www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

KenjiHimura

Newcomers
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Feedback

  100%

Community Reputation

26 Excellent

About KenjiHimura

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Cluj.Napoca

Other Information

 • Band
  None
 • Gear
  PRS Custom 24 Violet (2016), PRS SE Chris Robertson - Kentucky Blue Burst, Engl Ironball + some pedals

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Update: Nu mai accept schimburi cu chitare. Un Helix (Floor sau LT) m-ar interesa in continuare, deoarece sunt curios cum suna. Pretul este usor negociabil pentru cei din Cluj (sau drum inspre Cluj).
 2. Vand o chitara excelenta pentru pretul sau, un PRS SE Chris Robertson - culoarea Kentucky Blue Burst. Chitara a fost cumparata NOUA de pe site-ul musicstore.de (3700 Ron), este varianta cu doza bridge americana PRS 57/08 (doar doza singura costa 1130 de RON -> https://www.thomann.de/ro/prs_57_08_bass_pickup.htm). Aceasta chitara a fost imbunatatita cu "locking tunners" in valoarea de 521 Ron https://www.thomann.de/ro/schaller_m6_135_locking_3l_3r_c_new.htm Bineinteles ca vine si cu cheitele originale + husa PRS SE de calitate superioare. Daca nu vreti husa, scad 100 de lei din pretul chitarei si o tin eu. Ca schimb, m-ar interesa un Helix LT sau un Fender Strat intr-o stare Mint. Pentru orice intrebari sau propuneri, nu ezitati sa-mi trimiteti PM. Pentru un review "classic" --> https://www.musicradar.com/reviews/guitars/prs-se-chris-robertson-643449
 3. Salutare, Vand 2 bilete la Alternosfera in Cluj, 18.10. Pretul biletului este 70 de lei unul la ei pe site, eu le vand ambele cu 100 de lei. Andrei
 4. Vand multi efect chitara TC Electronic The Dreamscape John Petrucci.Pedala a fost cumparata in data de 25.02.2019 si este intr-o stare impecabila.Prefer predare persoanala in Cluj-Napoca, dar trimit si prin curier daca cineva doreste asta.Pentru orice intrebari, nu ezitati sa imi scrieti.
 5. Schimb o chitara + diferenta pe un Helix (LT sau "Full").
 6. Sterling-ul JP100d John Petrucci scade la 3500 Ron negociabil
 7. Mersi MULT de raspuns, o sa incerc sa le schimb eu Imi era frica de "bias" ca nu stiu exact ce ii, si nu as vrea sa stric ampul. O sa scriu aici daca am reusit ceva sau daca a "explodat"
 8. That was fast, mersi de recomandare! Din pacate nu-i cunosc, dar poate reusesc cumva sa dau de ei. P.S. Daca are cineva datele lor de contact si ma poate ajuta cu asta ar fi minunat.
 9. Salutare, Stii cumva pe cineva care ma poate ajuta cu schimb de lampi pentru un Engl Ironball si sa fie din Cluj? Mersi anticipat si o zi faina!
 10. Salutare, Mai bine scriu aici exact, ca am mai primit mesaje in privat intreband exact acelasi lucru Sterlingul a costat nou 1300 euro (6200 Ron - am si factura), il vand cu 3800 Ron negociabil. PRS-ul a costat nou 899 euro (4200 Ron + 550 Ron upgrade-ul de locking tunners - am si factura), il vand cu 3500 Ron negociabil. Tineti cont ca PRS-ul este varianta cu doza PRS 57/08 USA care costa 1000 Ron pe thomann, noua versiune a chitarei vine cu o doza facuta in Asia. Daca persoana dornica se afla in Cluj-Napoca si ma scuteste de colete, putem negocia si mai mult la pret.
 11. Pretul este "mai negociabil" pentru cei din Cluj, deoarece ma scutesc de impachetare + toate cele. Mai jos vedeti niste video-uri cu chitarele, sa va faceti o idee cum suna.
 12. Salutare, Datorita faptului ca mi-am cumparat chitara "visurilor" (PRS Custom 24 Violet - in poze mai jos), m-am decis sa ma despart din una din cele 2 chitare pe care le-am avut initial, ca sa recuperez o parte din (masiva) suma data pe PRS-ul american. Ambele chitare sunt geniale, si se vand la aproape jumatate de pret. Se pot testa in Cluj-Napoca (+imprejurimi) sau in Zalau/Sibiu (o data pe luna). Ambele vin cu gigbags si cu tot ce au venit ele, fiind cumparate noi. PRS-ul nu a iesit niciodata din casa, iar Sterlingul a iesit o singura data la un "sound check", ambele sunt Mint, nu au nici macar o zgarietura. 1. PRS SE Chris Robertson - culoarea Kentucky Blue Burst. Chitara a fost cumparata NOUA de pe site-ul musicstore.de, este varianta cu doza bridge americana PRS 57/08 (doar doza singura costa peste 1000 de RON -> https://www.thomann.de/ro/prs_57_08_bass_pickup.htm). Acestei minunate chitare i-am adus o imbunatatire de 516 Ron (+transport) - locking tunners (Schaller M6 135 Locking 3L/3R CH) -> https://www.thomann.de/ro/schaller_m6_135_locking_3l_3r_c_new.htm. 2. Sterling by MusicMan JP100D Koa - John Petrucci model. Acesta chitara a fost cumparata NOUA de pe site-ul thomann.de. Nu i-am adus nici o imbunatatire, deoarece are deja locking tunners, si dozele DiMarzio CrunchLab si Dimarzio Liquifire (primele doze "signature" a lui John Petrucci) - ambele doze valoareaza aproximativ 900 de lei. Nu sunt interesat de schimburi, vreau sa recuperez o parte din investitie. Daca aveti orice intrebare, scrieti-mi in privat si va raspund cat de repede pot. Va rog fara oferte obscene, de genul 2000 de Ron (s-a mai intamplat cu alte instrumente).. Vreau sa obtin o suma corecta, care sa ma multumeasca si pe mine si pe cumparator.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.