KenjiHimura

Newcomers
 • Content Count

  1
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

7 Neutral

About KenjiHimura

Profile Information

 • Location
  Cluj.Napoca

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. KenjiHimura

  vând Blackstar HT1R Combo Reverb

  Pentru cei dornici sa il cumpere.. pozele acestea sunt luate din postul meu, nu sunt pozele reale!
 2. Din nou la vanzare. Ultimul pret: 3800 Ron.
 3. KenjiHimura

  vând Tc electeonic flashback x4

  Mai este disponibil anuntul?
 4. Pentru banii acestia, chitara este geniala; foarte comparabila cu EBMM JPXI pe care il am. O scot de la vanzare, chiar daca nu am nevoie de 2 chitare
 5. Vestea proasta - nu mai accept schimburi. Vestea buna - pretul 4000 Ron
 6. Vand cabinet de chitara Harley Benton G112 Vintage, cu difuzor Celestion V30.Este ca nou, tinut doar in casa. Predare persoanala in Cluj-Napoca. Trimit prin curier in tara.
 7. 750 Ron cu transportul inclus
 8. Salutare, Vand chitara Sterling by Music man JP100D Koa (made in Indonesia), cumparata noua de pe Thomann, in 18.04.2016. Chitara are doze DiMarzio CrunchLab (bridge) si Liquifire (neck), are locking tunners.. restul informatiilor le gasiti informatii in linkul de producator de sus. Vine si cu o husa foarte groasa (este poza atasata). Este ca noua, cant doar acasa, ca hobby. Motivul vanzarii este faptul ca am cumparat de la loris un Music Man JPXI, si o chitara imi este suficienta pentru hobby-ul meu. Am si factura, am cumparat-o de noua cu 1299 Euro (aproape 6000 Ron) - vedeti parte din factura in poza atasata. Ca si schimb, nu ma intereseaza chitare, ci doar amplificatoare "metal" de dormitor (care au atenuator de putere, gen Engl Ironball.. idea 1W dar si 5W cred ca ar fi ok) sau o pedala de distors de calitate buna + diferenta. Se poate testa oricand in Cluj-Napoca si o data pe luna in Sibiu / Zalau. Trimit si in tara, bagata in husa ei + cutia cu care a venit din Germania, de la Thomann. Este exact modelul acesta -- arata mult mai bine in realitate decat in poze --->
 9. KenjiHimura

  vând [EXPIRAT] Sistem wireless chitara Line 6 Relay G10

  Ofer transport gratuit prin curier
 10. KenjiHimura

  vând [EXPIRAT] Procesor Zoom G5n

  Ofer transportul gratuit prin curier
 11. 850 de lei cu transportul inclus
 12. Vand sistem wireless chitara Line 6 Relay G10 tinut doar in casa. Se poate verifica in Cluj, trimit in tara prin curier.
 13. Salutare, Vand procesor Zoom G5n ca nou, niciodata scos din casa. Se poate testa oricand in Cluj-Napoca, trimit si in tara prin curier. Detin toate actele + cutie.