StratMan Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 Judecatorul: - Inculpat, de ce ai jefuit banca? Inculpatul: - Domnule judecator, cu permisiunea dumneavoastra, banca a inceput! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 Cocktail "Bloody Mary":- Votcă - Suc de tomate- Suc de lămâie Cocktail "Bloody Anna":- tren- cale ferată- Anna Karenina 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 O blonda se tot chinuia sa bage cablul de la modem-ul de internet in calculator, dar nu reusea nicicum,pentru ca peste mufa era tras un prezervativ. O vede unu' si-i zice:- Ce faci acolo?...n-o sa reusesti sa-l bagi in felul asta, scoate prostia aia de balonas din capul mufei !- Nu, zice blonda, lasa-l acolo, ca ala-i antivirusu' !... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Clientul ii face semn chelnerului care se apropie prompt şi amabil:- Să ştii şefule, şniţelul care mi l-ai dat nu se poate manca.- Nu-i nimic, vi-l luăm şi vă aducem in loc un cotlet excepţional.- Păi, am mancat o bucăţică din el.- Şi din cotlet s-a mancat foarte puţin! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Petrecce Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Mai, e un banc prost, mai ales ca e cu Vaslui ... deci, e "doctora" sau "doctorita", cum crezi? P.S. Am glumit, nu te supara. Ai dreptate, trebuia sa scriu numai doctorita Bancul o fi prost, dar eu zic ca e facut bine. Erai mai multumit daca pomeneam de Teleorman? Zic si eu,nu dau cu parul 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 I: Care e diferența dintre un paianjen și un țigan ? R: Sunt șanse mai mari să găsești un paianjen în baie. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Nimic nu este așa de atent păstrat și așa de prostește pierdut, ca virginitatea. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 I: Care este conditia ca doi insi sa pastreze un secret? R: Sa-l stie doar unul singur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Campionatul mondial de furat: Finala (care echipa fura cele mai multe electronice in 30 de min. dintr-o hala castiga).In finala, echipele: S.U.A, Franta, Romania.Intra echipa S.U.A.: dupa 30 de min., de abia se cunostea daca intrase cineva.Intra echipa Frantei: dupa 30 de min., se cunostea ceva, ceva.Intra echipa Romaniei iar dupa 5 minute, iese unul si intreaba:- Sefu', luam si prizele? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 Stateau doua pisici de vorba. Una spune:- Cred ca o sa-mi mearga rau azi!!!- De ce?- Mi-a taiat un caine negru calea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 Politicienii romani au facut o sesizare scrisa catre Patriarhia Romana pentru a-l introduce in Calendarul Crestin Ortodox pe Sfantul Asteapta, ocrotitorul promisiunilor electorale. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 Primarul din Caracal a cerut fonduri de la Guvern pentru dotarea locuitorilor cu căruţe 4x4:“Dom’le, râde ţara de noi, că se răstoarnă aştia toată ziua“. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 Injuratul, dupa ce te lovesti, reduce durerea cu pana la 50%! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted March 8, 2017 Share Posted March 8, 2017 Sotul si sotia in pat.Sotul, prin somn, incearca sa o sarute pe sotie.- Vai, iubitule, ce faci? Ma saruti in miez de noapte?- Aaa, tu erai?! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted March 8, 2017 Share Posted March 8, 2017 Pentru a slabi, barbatii isi cumpara gantere iar femeile, cantar! Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted March 8, 2017 Share Posted March 8, 2017 Un medic intra in salon si vede un nebun stand intr-un picior.- De ce stai asa?- Fiindca sunt veioza.Medicul, il trateaza doua saptamani fara niciun rezultat. La sfarsitul acestei perioade, apare directorul spitalului care ii comunica ca pacientul trebuie mutat la alta clinica. La care medicul, mirat, intreaba:- Pai si eu, cum mai citesc noaptea? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Motan Posted March 8, 2017 Share Posted March 8, 2017 Culmea ghinionului? Sa cazi in carul cu fân si sa-ți intre acul un fund. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted March 8, 2017 Share Posted March 8, 2017 Un batran si sotia sa merg la culcare. Dupa cateva minute, batranul trage un < vant > si spune :- Un punct.- Ce naiba a fost asta ? intreba sotia.- E < vant > fotbal.Dupa cateva clipe, sotia scapa si ea un vant si spune :- Scor egal !Si tot asa, numai ca la un moment dat, sotia conducea detasat. Batranul om, nevrand sa fie invins de o femeie, se straduieste din rasputeri sa aduca egalarea, dar in loc de vant face altceva si murdareste patul.- Ce naiba faci ? intreba sotia- Jumatatea meciului, schimbam terenul. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted March 8, 2017 Share Posted March 8, 2017 Un tip care manca la un restaurant cheama chelnerul:– Gusta, te rog, supa.Chelnerul, confuz, intreaba:– Este prea fierbinte?– Gusta supa!– Este prea rece?– Gusta supa!!– A cazut vreo musca in ea?– Gusta supa!!!Chelnerul, obosit de ghicit, cedeaza.– Bine, bine, gust supa. Unde-i lingura?– Aha! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 De pe un forum pentru barbati:Daca vorbesc singur, intr-o padure si nu ma aude nimeni, tot nevasta-mea are dreptate??? 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu.Pop Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 oh, da! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 Soră-mea s-a combinat cu un doctor. Problema e că, de fiecare dată când acesta îi trimite o scrisoare de dragoste, trebuie să meargă la farmacie să i-o citească farmacista. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 O tanara sotie se intoarce acasa si isi gaseste mama cu picioarele intr-o galeata si cu mainile in filetul de la bec, iar langa intrerupator, sotul ei, zambind perfid.- Ce faci, mama?- Uite ce tratament pentru reumatism a gasit George... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 Ar trebui să-ţi reduci drastic consumul de alcool intr-unul din cazurile: 1. Când poți să-ți plătești ratele la apartament cu banii care îi primești de pe sticlele goale...2. Dacă poți da dai reprezentații la circ ca scuipător de flăcări, fără a lua nici o gură de spirt...3. Dacă în drum spre birou, aurolacii de la colțuri te salută spunându-ți pe nume...4. Dacă festivalul anual al berii, poartă numele tău...5. Dacă la ușa ta sună tot felul de tipi care întreabă dacă aici e depozitul en-gross de alcool...6. Dacă distileriile de țuică nu își mai trimit listele de prețuri la comercianți ci direct ție...7. Dacă atunci când tu faci concediu în străinătate, fabricile de bere din oraș lucrează cu jumătate de normă...8. Dacă te trezești deseori din somn în vitrina magazinului de mobilă...9. Dacă omori țânțarii din locuința numai suflând înspre ei...10. Dacă primești un pat permanent (cu plată ca la hotel), la secția de dezalcoolizare a spitalului din oraș...11. Dacă birtașul de la colț, care de fiecare dată se plânge ca tu ești singurul sau client, își permite în fiecare an un concediu de lux în străinătate...12. Dacă la trezire găsești, alături de tine, în pat, Cocoșatul de la Notre Dame...13. Dacă la analiza sângelui, laborantul își desface aparatul în piesele componente pe motiv ca așa ceva nu exista...14. Dacă în cazul decesului tău, se interzice aruncarea cadavrului în apa mării, pentru protecția mediului...15. Dacă pompierii interzic incinerarea cadavrului tău, din cauza pericolului de explozie...Completare:16. Si mai ales, redu drastic consumul de coniac, atunci cand unii te asteapta la colt sa te haleasca fezandat... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 - Ati mai zburat vreodata? - Da...doamna... - Cu ce tip de avion? - Cu un generator de sudura... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted March 10, 2017 Share Posted March 10, 2017 O blonda se hotaraste sa se apuce de agricultura si se gandeste sa isi deschida o ferma de gaini. Cumpara niste gaini, insa mor toate. Mai cumpara niste gaini, insa si acestea mor.Se duce sa cumpere alte gaini, insa de data aceasta intreaba vanzatorul:- Cred ca am o problema... Le ingrop prea adanc sau le ud prea des? 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted March 10, 2017 Share Posted March 10, 2017 - Doamna profesoară, cum fac negrii copiii?- Pe întuneric.- Dar cei bâlbâiţi?- In căruţa.- Dar cei şchiopi?- Pe scări.- Dar cei proşti?- Întreabă-l pe tac-tu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted March 10, 2017 Share Posted March 10, 2017 Doi nebuni stateau in curtea unui spital.......Afara ploua cu galeata....Trece un politist, care, curios, se duce la nebuni...- Pot sa va intreb de ce aveti o gaura in umbrela pe ploaia asta?- Pai....pot sa te intreb eu pe tine cum o sa stim noi cand se opreste ploaia? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iulian.hatmanu Posted March 10, 2017 Share Posted March 10, 2017 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted March 11, 2017 Share Posted March 11, 2017 Apreciez miscarea feminina! In special cand e ritmica... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts