www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare, ma intereseaza sa stiu experienta voastra cu cei de la Thomann, ce ati cumparat si in ce stare a ajuns la voi, cat de multe detalii va lasa sufletul sa oferiti.

Pe mine ma tenteaza sa cumpar o chitara undeva pe la 1500$, si mi-e teama sa nu ajunga in bucati la mine deoarece e distanta mare ( ca presupun ca nu mi-o livreaza din Romania ), curierii se comporta cu marfa cum se comporta, etc.

M-ar interesa de asemenea daca cei de la Thomann iti pot trimite si-o comanda "personalizata" sa zic asa. De exemplu as fi mult mai linistit daca as cumpara un case si o chitara si ar fi de acord sa imi puna chitara in case si s-o livreze asa, nu sa imi livreze doua pachete separate.

Ce ma mai framanta este garantia, cum se procedeaza cu ea? 

M-ar interesa in special cumparaturi facute mai recent, ca topicuri de acum nu stiu cati ani am citit pe internet.
Multumesc.

Posted
1 oră în urmă, justmyacc a spus:

M-ar interesa de asemenea daca cei de la Thomann iti pot trimite si-o comanda "personalizata" sa zic asa. De exemplu as fi mult mai linistit daca as cumpara un case si o chitara si ar fi de acord sa imi puna chitara in case si s-o livreze asa, nu sa imi livreze doua pachete separate.

Multumesc.

Nu o vor pune in case, am intrebat la ultima livrare, ei zic ca fiind produse diferite, din motive de garantie le trimit separat

Also :

• Like 1
Posted

Tocmai mi am luat  un Solar,niste suporturi,cabluri si o interfata pe usb cu microfon si casti,toate ambalate frumos intr o cutrie mai mare,cu cocoloase de hirtie in goluri.Deci,totul impecabil.Chitara avea cutia ei cu suporti de polistiren si sac,bagata intr o cutie mai mare, groasa.Nu am ce sa reprosez.

Posted
10 hours ago, adipablo said:

Tocmai mi am luat  un Solar,niste suporturi,cabluri si o interfata pe usb cu microfon si casti,toate ambalate frumos intr o cutrie mai mare,cu cocoloase de hirtie in goluri.Deci,totul impecabil.Chitara avea cutia ei cu suporti de polistiren si sac,bagata intr o cutie mai mare, groasa.Nu am ce sa reprosez.

Super, am vazut si eu unboxing-uri pe youtube cu chitari de la Thomann care vin foarte bine ambalate, dar nu erau facute de romani. Acum m-am mai linistit daca vin si la noi la fel.