască de morală...

• Like 2
Posted (edited)

Apelul “Iesiti masiv la vot” ascunde in fapt trei optiuni, nu doua, din care doar una e “corecta”:

1. Nu iesiti la vot, deci sunteti inconstienti

2. Iesiti la vot, dar sunteti prosti, ca nu votati cum trebuie, deci nu se ia in considerare

3. Felicitari, ati iesit la vot!

Edited by SKU
  • Haha 1
  • Confused 1
Posted (edited)

Bă vouă nu vi se pare puțin cam suspect cum a început Simion să se dinamiteze, să dea mesaje "amenințătoare" pentru electoratul celuilalt și să o ardă pe afară pentru strângerea legăturilor cu partidele surori din afară - biznis de partid mai mult decât pentru susținere la prezidențiale?

Mai că i-ar fi zis cineva <start> și își sapă imaginea singurel ca să fie de așteptat rezultatul care nu-i așa, ne va face pe toți să răsuflăm ușurați că am scăpat de ruși.

Zic și eu.

Edited by apocapsile
Posted

Aha, am inteles ... nu iesi la vot, sa dai o "palma" 🤣 politicienilor ... ok, or sa planga, ce mai ... in afara ca ei exact asta vor, si pe asta au si contat 35 de ani, TOT O SA IASA CINEVA! nu e ca si cum daca nu mergi la vot nu o sa iasa nimeni si mai facem alegeri pana o sa fie pus pe lista cine vrea fiecare din tara asta in parte! e penibila gandirea asta.

Daca nu intelegi de ce avem acum democratie si ca asta e singura metoda prin care poti sa-ti exprimi libertatea, e foarte trist. Speram sa nu fie nevoie de voi cei care vreti sa stati acasa. :D

• Like 1
Posted
1 hour ago, Variant said:

Aha, am inteles ... nu iesi la vot, sa dai o "palma" 🤣 politicienilor ... ok, or sa planga, ce mai ... in afara ca ei exact asta vor, si pe asta au si contat 35 de ani, TOT O SA IASA CINEVA! nu e ca si cum daca nu mergi la vot nu o sa iasa nimeni si mai facem alegeri pana o sa fie pus pe lista cine vrea fiecare din tara asta in parte! e penibila gandirea asta.

Daca nu intelegi de ce avem acum democratie si ca asta e singura metoda prin care poti sa-ti exprimi libertatea, e foarte trist. Speram sa nu fie nevoie de voi cei care vreti sa stati acasa. :D

Tu ai votat timp de 35 de ani si uite unde ne-ai adus. E numai vina ta, ca ai votat. De ce ne faci asta la fiecare patru ani? Cu ce ti-am gresit, de ne chinui asa? Ce ai cu noi?

:trosc::trosc::trosc::trosc:

• Haha 1