KIKO Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 foarte frumoasa... japoneza nu? cand pot sa o testez si eu ? nope, e Vintage 52 made in USA. the real thing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Calimero Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 nope, e Vintage 52 made in USA. the real thing. cred ca suna ca atare Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIKO Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 da, mi-a dapãsit asteptarile. + ac30tb = love, cum zice poetul. insa a trebuit sa o innebunesc vreo 2-3 saptamani pana m-am obisnuit cu neck-ul gros, pana in momentul ala avand doar rachete cu grif subtire, mai pt shred. asta m-a cam imblanzit, ce sa zic. acu is si io baiat linistit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
finics Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 ma bag si io cu yjm 2007 si daca se pune - un stratacoustic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Valek Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 (edited) ^ cascada din gura catre yngwie signature Edited March 5, 2008 by Valek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeanov Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 Subsemnatul,Piloiu Jean ma declar FENDER ADDICTED! Si astfel apar cu cele 2 chitari: Fender American Deluxe Stratocaster din 2005 cumparat in toamna lui 2007 Fender American Standard '91 cumparat acum vreo luna de la colegul de pe forum Cobra imi tot strang bani sa ajung pe la 1000 de euro si sa imi comand de pe ebay si eu vreo 4(si telecaster si strat) ca din fericire as avea cine sa mi-i le aduca aici poze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Calimero Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 ma declar FENDER ADDICTED! Sa le canti sanatos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeanov Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 Sa le canti sanatos! merci tare faina si tu la fel(ca nu duci lipsa de ales "instrumentul pentru fiecare seara" ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIKO Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 aveti ideea de unde pot lua de la noi doze DiMarzio? pe site-ul producatorului la Romania afiseaza o firma din Germãnica, Sound Service. mã gândeam sã-mi schimb dozele originale de la Telecaster cu cele de pe modelul Richie Kotzen pe care mi-l doresc tare mult, insa nu s-a fabricat niciodata si pentru lefthand. mare pãcat si amãrãciune pt mine. so...sunt in cautare de DiMarzio si as fi vrut sa le iau din Romanica cumva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeanov Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 imi pare rau ca te dezamagesc si iti spun ca doze ca cele de pe semnaturile Richie Kotzen nu o sa gasesti decat in japonia modelul este DiMarzio Twang King(si sunt de fapt ceva de genu custom made doar pentru modelele japoneze custom shop) am cautat mult si bine si eu prin orice site din europa si nu am gasit ca si eu cautam soundu ala de Richie Kotzen ca doar e artistul meu preferat :) si acele doze sunt foarte ciudata....daca esti foarte atent la tonurile care le foloseste.....are foarte putin drive,dar are corzi de "11" si dozele au se pare un fel de drive in plus oricum daca vrei sa canti pe doze ca acelea cumpara-ti un Telecaster sau Strat Richie Kotzen...sunt bestiale o data sigur o sa imi achizitionez unu si doar de fitza....dar pana atunci sa mai treaca vremea sa il merit pardon nu am mai cautat de ceva vreme modelul de doze si dupa ce am dat reply-ul am gasit cate ceva de exemplu aici,sau aici probabil daca dai un search pe google gasesti mai multe Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIKO Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 (edited) 1. probabil nu ai citit din graba ce am scris mai sus: banii nu sunt problema, si maine mi-as cumpara un Tele Richie Kotzen, din pacate nu exista pentru stangaci (LH), iar cineva de la Fender mi-a spus ca de anul asta nu se mai produce deloc Telecasterul RK. 2. Chopper-T-ul este intr-adevar foarte hot, dar vizavi de drive sa nu uitam si ce bestie de amplificator are. 3. cu dozele nu ma ambalez asa tare, ele apar ca fiind si la Thomann, si daca nu se pote din UE, le gasesc in SUA la magazinele de specialitate, nu cred ca e cum spui tu ca nu mai in Japonia se gasesc (Tele-ul RK se facea in Japonia), nu are nici o legatura cu DiMarzio. Edited March 9, 2008 by KIKO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Calimero Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 Inca un membru(frumusetea instrumentului e demna de un fotograf mai bun, dar..deh! asta e...) diStrat ... am banuit eu ceva . Felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 Inca un membru(frumusetea instrumentului e demna de un fotograf mai bun, dar..deh! asta e...) pare a fi un VG. sa-l canti vesel! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIKO Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 bravo, era momentul. mi se pare o chitara f potrivita pt tine, nu stiu de ce. in locul tau as da si j-craft-ul si as lua ceva serios, gen Tele. ) si pt ca sunteti dreptaci si va urasc pt asta, te-ar aranja un Tele RK Model. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIKO Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 AT-ul e intr-adevar f misto, un fel de Strat de la Ibanez, iar Axis-ul, din nou, e pentru tine, nu mai sta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 @Jeanov ... http://search.ebay.com/search/search.dll?f...&category0= cam ieftine... oare de ce ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Calimero Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 In alta ordine de idei, sa stii ca si Ibanez-ul e o chitara "serioasa", sau cel putin mie imi place f. mult. Are un singur defect: NU e Fender! OFF. Sa stii, ca-mi pare rau, ca am vandut JS-ul. O greseala enorma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zzz Posted April 6, 2008 Share Posted April 6, 2008 Am si eu o intrebare ...mai face Fender in prezent modele Stratocaster hardtail ? Stiu ca mai demult existau dar acum, m-am uitat pe site la fender si nu am vazut nici un astfel de model...multumesc anticipat pentru raspuns Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronniefrown Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 (edited) Mi se pare ca exista unul american, si modelele Robert Cray LE:scuze, cand am zis cel american era de fapt modelul Eric Clapton, care are bridge-ul blocat (nefiind un hardtail propriu-zis) Edited April 7, 2008 by ronniefrown Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jupiter Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 taci ma si tu... ps: desi nu meriti sa-ti raspund, iti spun doar atat: sigur ca nici eu n-am stiut de la inceput si am studiat si am invatat, dar am tinut <ciocu' mic> si nu m-am adresat cu impertinenta, contrazicand cu expresii de genul <de unde le scoti?> sau <faci pe desteptul>, pe cineva care incearca sa faca exact ceea ce aveti nevoie: sa va lamureasca! de asta am reactionat astfel! iar tipi de teapa voastra, dupa ce ca habar n-aveti de niciunele, mai sunteti dispusi sa dati si sfaturi (inclusiv de buna conduita!). 2x Domnule Stratman...nu`mi vine sa cred cata nesimtire este pe forumul asta,va rog eu sa`i iertati pe copii astea din generatia pentium:)) care stiu si ei 2 3 acorduri si dau procesoru la maxim,sau au mai trecut pe vreun site cu chitare sub sigla Fender:) mai mult sau mai putin originale,si au impresia ca stiu si ei ceva si au de spus o parere:) !!! poate ca ar trebui sa le fie dedicat un topic al noobilor si al bagatorilor in seama lipsitzi de studiu si cu pofta de impartit autografe:) ...REPET ...mi-a fost rusine sa citesc atitudinea lor ...probabil ar trebui lasati sa cumpere toate chinezariile...ca oricum...urechea lor sunt sigur ca nu are cum sa discearna sunetul FAKE de cel ORIGINAL:) ...Sa speram insa ca nu sunteti foarte suparat:) si ...poate cu trecerea anilor o sa isi dea si ei seama de sunetul adevarat si dulceata Fenderu`lui ....RESPECTE SI NUMAI BINE DOCTORE !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 Claudiu, e un forum ma. O sa faci circei la buze de atita pupat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jupiter Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 Claudiu, e un forum ma. O sa faci circei la buze de atita pupat nu pup pe nimeni draga...doar sunt recunoscator? care`i faza? faci pe deshteptu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Heretic Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 salut. am o mare dilema, o problema ceva mai tehnica decat omagiile spirituale aduse pana acum fenderului (lucru pe care l-as face si eu dealtfel ). Problema mea este daca merge un humbucker emg 81 in pozitia bridge pe un stratocaster, fara sa trebuiasca sa modific ceva pe acolo. astept pareri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 S-ar putea sa mearga doza (de fapt mai mult ca sigur ca merge) dar problema este ca iti trebuie si loc pentru baterie. Aici s-ar putea sa ai probleme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Heretic Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 sa am probleme in ce sens? Ca v-a trebui sa sparg cva p acolo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 salut. am o mare dilema, o problema ceva mai tehnica decat omagiile spirituale aduse pana acum fenderului (lucru pe care l-as face si eu dealtfel ). Problema mea este daca merge un humbucker emg 81 in pozitia bridge pe un stratocaster, fara sa trebuiasca sa modific ceva pe acolo. astept pareri pui humbucker adaptat la dimensiunile singlecoil ( cu bobinele suprapuse si nu una langa cealalta ), dar poate ca si atuncea trebuie sa adancesti locasul in corp. Daca ai un Strat adevarat nu-l strica m iar daca nu vrei sound de Strat vinde-o si cumpara-ti un powerstrat . sau un fatstrat .Ceva copie sau dac vrei sa fie de marca Ibanez este ideal . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Calimero Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 (edited) @Cosu se poate rezolva Edited April 20, 2008 by Calimero Link to comment Share on other sites More sharing options...
midnight rider Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 salut. am o mare dilema, o problema ceva mai tehnica decat omagiile spirituale aduse pana acum fenderului (lucru pe care l-as face si eu dealtfel ). Problema mea este daca merge un humbucker emg 81 in pozitia bridge pe un stratocaster, fara sa trebuiasca sa modific ceva pe acolo. astept pareri E o mare problema intotdeauna legarea unei doze active cu restul de pasive.sunt ceva tutoriale pe net cu asta,da un search. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 Resonant Frequency (kHz): 2.00 Magnet Type: Ceramic/steel Output Voltage (String): 2.0 Output Voltage (Strum): 4.5 Output Noise @ 60Hz: -91 dBV Output Impedance: 10 kOhms Current @ 9V: 80 microamps Battery Life: 3,000 hours Maximum Supply: 27V DC pui 8 baterii din brichete cu LED montate intr-un "tub" practicat in corp din lateral unde-i mai convenabil sau cum a aratat Cosu ..undeva pe sub arcurile de la vibrator..... si va functiona aprox 1500 ore , se poate monta si un "jack mama " ce are contact de masa in plus ca si la pedale ptr ca in cazul scoateri cablului dupa cantat sa se opreasca alimentarea circuitului dozei asa va tine bateria foarte mult .Oidee ar fi ca sa desfiintezi un potmetru de TON si in locula sau sa folosesti un potmetru de volum de aprox 250K ohm separat ptr doza humbucker activa , asta ca sa poti mixa la nevoie cu dozele pasive . Link to comment Share on other sites More sharing options...
malex Posted April 20, 2008 Author Share Posted April 20, 2008 ...Oidee ar fi ca sa desfiintezi un potmetru de TON si in locula sau sa folosesti un potmetru de volum de aprox 250K ohm separat ptr doza humbucker activa ... 25Kohm mai degraba, din cate stiu eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts