vaxe Posted February 7, 2016 Author Posted February 7, 2016 De faptul ca in cazul in care legea ar fi permis locuri special amenajate pentru fumatori, existenta acestora, ar incuraja (probabil) o parte din nefumatori sa se apuce de tigari ce parere aveti? Am primit argumentul asta de la un fumator inrait, care s-a apucat de tigari datorita locului unde isi petrecea o parte din timpul liber, in prezenta amicilor fumatori. Daca pe vremea lui ar fi existat aceasta lege, in forma actuala, e convins ca nu s-ar mai fi apucat ... O fi adevarat oare?
ramurel Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 (edited) He he ! Câți dintre rgc-iști nu acuză forumu' ăsta, că dacă el n-ar fi existat, nici ei n-ar fi aruncat banii pe fereastră pe tot felu' de scule,mai mult sau mai puțin utile ?! "Cosu, vrem banii 'napoi !!!" . Edited February 7, 2016 by ramurel 2
karpi Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 (edited) Sfatul "rgc.ro " Pai ar trebui sa se interzica vanzarea tigaretelor . Un pachet pe zi =15 Ron ...in 30 zile = 450 Ron =100 Euro pui acesti bani la CEC in 12 luni ai 1200 Euro n ..in 10 ani ai 12000 Euro si poti sa-ti cumperi o chitara si un amplif bun ! Plus ramai mai sanatos .. Asa ca rabdare si fara tutun . Edited February 8, 2016 by karpi
vaxe Posted February 8, 2016 Author Posted February 8, 2016 He he ! Câți dintre rgc-iști nu acuză forumu' ăsta, că dacă el n-ar fi existat, nici ei n-ar fi aruncat banii pe fereastră pe tot felu' de scule,mai mult sau mai puțin utile ?! "Cosu, vrem banii 'napoi !!!" . Sincer cred ca nici unul, da-mi place analogia! ))))))))))) Sfatul "rgc.ro " Pai ar trebui sa se interzica vanzarea tigaretelor . Un pachet pe zi =15 Ron ...in 30 zile = 450 Ron =100 Euro pui acesti bani la CEC in 12 luni ai 1200 Euro n ..in 10 ani ai 12000 Euro si poti sa-ti cumperi o chitara si un amplif bun ! Plus ramai mai sanatos .. Asa ca rabdare si fara tutun . M-am gandit si eu, dar exista riscul vanzarii pe piata negra, si atunci statul pierde prea mult (taxe, accize, etc ...)
LiviutzuAs Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 Cea mai proasta lege ever. In orice caz, dupa luni de chinuiala in frig si asa mai departe am ajuns la o concluzie. Trebuie sa ma las de fumat. Am urmat cativa pasi simpluti: http://newspack.ro/14-pasi-de-urmat-daca-vrei-sa-te-lasi-de-fumat/ Sunt dupa 3 saptamani si pot spune ca inca imi este greu, dar sunt foarte ambitionat. Cred ca este cea mai buna solutie pe care o putem adopta sau... sa iesim in strada. Cum se pare ca nu suntem asa de uniti, ma *** pe el de confort si de placeri si incerc sa imi impun sa nu le mai fac.
norbid Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 Cea mai tare lege ever Pot sa beau si eu o bere ca un om normal, fara haine puturoase, fara ochi rosii, fara fum in mancare, and the list goes on and on and on again. Best law evaaaaaaa ) 1
karpi Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 (edited) Cel mai tare ca s-au deschis doua noi cafenele in centru ...o sa trec odata sa vad cati clienti au .. Personal ma duc prin centru doar daca am ceva foarte important , si nu stau niciunde la cafea -fara tigara .. Cred ca nici altii nu se duc sa stea la cafa , pe langa asta din pretul a doua cafele precis pot cumpara 1/2 Kg de cafea mult mai de calitate decat ce servesc ei ...foarte rar am baut cafea buna in cafenele ! Deci nimic nu ma atrage sa stau intr-o cafenea . Vara la terasa este Ok ...deci asteptam vara . Ce este totusi interesant ar fi ca acesti domni " antifumat " nu au nimic impotriva poluarii , impotriva "smog"-ului , sunt zile cand efectiv poti lesina de smog ! Edited December 28, 2016 by karpi 1
adotim Posted December 29, 2016 Posted December 29, 2016 Intr-o dimineata, prin luna mai, m-am trezit doar cu 2 tigari in pachet..... le-am fumat, am aruncat bricheta, si de atunci nu mai fumez.... asta dupa peste 30 de ani de fumat.... Iar legea asta, chiar e buna, poti intra intr-un local si sa nu te usture ochii de la fum.... Eu beau si cafea, mai beau si o bere, nu am nici o treaba cu fumatul...si parca toate sunt mai gustoase!! Lasati-va....e tare bine...treaba e din creier! Si se simte si financiar.. 1
Posho Posted December 29, 2016 Posted December 29, 2016 - Fumezi un pachet de tigari pe zi si 1-2 tigari de foi, asa-i? - Da, daca-s si la cintat chiar mai mult ca-mi arde tigara singura pe headstock. - Stii, am facut o socoteala si mi-a iesit ca economisind banii pe care-i dai pe tigari de atitia ani puteai sa-ti cumperi un Ferrari. - Zau? Unde-i Ferrari-ul tau?
ramurel Posted December 30, 2016 Posted December 30, 2016 (edited) - - Da, daca-s si la cintat chiar mai mult ca-mi arde tigara singura pe headstock. Mare hipstereală chestia asta, nu ? Sau nu mă prind Io... Adică, ori fumăm ... Edited December 30, 2016 by ramurel
lefmir Posted December 30, 2016 Posted December 30, 2016 Zicea cineva mai sus ca poate sa stea sa bea o bere fara sa fie umplut de fum. Pub-ul pe care il frecventez eu, de cand cu noua lege, s-a pus pe facut mancare; asa ca acum nu mai miros a tigari, miros a cartofi prajiti.
Posho Posted December 30, 2016 Posted December 30, 2016 Mare hipstereală chestia asta, nu ? Sau nu mă prind Io... Adică, ori fumăm ... Atunci si Clapton e hipster. Macar sint in buna companie.
norbid Posted December 30, 2016 Posted December 30, 2016 Zicea cineva mai sus ca poate sa stea sa bea o bere fara sa fie umplut de fum. Pub-ul pe care il frecventez eu, de cand cu noua lege, s-a pus pe facut mancare; asa ca acum nu mai miros a tigari, miros a cartofi prajiti. Everybody loves french fries In felul asta poate iti gasesti cealalta jumatate )))
Les Paul 1960 Posted December 30, 2016 Posted December 30, 2016 Eu ii urasc, dar in schimb,prima data m-am intalnit cu a mea la o tigara Everybody loves french fries In felul asta poate iti gasesti cealalta jumatate )))
Recommended Posts