Variant Posted 7 hours ago Author Posted 7 hours ago Aoleu, ati continuat fara mine ?! Despre pasivitate era vorba, de aia am deschis subiectul ... daca stai acasa ani la rand la putinele oportunitati de a-ti spune parerea, atunci n-ai dreptul sa ai pretentii, asta e, poate unora le convine situatia asta, poate au resurse independente de cine e la putere, nu stiu, bravo lor. Dar cine n-are, sa iasa la vot. Chiar nu mai e nimic de demonstrat, nici nu tre sa fie pro rus -desi e, ca nu degeaba l-au interzis ukrainienii si moldovenii, ca nu-s prosti chiar toti; e doar anti-roman, individul, a fugit de la toate dezbaterile, acest mincinos unsuros care facea pe smecherul ca "sa vedem daca are curaj Nicusor Dan sa vina la dezbateri" ... iaca curajul lui. Cine are ochi de vazut, va vedea. Il doare fix in pix de "romanii" cu care sta in gura toata ziua. Gretos. Nu sunt prostii, colega de forum, e foarte important cine ne va hotara soarta in urmatorii ani, daca va fi sau nu stabilitate, daca nu vor fugi toti investitorii cu greu atrasi, daca euroiul va sari in sus sau nu ... rate in euro, careva ? chirii in euro, ceva ? nu va afecteaza ?! Felicitari. pe mine da.
SKU Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 20 minutes ago, Variant said: Aoleu, ati continuat fara mine ?! Despre pasivitate era vorba, de aia am deschis subiectul ... daca stai acasa ani la rand la putinele oportunitati de a-ti spune parerea, atunci n-ai dreptul sa ai pretentii, asta e, poate unora le convine situatia asta, \ Pai ne tot spunem parerea de ceva timp pe chat. Unii isi mai dau cu parerea si pe Facebook, dar multi de aici nu folosim. 1
Recommended Posts