www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

KenjiHimura

Newcomers
 • Content Count

  1
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

10 Good

About KenjiHimura

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Cluj.Napoca

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vand pedala dis tors Revv G3, ca noua, cumparata din UK de la baietii "Andertons". Pretul nu este negociabil, prefer predare persoanala in Cluj, dar trimit prin curier in tara daca cineva este interesat. Daca aveti intrebari, folositi PM. Demo-uri:
 2. Vand TC Electronic FlashBack Delay & Looper, ca nou, cumparat acum 2 luni. Prefer predarea personala in Cluj, dar trimit si prin curier.
 3. Vand pedala Revv G3, ca noua, cumparata de 2 luni de la cei din Andertons O vand deoarece imi vand toate sculele, si o sa raman cu chitara si BIAS FX/Amplitube. Prefer predarea persoanala in Cluj, dar trimit si prin curier daca doreste cineva.
 4. Salutare, Vand chitara din postul de mai jos, cumparata de la userul "loris", pe care majoritatea cred ca il stiti. Chitara a venit si este intr-o stare extrem de buna, nu a fost scoasa din casa de cand am cumparat-o. Pentru orice detalii sau propuneri, PM please.
 5. Pentru cei dornici sa il cumpere.. pozele acestea sunt luate din postul meu, nu sunt pozele reale!
 6. Din nou la vanzare. Ultimul pret: 3800 Ron.
 7. KenjiHimura

  vând Tc electeonic flashback x4

  Mai este disponibil anuntul?
 8. Pentru banii acestia, chitara este geniala; foarte comparabila cu EBMM JPXI pe care il am. O scot de la vanzare, chiar daca nu am nevoie de 2 chitare
 9. Vestea proasta - nu mai accept schimburi. Vestea buna - pretul 4000 Ron
 10. Vand cabinet de chitara Harley Benton G112 Vintage, cu difuzor Celestion V30.Este ca nou, tinut doar in casa. Predare persoanala in Cluj-Napoca. Trimit prin curier in tara.
 11. 750 Ron cu transportul inclus
 12. Salutare, Vand chitara Sterling by Music man JP100D Koa (made in Indonesia), cumparata noua de pe Thomann, in 18.04.2016. Chitara are doze DiMarzio CrunchLab (bridge) si Liquifire (neck), are locking tunners.. restul informatiilor le gasiti informatii in linkul de producator de sus. Vine si cu o husa foarte groasa (este poza atasata). Este ca noua, cant doar acasa, ca hobby. Motivul vanzarii este faptul ca am cumparat de la loris un Music Man JPXI, si o chitara imi este suficienta pentru hobby-ul meu. Am si factura, am cumparat-o de noua cu 1299 Euro (aproape 6000 Ron) - vedeti parte din factura in poza atasata. Ca si schimb, nu ma intereseaza chitare, ci doar amplificatoare "metal" de dormitor (care au atenuator de putere, gen Engl Ironball.. idea 1W dar si 5W cred ca ar fi ok) sau o pedala de distors de calitate buna + diferenta. Se poate testa oricand in Cluj-Napoca si o data pe luna in Sibiu / Zalau. Trimit si in tara, bagata in husa ei + cutia cu care a venit din Germania, de la Thomann. Este exact modelul acesta -- arata mult mai bine in realitate decat in poze --->
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.