www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Bancuri

Guest _ManiA_

Recommended Posts

Posted

Auzita adineauri de la Steven. Fry.

Angajare de ucigas la CIA. Intra primul candidat si examinatorul sef ii spune: dincolo de usa aceea e nevasta-ta. Ia pistolul asta si ucide-o.

Intra tipul si iese dupa 1'. Nu pot s-o fac, nu sint potrivit pentru asa ceva.

Intra al doilea. Se aud lamentari si dupa 5' iese cu ochii in lacrimi. Nu pot s-o fac, nu sint destul de dur.

Al treilea candidat, o femeie. Intra, se aud 6 focuri de arma, apoi harmalaie citeva minute si iese tipa spunind: ticalosilor, de ce mi-ati pus gloante oarbe in pistol, a trebuit sa-l omor in bataie!

• Like 3
Posted

In mijlocul unui lac, o femeie e pe cale sa se inece iar un barbat striga dupa ajutor. Se apropie un pescar.

- Omule bun, iti dau 100 de dolari, numai sa o salvezi pe nevasta-mea!

Pescarul accepta, se arunca in apa si scoate femeia teafara la mal.

- Acum da-mi banii, spune pescarul.

- Pai, cum sa-ti spun, am crezut ca-i nevasta-mea, dar m-am inselat. Ai salvat-o pe...soacra-mea!

- Asta mi-e norocul, spune pescarul scotand portofelul. Spune-mi, te rog, cat iti datorez?...

• Like 4
Posted

La slujba de duminica, preotul vorbeste despre faptul ca trebuie sa-i facem bucurii aproapelui.

La sfarsitul slujbei, Bula merge la preot si ii spune:

- Parinte, eu am facut o bucurie cuiva saptamana asta!

- Cum asa?

Bula continua:

- Am stat vreo trei ore pe la un prieten si cand am spus ca e timpul sa plec, nevasta-sa a zis: " Ma bucur!"

• Like 2
Posted (edited)

Puterea ierbii
Ma pregateam sa merg la pescuit si am observat ca nu mai am tigari. Am fost nevoit sa iau tigarile fiului meu.
Dupã nici o ora am prins doi delfini, cinci rechini, o balena albastră si monstrul din Loch Ness.

Reclamă

Ai riduri, piele uscata ? Calmeaza-te ! O sticla de vodca daruita sotului, iti va reîntoarce foarte repede

prospetimea si frumusetea din trecut !

Control tematic

OPC-ul în inspecție la restaurantul chinezesc:
– Am auzit că aveți șobolani!
– Da, dar să știți că și orezul este foarte gustos.

Edited by StratMan
  • Like 4
Posted

Doi prieteni vorbeau si povesteau:
- Bah eu am fost ieri cu copilu in parc... a vazut o doamna care vindea baloane, a inceput sa planga ca doreste un balon si eu m-am dus sa iau unu... si in loc sa ii zic femeii: ce baloane frumoase aveti i-am zis - ce balcoane frumoase aveti, s-a lasat cu palme cu ... nesimtit etc..
- AAA zice altu sa iti zic ce am patit eu: eram cu nevasta la micul dejun si in loc sa ii zic da-mi si mie untul i-am zis: 'tu-ti gatu' ma-tii de nenorocita imputita mi-ai distrus viata.

• Like 2
Posted

Un avocat era bucuros ca fiul sau terminase facultatea si putea sa-i calce pe urme. Trece un timp si avocatul cel tanar preia cazurile tatalui sau, acesta iesind la pensie. Intr-o zi, vine fericit acasa si zice:

- Tata, stii cazul ala pe care tu n-ai putut sa-l rezolvi in 25 de ani?

- Da, fiule.

- Pai, eu l-am rezolvat intr-o saptamana...

- Foarte bine, fiule, dar sa nu uiti ca acel caz te-a tinut pe tine la scoala, la liceu, la facultate si mai ramanea si de-o vacanta!

• Like 5