• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  

KenjiHimura

Newcomers
 • Content count

  1
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

2 Neutral

About KenjiHimura

Profile Information

 • Location
  Cluj.Napoca
 1. schimb

  Si un Bugera G5 Infinium suna interesant.. daca are cineva
 2. Schimb combo Blackstart HT-1R cu Blackstart HT-5R (de preferinta combo, dar si head) + diferenta din partea mea. Detalii despre combo-ul meu il gasiti aici: M-ar interesa si un Mesa Boogie Mini Rectifier, daca cineva vrea sa faca schimb (ofer diferenta, normal!)
 3. 850 si dau gratuit un cablu
 4. Blues and metal tones
 5. vând

  Il retrag de la vanzare. Totusi suna prea bine + o sa folosesc interfata asta audio de acum inainte
 6. Salutare, Vand procesor Zoom G5n ca nou, niciodata scos din casa. Il vand deoarece il folosesc mai mult ca interfata audio, asa ca m-am hotarat sa il vand si sa imi iau o interfata separat si sa imi mai ramana niste bani Se poate testa oricand in Cluj-Napoca, trimit si in tara prin curier. Detin toate actele + cutie.
 7. Salutare, Vand amplificator Blackstar HT-1R Combo cumparat acum 6 luni, este ca nou - nu a fost niciodata scos din casa. L-am luat pentru a exersa acasa, dar de cand am o interfata audio, nu il mai folosesc. Se poate testa oricand in Cluj-Napoca, trimit si in tara prin curier. Evident detin cutia si tot cu ce a venit. Daca aveti intrebari, nu ezitati.
 8. vând

  Vandut, se poate inchide!
 9. vând

  300 de lei + bonus un cablu de efecte. Efectul este intr-o stare exceptionala, ca noua, nefiind scoasa din casa.
 10. vând

  Vandut. Se poate inchide!
 11. vând

  Bonus un cablu de efecte http://www.guitarshop.ro/cablu-patch-fender-performance-6-inch-pentru-efecte_p1939.html
 12. vând

  Bonus un cablu de efecte http://www.guitarshop.ro/cablu-patch-fender-performance-6-inch-pentru-efecte_p1939.html
 13. vând

  320Ron - stare impecabila. Mai pot pune poze daca intereseaza pe cineva
 14. vând

  280Ron - stare impecabila. Mai pot pune poze daca intereseaza pe cineva
 15. vând

  Second thoughts. Se poate inchide. Multumesc