justmyacc Posted December 7, 2023 Share Posted December 7, 2023 Salutare, ma intereseaza sa stiu experienta voastra cu cei de la Thomann, ce ati cumparat si in ce stare a ajuns la voi, cat de multe detalii va lasa sufletul sa oferiti. Pe mine ma tenteaza sa cumpar o chitara undeva pe la 1500$, si mi-e teama sa nu ajunga in bucati la mine deoarece e distanta mare ( ca presupun ca nu mi-o livreaza din Romania ), curierii se comporta cu marfa cum se comporta, etc. M-ar interesa de asemenea daca cei de la Thomann iti pot trimite si-o comanda "personalizata" sa zic asa. De exemplu as fi mult mai linistit daca as cumpara un case si o chitara si ar fi de acord sa imi puna chitara in case si s-o livreze asa, nu sa imi livreze doua pachete separate. Ce ma mai framanta este garantia, cum se procedeaza cu ea? M-ar interesa in special cumparaturi facute mai recent, ca topicuri de acum nu stiu cati ani am citit pe internet. Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted December 7, 2023 Share Posted December 7, 2023 1 oră în urmă, justmyacc a spus: M-ar interesa de asemenea daca cei de la Thomann iti pot trimite si-o comanda "personalizata" sa zic asa. De exemplu as fi mult mai linistit daca as cumpara un case si o chitara si ar fi de acord sa imi puna chitara in case si s-o livreze asa, nu sa imi livreze doua pachete separate. Multumesc. Nu o vor pune in case, am intrebat la ultima livrare, ei zic ca fiind produse diferite, din motive de garantie le trimit separat Also : 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenjiHimura Posted December 7, 2023 Share Posted December 7, 2023 Mi-am cumparat un EBMM Majesty de la ei acum 2 saptamani, care mai nou vine in husa, nu in case, si nu a fost nici o problema Acum vreo 5 ani mi-am luat un Sterling JP100D de la ei, tot in husa, nici o problema. Sunt foarte de incredere si retururile se fac extrem de usor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiske13 Posted December 7, 2023 Share Posted December 7, 2023 La 1500 incepe distractia, pentru ca trebuie platit in avans. Trebuie verificat coletul in detaliu. Returul este usor, daca ai respectat conditiile de preluare. Am luat de la ei, de mai multe ori, dar niciodata semenea valoare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adipablo Posted December 7, 2023 Share Posted December 7, 2023 Tocmai mi am luat un Solar,niste suporturi,cabluri si o interfata pe usb cu microfon si casti,toate ambalate frumos intr o cutrie mai mare,cu cocoloase de hirtie in goluri.Deci,totul impecabil.Chitara avea cutia ei cu suporti de polistiren si sac,bagata intr o cutie mai mare, groasa.Nu am ce sa reprosez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
justmyacc Posted December 8, 2023 Author Share Posted December 8, 2023 10 hours ago, adipablo said: Tocmai mi am luat un Solar,niste suporturi,cabluri si o interfata pe usb cu microfon si casti,toate ambalate frumos intr o cutrie mai mare,cu cocoloase de hirtie in goluri.Deci,totul impecabil.Chitara avea cutia ei cu suporti de polistiren si sac,bagata intr o cutie mai mare, groasa.Nu am ce sa reprosez. Super, am vazut si eu unboxing-uri pe youtube cu chitari de la Thomann care vin foarte bine ambalate, dar nu erau facute de romani. Acum m-am mai linistit daca vin si la noi la fel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cotrusvlad Posted December 8, 2023 Share Posted December 8, 2023 Am cumparat multe de la ei, am avut experiente placute si cateva mai putin placute care nici pana azi nu s-au rezolvat. Dar ca sa nu ne lungim, anul asta am cumparat un Gibson Les Paul si un Epiphone Riviera de la ei, si au ajuns ok amandoua. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts