www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Duel nr. 2 - votare si comentarii


felix
 Share

Votati interpretarea preferata :D  

67 members have voted

  1. 1. Votati interpretarea preferata :D

    • baumwolle
      1
    • dementhor
      0
    • elethan
      5
    • evilpath
      8
    • felixanu'
      16
    • jacksonman
      8
    • LinX
      4
    • Moisoiu
      6
    • need_weed
      2
    • prowler
      3
    • sadus
      14


Recommended Posts

Avem in acesta saptamana 11 participanti la duel. Ei sunt:

 

baumwolle

dementhor

elethan

evilpath

felixanu'

jacksonman

LinX

Moisoiu

need_weed

prowler

sadus

baumwolle_duel_2.MP3

dementhor_duel_2.mp3

Elethan_Duel_2.mp3

Evilpath_duel_2.mp3

Felixanu__duel_2.mp3

jacksonman_duel2.mp3

LinX_duel_2.mp3

Moisoiu_duel_2.mp3

need_weed_duel_2.mp3

sadus_duel2.mp3

prowler_duel_2.MP3

Link to comment
Share on other sites

Guest Baumwolle

Le-am ascultat, le-am analizat, am comentarii de facut despre cateva dintre ele.Din cate am observat, in afara de Moisoiu si de Dementhor(daca nu ma insel), toti au pastrat tema originala a melodiei.

 

Evilpath, incep cu tine, pentru ca, asa cum ai zis si tu, esti mai grabit( :) ).Melodia ta suna bine, dar, asa cum ti se reproseaza in multe randuri, e eclipsata de pasajele mult prea rapide.Mi se pare ca incerci sa iei ochii cu tehnica.Ai zis ca prima varianta nu ti-a placut pentru ca era 80% cantata de pe tab.Ei, varianta a doua e cam la fel, numai ca exagerezi cu shredding-ul.

 

Felixanu'...Mi-a placut.De pe tab, dar curat si frumos.Bravo!

 

Dementhor, cam haotic.Inceputul e slab(dupa parerea mea), dar catre mijloc-final melodia isi revine, are unele pasaje chiar dragute.

 

Moisoiu...In general, bun.Sunt unele parti care sunt cam ca nuca-n perete(de exemplu tapping-ul de la inceput).Oricum, frumos!

 

Elethan, mi-a placut de la primele ciupituri!Ti-am acordat votul pentru ca mi se pare ca ai acel "ceva" care se cauta la toate melodiile.Way to go, cheers! :)

 

 

Felicitari pentru toti cei care au postat, important nu este sa castigi, important este sa participi! :)

Link to comment
Share on other sites

Bravo tuturor. Si multa inspiratie pentru urmatorul.

 

Cel mai mult mi-au placut sadus, LinX si elethan.

 

O idee de 2 lei (vechi): ar fi interesant sa putem da note fiecarui participant (ca la Eurovision :) ), astfel incat la sfarsit sa avem un clasament mai relevant.

Link to comment
Share on other sites

Mersi mult pt aprecieri! Am incercat sa fac ceva cat mai placut, nu stiu cat de mult va place, dar va multumesc atat pt critici(mai ales) cat si pentru multumiri.Efectul nu consider ca l-am ales prea chibzuit fiindca nu prea e in ton cu backing tracku, dar promit ca la urmatorul incerc sa imbunatatesc.

Link to comment
Share on other sites

Parerea mea ca primii 3 sunt LinX, Sadus si Evilpath. Linx si Sadus sunt mai maturi muzical, dar Evilpath e mai tehnic si mai rapid, fara a pierde f mult la capitolul muzica. Asa ca desi as vota cu LinX, votez cu Evilpath ptr ca e pana la urma un concurs de tehnica.

 

Later edit: am uitat de Elethan si Jacksonman care sunt foarte aproape, si mi-a facut placere deasemenea sa-i ascult :)

Link to comment
Share on other sites

Le-am ascultat, le-am analizat, am comentarii de facut despre cateva dintre ele.Din cate am observat, in afara de Moisoiu si de Dementhor(daca nu ma insel), toti au pastrat tema originala a melodiei.

 

da, te inseli :)

 

hmm, mp3-u meu are doar 4 downloaduri, iar pana acu au fost inregistrate 25 de voturi. am fost offline in weekend, si sunt surprins sa vad ce s-a intamplat pe threadu "de inscrieri" la acest duel. nu cred ca voi mai participa pe viitor

Link to comment
Share on other sites

prowler, nu da cu batzul (in balta)

uite-te pe thread-ul initial si ai sa constati ca ai peste 50 de download-uri

 

lol, la asta nu m-am gandit, you have a point :) sorry, sunt obosit... oricum, probabil nu voi mai participa, pentru ca nu ma atrage genul asta de muzica / competitie

edit: totusi, nu m-ar deranja niste pareri/critici :)

Link to comment
Share on other sites

hmm,baumwhole,nujtu ce ai vazut tu intre melodia mea si original,bizar e ca eu nu am ascultat originalul,dar stiind cum canta satriani nu prea ar fi elemente asemanatoare,but hey.apreciez celor care si-au luat timp si au ascultat toate melodiile inainte sa voteze si nu au facut-o cu valu,hai toata lumea pe ala ca asa zice "aia".in ce priveste tehnica,e buna atat timp cat nu e folosita fara sens si fara legatura cu restul,cum unu chiar o foloseste pe aici pe forum in absolut orice balada,speed,ska,folclor antic etc.sunt de parere ca sadus e chiar smeker si ar merita sa castige duelu,ptr faptu ca a stiut sa inregistreze bine,astfel punandu-si in evidenta mai bine capacitatiile.altfel cheers si fiti mai deschisi la sufletzele :) in ce priveste muzica.

Link to comment
Share on other sites

Salut! astea sunt parerile mele, dupa ce am ascultat bine toate piesele:

 

baumwolle - interesant amestecul de satriani si guantanamera.... au iesit si niste turcisme involuntare pe undeva... sa inteleg ca ai vrut sa arati ca se poate si fara nici un pic de shred?

 

dementhor - cred ca trebuia sa-ti acordezi chitara inainte sa canti, amice, nu pe primul sfert de piesa... :) sau poate mai trebuie sa te uiti si la grif cand canti, sa vezi daca esti in gama corecta... si se vede ca esti probabil un fost fan depeche mode reformat (influente la greu)... lolz

 

elethan - nu e rea deloc abordarea ta (imi aminteste de piesa aia cu saxofon a lu Candy Dulfer si Dave Stewart - Lily was here si de feelingul primelor albume Scorpions - anii 1975-1977), macar ai aratat ca stii sa canti...

 

evilpath - apreciez faptul ca poti face shred pe orice piesa, e o calitate... mi-a placut mai mult varianta in care te-ai tinut aproape de linia piesei originale, desi improvizatiile sunt mai fructuoase pe cealalta, chiar foarte bune pe alocuri... oricum, bafta multa! iti trebuie o trupa neaparat, nu numai pentru acomodare cu alti instrumentisti, cit si pentru modularea orgoliului tau...

 

felixanu' - deh, sa inveti o tabulatura iti trebuie sa stii sa canti un pic si sa fii foarte perseverent... ca sa improvizezi ceva pe un backing track, iti trebuie geniu... de cantat ai cantat bine, dar procesarea sunetului cam lasa de dorit. poate o refaci, daca mai ai track-urile? daca nu tu, macar satriani merita o sansa....

 

jacksonman - nu trebuia sa postezi chiar prima varianta, de incalzire... n-aveai o saptamana la dispozitie? tapping-urile alea erau cat pe ce sa te salveze, dar au fost asincrone cu backing-ul.... parca sunt eu acum vreo 4-5 ani, zau, nu mi-e rusine sa recunosc....

 

linx - bravo, ai simtit bine piesa! buna si schimbarea de efecte, daca tot le ai, si sunetul e f bun, poate trebuia partea acustica un pic mai tare, dar merge. eu zic ca ai depasit doar conditia de participare din spirit olimpic.

 

moisoiu - de data asta m-ai surprins placut.... oare chiar n-ai avut somn in noaptea aia cand s-a pus backing-ul? la trei ore dupa aceea ai si postat varianta ta... totusi cu ultima treime a piesei era cat pe ce sa strici tot ce facusei bine pana atunci....

 

need weed - ce sa zic? ai incercat si tu ceva, oleaca mai bine decat vreo 2-3 de mai sus, pe care unii ii claseaza in top (lol!)... mai multa inspiratie data viitoare, poate...

 

prowler - nu e chiar rau... cu ceva grija nu faceai si greseli... ai simtit bine bridge-ul si ai incercat sa pastrezi o tema proprie pe refren (si la inceput in a doua parte...) poti sa mai exersezi piesa, o sa iasa mai bine....

 

sadus - omule, ti-ai jucat sansa, asa pe marginea prapastiei oprobriului public al forumistilor... sunt sigur ca poti cinta la fel de bine si pe backing-ul propus... bafta multa pe viitor, incearca sa nu mai ai nevoie de scuze!

 

clasamentul meu (fara lipsa de modestie, credeti-ma!):

1 - sadus

2 - linx

3 - evilpath

4 - felixanu' (ahhh, as fi vrut sa fiu macar in primii trei!)

5 - need weed

6 - moisoiu (revelatia etapei!) :)

7 - elethan

8 - prowler

9 - jacksonman

10 - baumwolle

11 - dementhor

 

bafta multa tuturor la urmatoarele dueluri! poate o sa mai particip si eu, daca o sa am timp sa cant...

Link to comment
Share on other sites

Guest Baumwolle

Cand am spus "tema originala a piesei" nu m-am referit la faptul ca ati fi copiat mult de la nea Joe, ci ca ati pornit cu primele 5 note ale piesei originale(sau ceva asemanator).N-o luati in nume de rau. :(

 

Felixanu', m-ai amuzat cu Guantanamera aia! :) Cat despre piesa mea, eu ma declar multumit.Stiu ca are o tona de defecte, dar mai stiu ca mai am ceva timp pana o sa ajung la un nivel decent.Nu mi-e rusine s-o recunosc :)

 

Jacksonman, scuza-ma pentru aprecierea eronata, dar eu sunt un tip imprastiat si am incurcat borcanele. :)

Link to comment
Share on other sites

lol, omule...eu cred ca nu stii pe ce cant eu. deci chitara aia falseaza din toate incheieturile...de 3 zile ma chinui sa o reglez si degeaba. nu cred ca trebuie sa ma uit la grif pentru ca stiu cum arata...nu stiu decat o singura gama...nu prea folosesc game.

am si zis de ce a iesit asa prima parte a piesei....

 

si nu, nu sunt fan depeche mode....cant pur si simplu ce simt eu in momentul respectiv. daca as avea mai multa experienta poate ar iesi ceva mai mult...

 

dealtfel nu sunt nici fan satriani...daca eu am cantat toata viata solouri de taiat vene si ma pui acum sa iti cant satriani....scuza-ma.

 

fara sa ma supar.

 

bafta

Link to comment
Share on other sites

Guest Baumwolle

Dementhor, poti sa ma luminezi si pe mine asupra sintagmei "solo-uri de taiat vene"?Ce inseamna asta?Im poti da cateva exemple?Iti voi fi pe veci recunoscator. :)

 

PS:Incearca sa nu te ataci cand primesti o critica, sunt siguir ca omul nu ti-a spus-o in nume de rau.Critica duce la perfectiune, sau cel putin asa ar trebui.

Link to comment
Share on other sites

listenin back to what i posted,multe kicksuri,mult prea multe,ms felixanule cu un singur lucru ai avut mare dreptate in ce ai zis,sau poate nu ai zis. :) nu trea sa postez primul lucru pentru ca asa am pus prea multe greseli,tappingu e pe timp,dar poate nu suntem noi doi in acelasi timp,doar tu esti moshneag in comparatie cu mine..baumwhole nu tre sa iti ceri scuze ca doar nu m-ai jicnit.oricum,orice critici fondate sunt bune,they help.restu sunt inutile.multa bafta draji moshului

Link to comment
Share on other sites

Dementhor, poti sa ma luminezi si pe mine asupra sintagmei "solo-uri de taiat vene"?Ce inseamna asta?Im poti da cateva exemple?Iti voi fi pe veci recunoscator.

 

mai pe intelesul tau : solouri...triste.

 

PS:Incearca sa nu te ataci cand primesti o critica, sunt siguir ca omul nu ti-a spus-o in nume de rau.Critica duce la perfectiune, sau cel putin asa ar trebui.

 

nu ma atac..am precizat asta...trebuie sa subliniez cu o anumita culoare fiecare cuvant pe care il zic?

fara sa ma supar.

nu a zis-o in nume de rau...imi zice sa privesc griful...de parca eu cumva ma uitam in tavan cand inregistram melodia...si eventual aveam scrise toate notele pe grif...pe fiecare tasta, pe fiecare coarda.

 

o aduce critica la perfectiune dar tot ce a zis el acolo stiam...si chiar am zis cu ceva posturi inainte...in fine. doar ma atac...

Link to comment
Share on other sites

m-ai amuzat cu Guantanamera aia!

 

mai omule, tot ce am vrut sa spun este ca exista asemanari izbitoare in unele pasaje cu linia melodica a vocii de la strofa piesei atit de cunoscute....

 

lol, omule...eu cred ca nu stii pe ce cant eu. deci chitara aia falseaza din toate incheieturile...de 3 zile ma chinui sa o reglez si degeaba.

 

si nu, nu sunt fan depeche mode....

 

pai sa-ti spun ca nici eu nu am super chitara, dar am avut bafta sa cumpar niste corzi mai potrivite, (Belson de electrica, calibru .009) si astfel am reusit sa fac chitara sa nu mai falseze....

la faza cu depeche, imi cer scuze, dar chiar ai citeva note dintr-o piesa cunoscuta a lor... nici o rautate.... asculta la minutul 1:13....

 

tappingu e pe timp,dar poate nu suntem noi doi in acelasi timp,doar tu esti moshneag in comparatie cu mine

 

am zis de tappingu de la 1:49 pina la 1:58.... ai impresia ca se termina la un moment bun, dar continutul e decalat fata de backing, chiar daca dupa aia urmeaza ceva in tempo....

sunt mai in virsta, ok... moshneag??? :)

crede-ma ca totusi am o ureche muzicala mai buna decit performantele instrumentale... plus ca ma specializez intr-un domeniu care se ocupa si de ureche... :)

 

astept contrele...

Link to comment
Share on other sites

felixanule,de ce contre?

crezi ca eu caut cearta,hehh,in nici un caz.ti-am zis atat ca ce am gresit e de la graba,insa nujtu vb intr-un anume fel care tinde sa jicneasca oameni,voit nevoit dar asa pare,si vezi ca nu sunt sg care vede asta,insa eu nu ma simt jicnit,nici nu simt nevoia sa te "contrariez", in nici un caz.dealtfel vazand cum califici tu piesele,m-am lamurit in ce te priveste pe tine ca si gusturi,pareri. :) hai noroc

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.