www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

De faptul ca in cazul in care legea ar fi permis  locuri special amenajate pentru fumatori, existenta acestora, ar incuraja (probabil) o parte din nefumatori sa se apuce de tigari ce parere aveti? Am primit argumentul asta de la un fumator inrait, care s-a apucat de tigari datorita locului unde isi petrecea o parte din timpul liber, in prezenta amicilor fumatori. Daca pe vremea lui ar fi existat aceasta lege, in forma actuala, e convins ca nu s-ar mai fi apucat ... O fi adevarat oare? 

Posted (edited)

Sfatul "rgc.ro "

Pai ar trebui sa se interzica  vanzarea tigaretelor .

Un pachet pe zi =15 Ron   ...in 30 zile = 450 Ron =100 Euro

pui acesti bani la CEC in 12 luni ai 1200 Euro n ..in 10 ani ai 12000 Euro si poti sa-ti cumperi o chitara si un amplif bun !

Plus ramai mai  sanatos ..

Asa ca rabdare si fara tutun .

Edited by karpi
Posted

:) He he !

Câți dintre rgc-iști nu acuză forumu' ăsta, că dacă el n-ar fi existat, nici ei n-ar fi aruncat banii pe fereastră pe tot felu' de scule,mai mult sau mai puțin utile ?!

"Cosu, vrem banii 'napoi !!!" :P

.

Sincer cred ca nici unul, da-mi place analogia! :))))))))))))

Sfatul "rgc.ro "

Pai ar trebui sa se interzica  vanzarea tigaretelor .

Un pachet pe zi =15 Ron   ...in 30 zile = 450 Ron =100 Euro

pui acesti bani la CEC in 12 luni ai 1200 Euro n ..in 10 ani ai 12000 Euro si poti sa-ti cumperi o chitara si un amplif bun !

Plus ramai mai  sanatos ..

Asa ca rabdare si fara tutun .

M-am gandit si eu, dar exista riscul vanzarii pe piata negra, si atunci statul pierde prea mult (taxe, accize, etc ...)

• 10 months later...
Posted

Cea mai proasta lege ever. In orice caz, dupa luni de chinuiala in frig si asa mai departe am ajuns la o concluzie. Trebuie sa ma las de fumat.

Am urmat cativa pasi simpluti: http://newspack.ro/14-pasi-de-urmat-daca-vrei-sa-te-lasi-de-fumat/

Sunt dupa 3 saptamani si pot spune ca inca imi este greu, dar sunt foarte ambitionat.

Cred ca este cea mai buna solutie pe care o putem adopta sau... sa iesim in strada. Cum se pare ca nu suntem asa de uniti, ma *** pe el de confort si de placeri si incerc sa imi impun sa nu le mai fac.

Posted (edited)

Cel mai tare ca s-au deschis doua noi cafenele  in centru ...o sa trec odata sa vad  cati clienti au ..

Personal  ma  duc prin  centru  doar daca am ceva foarte important , si nu stau niciunde la cafea  -fara tigara ..

Cred ca nici altii nu se duc sa stea  la  cafa  , pe langa  asta din pretul a  doua cafele  precis pot cumpara 1/2 Kg de cafea  mult

mai de calitate decat ce  servesc ei ...foarte rar am  baut cafea buna in cafenele !

Deci nimic nu ma atrage sa stau intr-o cafenea .

Vara la terasa este Ok ...deci asteptam vara .

Ce este totusi interesant  ar fi ca acesti domni " antifumat "  nu au nimic impotriva poluarii , impotriva "smog"-ului  , sunt zile cand efectiv poti lesina de smog !

Edited by karpi
  • Like 1
Posted

Intr-o dimineata, prin luna mai, m-am trezit doar cu 2 tigari in pachet..... le-am fumat, am aruncat bricheta, si de atunci nu mai fumez....  asta dupa peste 30 de ani de fumat.... Iar legea asta, chiar e buna, poti intra intr-un local si sa nu te usture ochii de la fum.... Eu beau si cafea, mai beau si o bere, nu am nici o treaba cu fumatul...si parca toate sunt mai gustoase!!   Lasati-va....e tare bine...treaba e din creier!   Si se simte si financiar..

• Like 1
Posted

- Fumezi un pachet de tigari pe zi si 1-2 tigari de foi, asa-i?

- Da, daca-s si la cintat chiar mai mult ca-mi arde tigara singura pe headstock.

- Stii, am facut o socoteala si mi-a iesit ca economisind banii pe care-i dai pe tigari de atitia ani puteai sa-ti cumperi un Ferrari.

- Zau? Unde-i Ferrari-ul tau?  :P

Posted

Zicea cineva mai sus ca poate sa stea sa bea o bere fara sa fie umplut de fum. Pub-ul pe care il frecventez eu, de cand cu noua lege, s-a pus pe facut mancare; asa ca acum nu mai miros a tigari, miros a cartofi prajiti.

Everybody loves french fries :D In felul asta poate iti gasesti cealalta jumatate :))))