www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

KenjiHimura

Newcomers
  • Posts

    5
  • Joined

  • Days Won

    3

Everything posted by KenjiHimura

  1. Vand un Fender Classic Player '60s Stratocaster - Sonic Blue, arata ca nou, nu a fost scos din casa. Este un model "Custom Shop designed" (a se vedea poza cu back plate-ul) si are 3 Custom ‘69 Single-Coil Strat Pickups with Grey Bobbins. Nu l-as vinde, dar am un '59-61 Partcaster (Nitro, relic..) care este wow, dar si vreau sa raman doar cu 1 Strat. Pe acela, fiind Partcaster, probabil nu l-as putea vinde prea usor .. Se poate testa oricand in Cluj-Napoca, nu trimit prin curier. Vine si cu husa originala. The main features of the Fender CLASSIC PLAYER 60'S STRAT include: Superb Strat with '60s features, sound and playability, professionally customized to a high standard Alder Body Maple, “C” Shape Neck, (Gloss Polyurethane Finish) Rosewood, 12 inch Radius (305 mm) Fingerboard 21 Medium Jumbo Frets 3 Custom ‘69 Single-Coil Strat Pickups with Grey Bobbins Controls - Master Volume, Tone 1. (Neck Pickup), Tone 2. (Middle Pickup) 5-Position Blade Pickup Switching: Position 1. Bridge Pickup, Position 2. Bridge and Middle Pickup, Position 3. Middle Pickup, Position 4. Middle and Neck Pickup, Position 5. Neck Pickup Vintage Style 2-Point Synchronized Tremolo with Stamped Solid Steel Saddles and Milled Solid Steel Block Fender/Ping Vintage Style Tuning Machines Chrome Hardware 3-Ply Mint Green Pickguard 25.5 inch (648 mm) Scale Length 1.650 inch (42 mm) Width at Nut Unique Classic Player ‘60s Stratocaster features include - Aged Knobs and Switch Tip, Vintage Style Tuning Machines, Custom ‘69 Single-Coil Strat Pickups, 21 Medium Jumbo Frets, “Custom Shop Designed” Neck Plate, Vintage Style 2-Point Synchronized Tremolo, 12 inch Radius Fingerboard Fender Deluxe Gig Bag included with this guitar
  2. @SilviuSx67 Da, este, ti-am trimis datele de contact intr-un mesaj privat daca ai orice intrebare referitoare la ea.
  3. Vand o chitara excelenta pentru pretul sau, un PRS SE Chris Robertson - culoarea Kentucky Blue Burst. Este varianta cu doza bridge USA PRS 57/08 (doar doza singura costa 979 RON -> https://www.thomann.de/ro/prs_57_08_bass_pickup.htm). Aceasta chitara a fost imbunatatita cu "locking tunners" in valoarea de 633 Ron https://www.thomann.de/ro/schaller_m6_135_locking_3l_3r_c_new.htm Bineinteles ca vine si cu cheitele originale + husa PRS SE de calitate superioare. Daca nu vreti husa, scad 100 de lei din pretul chitarei si o tin eu. Pentru orice intrebari sau propuneri, nu ezitati sa-mi trimiteti PM. Se poate testa oricand in Cluj-Napoca.
  4. Salutare si la multi ani! Vand chitara ESP E-II Horizon NT-II BPG cumparata in Mai 2023 de la Viiking Music Finland. O vand deoarece fac putina "curatenie" de anul nou, voi scoate si alte chitare + amp+ ... la vanzare. Vine cu case-ul original ESP, se poate testa oricand in Cluj-Napoca. P.S. La Thomann pretul este 12.990 RON - https://www.thomann.de/ro/esp_e_ii_horizon_nt_ii_bpg.htm
  5. Mi-am cumparat un EBMM Majesty de la ei acum 2 saptamani, care mai nou vine in husa, nu in case, si nu a fost nici o problema Acum vreo 5 ani mi-am luat un Sterling JP100D de la ei, tot in husa, nici o problema. Sunt foarte de incredere si retururile se fac extrem de usor.
  6. Mersi MULT de raspuns, o sa incerc sa le schimb eu Imi era frica de "bias" ca nu stiu exact ce ii, si nu as vrea sa stric ampul. O sa scriu aici daca am reusit ceva sau daca a "explodat"
  7. That was fast, mersi de recomandare! Din pacate nu-i cunosc, dar poate reusesc cumva sa dau de ei. P.S. Daca are cineva datele lor de contact si ma poate ajuta cu asta ar fi minunat.
  8. Salutare, Stii cumva pe cineva care ma poate ajuta cu schimb de lampi pentru un Engl Ironball si sa fie din Cluj? Mersi anticipat si o zi faina!
  9. Vand ceas Zeppelin 100 YEARS (Jahre) 7680-1 Cronograf cumparat nou de pe site-ul watchshop.ro si arata impecabil. Vine cu tot ce a venit + o bratara neagra de piele. Il vand deoarece mi-am luat un Apple Watch si o sa raman cu acesta. Prefer predare personala in Cluj-Napoca dar trimit si prin curier daca cineva doreste asta.
  10. Pentru banii acestia, chitara este geniala; foarte comparabila cu EBMM JPXI pe care il am. O scot de la vanzare, chiar daca nu am nevoie de 2 chitare
  11. Vestea proasta - nu mai accept schimburi. Vestea buna - pretul 4000 Ron
  12. Salutare, Vand chitara Sterling by Music man JP100D Koa (made in Indonesia), cumparata noua de pe Thomann, in 18.04.2016. Chitara are doze DiMarzio CrunchLab (bridge) si Liquifire (neck), are locking tunners.. restul informatiilor le gasiti informatii in linkul de producator de sus. Vine si cu o husa foarte groasa (este poza atasata). Este ca noua, cant doar acasa, ca hobby. Motivul vanzarii este faptul ca am cumparat de la loris un Music Man JPXI, si o chitara imi este suficienta pentru hobby-ul meu. Am si factura, am cumparat-o de noua cu 1299 Euro (aproape 6000 Ron) - vedeti parte din factura in poza atasata. Ca si schimb, nu ma intereseaza chitare, ci doar amplificatoare "metal" de dormitor (care au atenuator de putere, gen Engl Ironball.. idea 1W dar si 5W cred ca ar fi ok) sau o pedala de distors de calitate buna + diferenta. Se poate testa oricand in Cluj-Napoca si o data pe luna in Sibiu / Zalau. Trimit si in tara, bagata in husa ei + cutia cu care a venit din Germania, de la Thomann. Este exact modelul acesta -- arata mult mai bine in realitate decat in poze --->
  13. 300 de lei + bonus un cablu de efecte. Efectul este intr-o stare exceptionala, ca noua, nefiind scoasa din casa.
  14. Bonus un cablu de efecte http://www.guitarshop.ro/cablu-patch-fender-performance-6-inch-pentru-efecte_p1939.html
  15. Bonus un cablu de efecte http://www.guitarshop.ro/cablu-patch-fender-performance-6-inch-pentru-efecte_p1939.html
  16. 320Ron - stare impecabila. Mai pot pune poze daca intereseaza pe cineva
  17. 280Ron - stare impecabila. Mai pot pune poze daca intereseaza pe cineva
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.